![]() |
#1511 |
Reputacja: 10
|
![]()
OK, znowu mam wene na simsy xd dlugo to nie trwalo. Bede skakac z jednej galezi do drugiej zeby bylo wiadomo na biezaco co u mojej rodzinki sie dzieje
![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Babcia Kaori z malym Davidem na raczkach ![]() ![]() Romantyczna chwila we dwoje - Kaori i Steven wspominaja jak to oni sie poznali ![]() ![]() Kaori na plazy znalazla piekna skale ![]() ![]() Kaori martwiac sie o corke Hinate postanowila pojechac do niej i dowiedziec sie jak jej idzie przebudowa domu. ![]() Hinata wczesnym rankiem byla poza domem - uprawiala jogging. ![]() Odwiedzila swoich rodzicow i tam sie dowiedziala, ze minela sie z mama, ktora do niej jechala... ![]() Amelia w tym czasie miala pelne rece roboty przy maluchach xD ![]() Po herbatcce u taty Hinata wychodzac z domu rodzicow zobaczyla lezacego na ziemi mezczyzne... ![]() ...tym mezczyzna byl Marcus!!! Hinata nie mogla uwierzyc, ale co sie z nim stalo byl w zlym stanie! ![]() Szybko odwiezli Marcusa do szpitala, gdzie Hinata dowiedziala sie co mu jest i kazano jej odwiesc go do jego domu...podali jej nawet adres gdyz byla jedyna"znajoma". ![]() Tak jak kazano Hinacie odwiozla go do domu...szybko skontaktowala sie z mama i powiedziala co sie stalo. ![]() Hinata calymi dniami byla u Marcusa odwiedzajac go i martwiac sie o niego...wkoncu go odnalazla... ![]() ![]() Hinata rozmyslala o tym co powiedzial jej lekarz....wziela sie takze za specjalna salatke dla Marcusa... ![]() Marcus wkoncu sie przebudzil z obolala glowa i brzuchem..."Boshe...nie myslalalem, ze bedzie ze mna przez to tak krucho...zle sie czuje...ale skad ja sie tu wzialem?" ![]() Marcus postanowil isc do kuchni napic sie jakiejs wody i zobaczyl JĄ! ![]() W pierwszej chwili rzucili sie na siebie mocno przytulajac, tak dawno sie nie widzieli....i dalej czuli do siebie to samo... ![]() Hinata od razu wyskoczyla do Marcusa, ze dlaczego mogl tak ja zostawic, mogl jej wyjasnic o co mu chodzilo, a nie dowiaduje sie od lekarzy i znajduje go wkoncu w takim stanie... ![]() Marcus wyjasnil jej, ze nie mogl jej tak wykorzystywac, byl wampirem, musial sie pozywiac, a jego zadza do krwi Hinaty wzrastala i nie mogl sie powstrzymywac...nie chcial jej zrobic krzywdy....nie mogl takze odmienic sie w czlowieka, gdyz jego rodzina byla rodowita galezia wampirow...dlatego postanowil glodzic sie majac nadzieje, ze mu przejdzie. ![]() Nie mogl wiecejw idziec Hinaty ze wzgledu na jej bezpieczenstwo, ale ona powiedziala mu ze chce z nim byc nawet z takiego powodu, teraz i zawsze. ![]() Gdy Hinata wkoncu przekonala Marcusa by wypil jej krew bo jest w zlym stanie, musi jes....ten ugryzl ja delikatnie w szyje....Hinata czula sie bardzo dziwnie, ale zarazem czula jego cieplo...bardzo go kochala, a on ja. ![]() Po wypiciu krwi Marcus zaniosl Hinate na gore by odpoczela oslabiona, rozmyslajac...czy jednak szczescie jest po jego stronie...obawial sie czy aby Hinata nie zmieni sie w wampira... ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 14.12.2011 - 13:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1512 |
|
![]()
eyvee zmierzch 5 ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
|
![]()
Ha ha mi tez się odrazu ze Zmierzchem skojarzyło...błagam tylko niech Marcus nie rozrywa brzucha Hinate,jak zajdzie w ciąze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
