![]() |
#1421 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No właśnie ja się łudzę, że nie pokazali wszystkiego w filmiku i dlatego nie widzieliśmy basenów, które zawsze były w podstawie...
Ok, wąsik może tak, ale nic poza tym. Rhett miał ciemną karnację, był przystojniejszy, dobrze zbudowany i twardo stąpał po ziemi a nasz Morti pod względem charakteru i przystosowania do życia coś mi bardziej podchodzi do Ashleya... Przynajmniej na tym filmiku.
|
![]() |
#1422 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mortimer w TS4 wcale a wcale nie przypomina Rhetta. Rhett był znacznie ciekawszy, Mortimer jest jakiś nudny i bez wyrazu. Szczególnie w porównaniu do cudownej Belli. Mimo wszystko moim ulubionym Mortimerem chyba na zawsze pozostanie Henryk Ćwir.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pewnie wyjdę na tępaka, ale jak dla mnie nowy interfejs jest totalnie nieczytelny i nic nie rozumiem. Już się boję co będzie jak wyjdzie gra, bo po screenach nic nie ogarniam- oby samouczek był dokładny.
W simsach przyzwyczajony jestem, że najważniejsze opcje są na dole ekranu, a nie porozrzucane na górze i na dole.
![]() |
#1424 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ależ pojechaliście biednemu Mortimerowi
![]() ![]() Co do interfejsu to mnie akurat cieszy fakt, że jest on całkowicie inny niż w TS3. Trzeba będzie się trochę pomęczyć zanim wdrożymy się w nowe simy. Tak było przy każdej nowej odsłonie i ja osobiście bardzo to lubię ![]()
![]() |
#1425 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Osobiście uważam, że prosty układ z poprzednich odsłon był najlepszy ![]() Penwie już tego nie zmienią... Może chociaż pozostawią stare skróty klawiaturowe? ![]() ![]() BTW, stare UI: http://www.overclock.net/content/typ.../1000/flags/LL Fakt, zajmuje za dużo miejsca, ale wydaje mi się teraz bardziej "normalne" niż to obecne ![]() Jeszcze jedno a propos basenów - szczerze mówiąc dobiło mnie to: http://s20.postimg.org/4r9gtpqrh/bella.jpg Widzicie? Nie ma kategorii strojów kąpielowych! ![]() Jeszcze coś... Ten dom: ![]() W tym miejscu aż prosi się, żeby był basen! EA, przegięliście. Prędzej polubię TS3 niż to "coś" ![]() Pozdrawiam tłumaczy - oryginalna wersja językowa filmiku zbudowania brzmi o wiele lepiej. Ostatnio edytowane przez Liv : 31.05.2014 - 09:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Reputacja: 10
|
![]()
No a co ja pisałam od samego początku..? EA leci w kulki i chcą TYLKO kasy, zrobienie gry to dla nich takie coś przy okazji, czym nieszczególnie się przejmują. Dosyć, że chociaż lodówki i sedesy będą w podstawce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
|
![]()
Napisałam, że lubię, gdy interfejs jest inny niż w poprzedniej części gry, a nie że ten będzie lepszy od poprzednich. Plusy lub minusy nowego interfejsu odkryję, gdy zdecyduję się zagrać w TS4. Teraz nie wiem, czy będzie to wygodne i praktyczne, czy też nie. Na razie widzę, że ma przyjemny wygląd i wydaje się przejrzysty.
Jeśli faktycznie nie będzie basenów w podstawie, jakoś przeżyję. To, że EA robi grę dla pieniędzy to żadna nowość, już przy trójce wpadli na to, jak wyciągnąć od ludzi jak najwięcej pieniędzy. Nie sądzę jednak, żeby się nie przejmowali jaką grę wydadzą i czy gracze będą z niej zadowoleni. Przejmują się tym i to bardzo, z powodu właśnie pieniędzy, bo im lepszą grę zrobią tym lepiej zarobią. To oczywiste. To, że akurat nie trafiają w gust i oczekiwania wszystkich graczy na całym świecie, to już raczej nie ich wina, a tego, że ludzie po prostu mają różne upodobania i nie da się nigdy zrobić tak, żeby wszystko wszystkim pasowało.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 31.05.2014 - 10:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Na w/w zdjęciu ten ogródek wygląda zupełnie nie na miejscu, aż wierzyć mi się nie chce, że to miałoby tak zostać. Jedyna nadzieja to taka, że może naprawdę jeszcze basenów nie zrobili, ale mam dziwne wrażenie, że to jest zamierzone.
Pomijając już kwestię basenów, czy mi się wydaje, czy każde drzewo jest pochylone pod innym kątem? ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 31.05.2014 - 10:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
|
![]()
Pierwszym dodatkiem będzie The Sims 4: Woda. Pojawią się zlewy, Simowie będą mogli kąpać się, brać prysznic i spłukiwać wodę po załatwieniu potrzeby. Ponadto pojawią się animacje płakania i kilka innych, związanych z wodą. Powróci upragniona "bitwa na balony z wodą" oraz, rzecz jasna, baseny. Osobiście uważam, że lepszym posunięciem byłoby wydanie najpierw dodatku "The Sims 4: Powietrze", dzięki czemu Simowie mogliby oddychać. Niepewna jest jeszcze przyszłość dodatku Ogień oraz Ziemia, ale jestem dobrej myśli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Reputacja: 23
|
![]()
haha, ktoś powiedział ze nie widzi basenu i teraz nagle kazdy placze ze go nie bedzie. xd jeszcze rozumiem jakby to bylo potwierdzone, ale wg mnie szansa ze ich nie bedzie jest praktycznie zerowa, badzmy realistami. w kazdej czesci byly baseny to w tej tez raczej w podst. dadza, no pls to tak jakby drzew mialo nie byc, albo telewizorów ok :] a to wasze narzekanie ze wcale sie nie zdziwicie jak ich nie bedzie, jest conajmniej przesadzone. ale chyba taka mentalnosc polakow, ze szukaja dziury w calym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|