![]() |
#141 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
a ta czarna to wgl ma coś do wszystkich ludzi, psychoooooolka ![]()
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
chyba nie tylko Craig jest fanem Henry'ego - Henry ma swoich fanów w prawdziwym życiu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Haha, dymki mnie rozwaliły
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Fajny powrót Milkie, dymki są świetne.
T r o j a k i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
oj tam powrót, nie było mnie znowu aż tak długo!
![]() miłooo :3 ja obecnie się zastanawiam co z nią wykombinować, bo chcę zaszaleć, ale nie mam jeszcze tak do końca historii wymyślonej (w sensie dla niej) a właśnie - takie zapytanie do wszystkich - przez jakie strony dodajecie zdjęcia? bo ostatnio imgur mi strasznie jakość psuje ;/
![]() |
#146 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dodaje fotki przez photobucket.com . Trzeba tam się zarejestrować. Imgur mi też się psuje
![]() |
#147 |
|
![]()
tak więc... (wiem, nie zaczyna się zdania od ''więc'') nie było mnie... 2 tygodnie? jakoś tak. zdecydowany brak weny, dlatego dzisiaj będą takie zdjęcia typowo OJSG, bez żadnych sucharów (no chyba że coś mi nieplanowo wskoczy ;d) etc etc. znaczy, nie żeby kiedykolwiek były suchary czy coś.
nawet na dymki nie miałam zbytnio pomysłu... ![]() oczywiście wszystko ma swoje skutki. chociaż Justynka uparcie wierzyła, że to zatrucie zepsutymi goframi. ![]() a tutaj UWAGA - niespodziewanka! Justynka jest w ciąży. nie spodziewaliście się, co? ![]() ![]() a w odwiedziny wpadła nawet Ali. ![]() bachorek (ki?) w drodze, dlatego też Collin postanowił się oświadczyć, żeby nie było. ![]() oczywiście Justynka się zgodziła, bo jak nie, to kto będzie utrzymywał jej latorośle? ![]() i taki oto ślub na szybko, bo brzuszek coraz większy. ![]() szygam tenczom. no dobra, tak srsly to nie ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy pamiętacie, ale Taylor pracuje jako opiekunka. tak więc, pewnego dnia przyszła do niej Ali i Kise z Arią i Harveyem! (trochę dziko, że bez Dani, ale co tam) i trochę się zdziwiłam, bo to akurat była niespodziewanka - ALI JEST PREGNANT ONE MORE TIME ![]() ![]() ale wracając do bliźniako-trojaków: ![]() ![]() aww :3 ![]() ![]() a tymczasem... Justynka z Bartoszkiem oglądają najnowszy odcinek ''Trudnych Spraw''. jak widać, są niepocieszeni brakiem Dariusza w odcinku ![]() ![]() hoho, no i się zaczęło! ![]() pytacie jakie szkaradki przyszły na świat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w Collinie coś się ocknęło o.O bo przecież - do kogo jest podobny Wyatt? postanowił przeprowadzić test na ojcostwo, o czym poinformował Justynkę, która wyrzuciła mu brak zaufania, na co on powiedział że najwyraźniej ma ku temu powody, więc Justynka przyznała się do zdrady i wyszło na jaw że tylko Jenny jest dzieckiem Collina. (tak, to jest możliwe, aby dzieci miały różnych ojców. było nawet kiedyś w jakimś OJSG) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stanęło na tym, że Justynka błagała o wybaczenie i obiecywała, że to się więcej nie powtórzy, ale nieubłagalny Collin postanowił z nią zerwać... ![]() i tak oto, Collin został sam z małą Jenny, która stała się dla niego oczkiem w głowie. ![]() WIEM, ŻE TO TOTALNE DNO, ALE BĘDĘ SOBIE PRO (JAK NIEKTÓRZY NA TYM FORUM) I BĘDĘ SOBIE DODAWAĆ ODCINECZKI PISANE NA SZYBKO I BYLE JAK. A CO TAM, RAZ SIĘ ŻYJE. adios, muchachas!
![]() |
#148 |
|
![]()
buahahah
![]() ![]() ![]() ![]() fajny nick ![]() jak mogłaś! :< Gdyby Colin był moim chłopakiem w realu to każda laska by mi go zazdrościła ![]() NIEWIERNA JUSTYNKA! ![]() czemu ty masz takie ladne dzieci? ;_; wiesz co? WYJDZ!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Słodkie dzieciaczki, co z tego, że nie podobne
![]() Co tam, że odcinki pisane szybko, ważne, że są ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 12
|
![]()
O &^@*$# co za idiotka z Justynki. Dobrze Collin postąpił. szygam tenczom. Czytałam dawne OJSG i kojarze tamtą rodzinę. Zresztą Justine jest za bardzo obdarzona (wiem , czepiam się).
Uwielbiam rodzinkę Kisego. jEsteś pr0 . sory za błendy ale minkraft world mi przerabia słowa ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|