![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetny odcinek, bardzo ciekawy. Dużo się wydarzyło.
Chciałabym, żeby Kate i Matt się pogodzili, nie jest fajnie, gdy się kłócą lub w ogóle do siebie nie odzywają. Mam nadzieję, że niedługo wszystko się ułoży. Jak widzę, myśli Kate są zaprzątnięte Williamem... Oby tylko nie byli parą, jakoś tak mi do siebie nie pasują. Chociaż widzę, że Wiliamowi nie w głowie związki z młodszą kobietą. I dobrze ![]() Yasmine mnie bardzo zaintrygowała. Może jest to jakaś była dziewczyna Matta? No, nie powiem, zaciekawiłaś mnie tym. Mam nadzieję, że next będzie szybko ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
Ooo, a co to za Jasmine? Czyżby jakaś była Matta, czy jak? Ciekawe w jakim celu go podglądała...
Kate jakby nieco spokorniała w stosunku do Matta. Już nie jest nastawiona w stosunku do niego na anty. No i ta cisza między nimi zaczęła jej też doskwierać. Dobrze, że sama do tego doszła. Lepiej późno niż wcale. No i mnie nadal niepokoi ta jej znajomość z Willem i szczerze to ja nie myślałam, że między nimi jest taka duża różnica wieku ![]() ![]() Mam nadzieję, że Kate się w nim nie zakocha, bo on od samego początku mi się nie podoba :/ czekam na następny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
No ja tez mam nadzieje, ze Kate nie bedzie z Willem...nie pasuja do siebie i juz nawet nie o wiek chodzi ;O
Jasmine....hm nie mam pojecia kim moze byc....siostra, byla, kolezanka z wojska, tajna agentka xD? Mam nadzieje, ze cos skloni u sobie Matta i Kate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Matt jakis taki udreczony az nie moge na to patrzec. Co to za babka ta Jasmine, jego byla? Ale czemu go podglada? Na to bede czekala w nastepnym odcinku.
Will bardzo mi sie podoba, ma charakter. Mloda laska mu sie narzuca a on jej nie wykorzystuje i jeszcze ustala zasady miedzy nimi. No no bardzo ladnie. Uczciwy facet. Czemu Kate chciala sie z nim calowac? Moze potrzebuje bliskosci? Czuje sie samotna. Nie oceniam jej zachowania negatywnie. Miala chwile slabosci. Może przez to, że Matt ją ignoruje. No nic, czekam na nastepny odcinek ![]()
![]() |
#145 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Wow, między Willem a Kate jest dwadzieścia lat różnicy? W życiu bym nie zgadła.
Cieszę się, że pan starszy ( ![]() Ciekawe, czy Matt zauważył, jakie porządki Kate zrobiła w chałupie, mam nadzieję, że się pogodzą i będzie między nimi spokój na trochę dłużej ![]() Co do Yasmine do stawiam na byłą dziewczynę Matta albo jego siostrę czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ojojojojoj Will starszy od dwadzieścia lat? A nie wygląda. A co tam i tak Kate ma do niego startować
![]() ![]() Matt zna jakąś Yasmin tylko skąd? I czemu ja o tym nie wiem? Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Korzystając z dłuuugich wakacji, startuję z nowym OJSG Enjoy! Proszę o komentarze i opinie
![]() Odcinek 1 End of the fairy tale Tak więc to już. Nadeszła chwila, na którą tak nieciepliwie czekałam i której tak bardzo się boję. Za kilka minut na świat przyjdzie moje dziecko, a ja z tego świata będę musiała odejść. To nic, niczego nie żałuję, chciałabym tylko je zobaczyć, chociaż na chwilkę. Słyszę głosy, mnóstwo głosów, ale nie rozpoznaję wśród nich tego, na którym najbardziej mi załeży. Albert nie przyszedł. Wiem, wiem, mogłam się tego spodziewać, ale musiałam mu powiedzieć prawdę, muszę go zrozumieć. Dziwne uczucie – boli mnie całe ciało, od czubka głowy po palce u nóg, jednak mam trzeżwy umysł, potrafię odciąć się od tego. Chyba po prostu to, że nie ma go ze mną rani mnie bardziej niż ból fizyczny. Próbuję otworzyć oczy, nigdy nie sądziłam, że powieki mogą być tak ciężkie. Po chwili sie udaje, ale widzę tylko jakieś plamy. ![]() Nagle widzę twarz Alberta, a jednak przyszedł! Mój kochany, jedyny... Jest tak, jak na naszym pierwszym spotkaniu! Och, nie – to dzieje się jedynie w mojej głowie, ale zaraz, nie mogę tego stracić, będę go miała chociaż w mojej wyobraźni. Niemal fizycznie czuję jego zapach – tak, tak jak wtedy nad rzeką na naszej pierwszej randce, pamiętam wszystko, każdy szczegół. Już wtedy wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. ![]() Pamiętam też, co się działo jak powiedziałam o wszystkim rodzicom... Łzy mamy i smutne spojrzenie taty, ale to nic, dla niego byłam zdolna poświęcić nawet rodzinę. Obrazy przesuwają się w mojej głowie jakbym ogłądała film – ze sobą w roli głównej. Znając finał tej historii jest to pewnie dramat. ![]() Aj, boli coraz bardziej, muszę myśleć o czymś innym, tylko nie o bólu. Nasz ślub – w tajemnicy przed wszystkimi, w nocy w lesie nad starorzeczem. Pamiętam wyraz jego twarzy gdy zobaczył mnie w bałej sukni gdy się do niego zbliżałam. Pamiętam smak jego ust, wszystko... Naszą noc poślubną, jego minę, gdy miesiąc później oznajmiłam mu, że zostanie ojcem! Tak bardzo się cieszył, jeszcze nie wiedział o niczym, a ja... Aaaaj! Booooli! Ach.... ![]() ![]() ![]() ![]() Już... nie mogę skupić się na niczym, niż na bólu... on przytłacza wszystko... Aaaaaałaaaaa! Jakby całe ciało było nacinane mini żyletkami... Aaaaał! Niech to się skończy! I nagle wszystko odchodzi. Cały ból znika z mojego ciała i słyszę ten cudowny dźwięk – płacz mojego dziecka! Och Albercie, powinieneś tu być... Czuję, że pod powiekami zbierają mi się łzy. Chcę spojrzeć na mojego aniołka, muszę otworzyć oczy! No dalej, dlaczego nie mogę tego zrobić? Czyżbym była aż tak wyczerpana? Widzę twarz Alberta, on tu jest czy to znów w mojej głowie? Dlaczego wszystko znika w ciemności...? Nie... mam już na nic... siły... chyba... zasypiam...
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Reputacja: 23
|
![]()
No witam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
O, witamy z powrotem!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jacy oni piękni! Zastanawia mnie dlaczego ona mówi, że odejdzie z tego świata. Czyżby była na coś chora? Albert jest mega przystojny, przynajmniej z tego co widzę na ostatnim zdjęciu.
Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|