![]() |
#1461 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jak dla mnie zarówno nowa okładka czwórki, jak i okładki dwójki i trójki były nudne i kiczowate. Najbardziej mi się podobały okładki jedynkowe(click & click) oraz ostatecznie ta z limitowanej edycji czwórki. Prosta, z kryształkiem. O dwójce można jednak powiedzieć 'nie oceniaj książki po okładce'. Pytanie tylko czy będzie tak samo w przypadku czwórki?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Reputacja: 23
|
![]()
widzieliscie dwa nowe filmiki? swiat wyglada jak ze scooby doo, haha ;d podoba mi sie niesamowicie. zywe kolory, simowie ktorzy nie sa mega sztywni i plastikowi, dla mnie bomba.
nazwa okolicy Willow Creek też mi się podoba ;3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Reputacja: 25
|
![]()
Jakie nowe filmiki?
![]() e: Już znalazłem. Boże, jaka ta gra będzie niesamowita ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.06.2014 - 13:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślałam, że EA pójdzie po rozum do głowy i w The Sims 4 simsiaki będą w końcu realistyczne, ale widzę że jednak idą w zaparte i nadal serwują nam plastusiowy design z trójki
![]() Tak szczerze mówiąc, to dla mnie grafika simsów robi się coraz bardziej "facebookowa" - wszystko gładkie, kolorowe, takie plastusiowe. A fuj, jak będę chciała pograć w takie simsy to odpalę sobie FB ![]() Nie rozumiem tego troszeczkę. Od 10 lat dzielnie trwam tylko przy The Sims 2, ściągam mnóstwo dodatków i widzę na stronach z dodatkami, że tendencja jest taka aby simy były jak najbardziej realistyczne - ładne skiny, maski na nosy, pory w skórze, pieprzyki itd. Gdzieś nawet widziałam skina dla facetów z włosami na rękach i nogach, no mężczyzna z krwi i kości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1465 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Basenów wciąż nie widać, ale zauważyłam pływający po rzece parostatek. Ozdoba czy można będzie się w taki wyposażyć? Byłoby super
![]() Podobało mi się jeszcze sposób w jaki sim malował obraz, było w tym nieco więcej ekspresji niż takie monotonne mazianie pędzlem jak w poprzednich odsłonach gry.
![]() |
![]() |
#1466 |
|
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Filmiki jak każdy inny, w sumie nic nowego nie pokazali. Podoba mi się to, że miasteczka wydają się bardziej ściśnięte. W poprzednich częściach między budynkami zawsze było dużo pustego terenu, co mnie osobiście złościło, bo chciałem robić miasta a nie prowincje jakieś.
![]() Cytat:
EDIT: Kerbi - faktycznie! ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 05.06.2014 - 13:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
|
![]()
A zwrócił ktoś uwagę na UI podczas budowania? Jest niebieskie i trochę różni się od tego z ostatniego zwiastuna.
EDIT: Widać nawet łabędzie (?) na wodzie w tej scenie z weselem ![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 05.06.2014 - 14:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
|
![]()
Hejka
![]() ![]() Moje wrażenia co do czwórki... Podoba mi się zdecydowanie bardziej niż trójka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
|
![]()
Filmiki niczego nowego nie wnoszą, to nadal jest My Little Pony. Parostatek ciekawy, a na którymś filmiku chyba widziałam przejeżdżający tramwaj. Fajne to i mam nadzieję, że można się będzie jednym i drugim przejechać. Jednak to nie zmienia faktu, że styl graficzny odrzuca mnie od monitora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|