|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Długo wyczekiwałam na nowy odcinek. Zawiodłaś mnie okropnie, ponieważ jest stanowczo za krótki! Mimo tego intryguje mnie dlaczego Davide nie widział cyferki, chyba, że była ona na drugim policzku od strony drzwi kierowcy i dziwi mnie to czemu Lucek mu pomaga o.O
|
![]() |
#2 |
|
![]()
No to lecim z koksem, moi drodzy czytelnicy
![]() Widzę, że mocno zaniedbałam mojego kochanego Davide i w końcu pora to naprawić. Dzisiaj zabieram się za kolejny odcinek, także już niebawem możecie się go spodziewać. Cieszę się, że temat nie został jeszcze zamknięty. No... I gdzie ta radość?
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Spokojnie, radość jest
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No nieźle... Szkoda chłopaka..., ale mógł uważać. Zastanawia mnie, czemu Davide nie widział cyferki.
Super, że znów są zdjęcia ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
o nie, nie, nikt tu nie zapomniał o "Pokucie", ostatnio to do mnie należy tytuł "Tej Co O Niej Zapomnieli" i pewnie jeszcze długo przy mnie pozostanie, wiec sie nie martw, komenty na pewno będą
![]() chyba sie domyślam czemu Davide nie widział tej cyferki, ale pozostawię to dla siebie, bo potem może nie być efektu zaskoczenia ![]() ![]() tradycyjnie - czekam na następny odcinek i rozwiazanie zagadki ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wybacz, nie zauważyłam że jest nowy odcinek
![]() Super, że są zdjęcia ![]() Bardzo fajny, i tak jak większość, ciekawi mnie dlaczego nie widział cyferki ![]() No i przyjął wiadomość o śmierci przyjaciela bardzo spokojnie, trochę dziwne. No nic czekam dalej.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Też mi się zdaje, że śmierć przyjaciela Davide słabo poruszyła. Musi być bardzo zimną osobą. Ale mimo wszystko czekam na kolejny odcinek i broń boże nie zapominam o "Pokucie"!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hm, krótko, ale fajnie, ciekawie!
chyba napewno wiem dlaczego nie widzial cyferki, ale coz- moge tylko czekac! ; D |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|