![]() |
#1421 |
Reputacja: 10
|
![]()
@milkie_way15: jak coś to służę pomocą
![]() ![]() @eyvee: ja skacze. nie lubię mieć włączonego postępu historii, bo gra generuje mi pełno sław i wampirów, co jest wkurzające, bo po 2 dniach, pół miasta ziaja okultyzmem i blaskiem sławy. albo moje simy znajdują sobie fatalnych partnerów życiowych. ostatnio sim związał mi się z emerytką... więc wole sobie poskakać.
![]() |
|
![]() |
#1422 |
|
![]()
@vampiresoul - okok, to mi wytłumacz jak to zrobić, bo ja robię wszystko zgodnie z instrukcją, a dalej ich nie ma w grze ; (
no i przy subskrypcji trzeba coś płacić, nie ? ;d ![]() Ostatnio edytowane przez inseparable : 30.11.2011 - 16:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
|
![]()
eyvee jak na razie mam obsesje na punkcie twojej historii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
|
![]()
o kurcze dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
|
![]()
moja rodzinka poprzednia chyba juz nie powroci. XD zamowilam wymarzone podroze, zeby miec komplet dodatkow, a nie wiem, czy na starych save'ach bedzie mi sie chcialo grac.
![]()
![]() |
#1426 |
|
![]()
Eyvee, ale ci ładnie Amelia wyrosła... jak była dzieckiem to nie wyglądała tak jakoś specjalnie, a teraz jest naprawdę urocza
![]() Hinata się ładniej prezentowała w tych falowanych włosach ![]() ![]() Czy ja dobrze kojarzę, że Hinata i Tomoya na modłę japońską dostali imiona, czy to z innej kultury? *** (tak na marginesie - 'bynajmniej' to NIE to samo co 'przynajmniej' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
|
![]()
Dziewczyny, o problemach z instalacją dodatków gdzie indziej, zaśmiecacie takimi postami. Ja tu mam nadzieję, że jakieś nowe historie,a tu jakieś rozważania na temat ściągania! A sio mi na prywatne. :<
![]() |
![]() |
#1428 |
|
![]()
@dzieki ginsei, nom Amelia ladna wyrosla w porownaniu z szkolnym wiekiem <podstawowka zawsze nie jest ladna w simsach xD>, Hinacie ladniej w dlugich wlosach, ale w wieku szkolnym nie mialam tej fryzury;/ wiec wymyslilam, ze skrocila i teraz zapuszcza xD, jesli chodzi o imiona to czerpie je z japoni, bo je lubie i wybieram te ktore mi wpadna do glowy ^^
Ok, nastepna porcja zdjec ![]() Rodzina Tanimoto Hinata chwali sie przyjacielowi swoimi odznakami, ktore zdobyla na obozie. ![]() Tomoya byl dobrym chlopakiem, czesto pomagal mlodszej siostrze w odrabianiu zadan domowych ![]() ![]() Amelia odkryla w sobie talent do pisania powiesci ^^ ![]() Kiedy rodzice Tomoyi pojechali na wakacje, ktos musial sie zajac gotowaniem dla tych glodomorow xd ![]() Hinata rzadzi na swoim bankiecie kroleskim ![]() ![]() Biedna Amelia padla ofiara psikusa...wymyslonego przyjaciela Hinaty xd ![]() Hinata bawi sie w ksiezniczke w domku na drzewie ![]() ![]() A golabeczki korzystaja z nieobecnosci rodzicow, gdy Hinata spi > : D ![]() Hinata pod wieczor pedzi do szkoly by odebrac swoja odznake ukonczenia kursu skautingu ^^ ![]() "Power Rangers" w wykonaniu Tomoyi xd ![]() A biedna Amelia stresowala sie bo miala wyglosic dzis mowe w szkole na auli ![]() ![]() Jelonek za moja dzialka ;] ![]() Steven wzial sie za wynalazki xd chyba podchodzi do tego powaznie ![]() ![]() I powaznie przypala sobie tylek xD na szczescie zona go ratuje hehe ![]() Tomoya cwiczy codziennie by utrzymac forme i dostac sie do najlepszej ligi w szkole ;] ![]() Hinata kupuje sobie loda z samochodu...nawet Steven sie pokusil na slodycze ^^ ![]() Hinata pokazuje tacie jak salutuje na zajeciach ![]() ![]() "Wspaniale coreczko, pamietaj glowa prosto, plecy wyprostowane i bacznosc " xD ![]() Wspolne rodzinne ogladanie telewizji ^^ ![]() I trach Hinata ma urodziny ![]() ![]() Tutaj Hinata jako nastolatka <lekko zbuntowana z niej panienka wyrosla ![]() ![]() Mlodziez jedzie razem do szkoly, z przodu Amelia z Tomoya i z tylu Hinata ![]() ![]() Kaori dostala zlecenie od osrodka naukowego na przyrzadzenie eliksiru...no i wziela sie do roboty^^ ![]() Steven za prosba Hinaty uczy ja prowadzenia samochodu ![]() ![]() Identycznie jakby czytali sobie w myslach - coreczka tatusia xD sa podobni hehe ![]() No tak grzeczne dzieci juz spia, a Hinata rozmysla sobie co by tu zrobic kolejnego dnia...moze pojdzie na wagary xd? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
|
![]()
@eyvee - znowu Hinata mi się strasznie podobaaa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
|
![]()
@eyvee - jak zawsze świetna rodzinka.. Nie mam pojęcia jak ci się udaje robić takich ślicznych sim-ów.. (Może prowadzisz jakieś zajęcia..?) Byłabym zachwycona jakbyś mi podesłała (o ile zechcesz) Tomoya oraz Hinatę.(oczywiście gdy będę dorośli..)...^^
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|