|
![]()
Rodzina Break
Fensy coraz częściej myślała o Tomie.. ![]() A jeszcze tej nocy miała dziwny sen.. Śnił się jej wieczór panieński.. ![]() ![]() ![]() To było naprawdę dla niej przerażające.. Zaprosiła więc Toma na małe co nie co ![]() ![]() ![]() Nie wiadomo czemu zaczęła też czytać jakieś romansidło.. Jej mina mówi sama za siebie ![]() ![]() To były szczyty dziwności.. Więc stwierdziła. - Wiem! Aby odreagować zrobię odjechaną imprezkę! ![]() ![]() Z najlepszą przyjaciółką.. ![]() ![]() Ale nagle po raz kolejny zasłabła.. Czy coś złego jej się stanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
|
![]()
@hehe nie to nie ze zmierzchu xD nie wiem czemu tak pomysleliscie/lalyscie, ale szczerze nienawidze zmierzchu, nie widzialam go, nie czytalam i nie mam zamiaru
![]() ok, kolejna porcyjka zdjec, az mnie swiezki palec od klikania "c" w simsach xD sry, ze tak duzo hehe... Rodzina Tanimoto ciag dalszy Jako, ze Marcus nie byl jeszcze calkowicie zdrowy Hinata czesto go odwiedzala...dopiero niedawno uswiadomila sobie, ze dom Marcusa jest ogromny. ![]() Czesto spedzali czas razem, musza wkoncu nadrobic te lata, ktore stracili....Hinata ciagle bacznie obserwuje Marcusa, czy czuje sie dobrze, ale nic nie wskazywalo by czul sie gorzej - bylo coraz lepiej. ![]() Niestety Hinata nie czula sie dobrze, ciagle bolal ja brzuch i kosci...moze to grypa, albo zlapala jakiegos wirusa. ![]() Marcusa niepokoily te ciagle bole i zle samopoczuie Hinaty, obwial sie, ze ugryzienie Hinaty moglo zadzialac w inny sposob, ktorego sie obawial z biegiem czasu... ![]() Hinata wiedziala jakie moga byc tego skutki, ale zapewnila Marcusa, ze obojetnie co by sie stalo, nie chce znowu go stracic. ![]() Marcus jeszcze nigdy nie widzial tak odwaznej dziewczyny jak Hinata byl szczesliwy i obiecal, ze zrobi wszystko by nie doszlo do najgorszego, a takze znajdzie sposob, by nie pic jej krwi. ![]() Przez remont Hinata nie mogla zostac u siebie a rodzina pojechala w odwiedziny do ciotki Heni, nie zostawiajac jej kluczy...wiec zostala u Marcusa. Ubrala koszule do spania...nie czujac sie w niej zbyt pewnie ;p ![]() Ale szybko zmienila zdanie bedac w czulych i namietnych objeciach Marcusa... ![]() ![]() Hinata i Marcus spiacy razem...slicznie wygladaja simy jak spia, a Hinacie chyba snia sie te kly od Marusa :> ![]() Nastepnego ranka marcus chcial sie jakos odwdzieczyc Hinacie i zrobic jej prezent za opiekowanie sie nim... ![]() ...poszedl na dol do kuchni i przygotowywal dla kobiety swojego zycia pyszne sniadanie ![]() ![]() Gdy Hinata zeszla na dol nie mogla uwierzyc, ze Marcus przygotowal dla niej sniadanie "Achh...." - wzdychala w skowronkach Hinata. ![]() Dni mijaly i wkoncu inata odwiedzila swoja mame Kaori z odnalezionym Marcusem, Kaori nie mogla uwierzyc, ze go widzi. Wkoncu sie odnalazl, bardzo cieszyla sie na jego widok. ![]() Hinata w tym czasie poszla przywitac dzieciaczki swojego brata Tomoyi - tutaj na rekach rozmawia sobie z mala Cathrine. ![]() Pozniej Marcus niespodziewanie poprosil Kaori o reke jej corki Hinaty! Kaori oslupiala z wrazenia xD ![]() Nie czekala dlugo z odpowiedzia, od razu sie zgodzila. Wiedziala, jak bardzo Hinata go kocha i za nim tesknila, oraz wie, ze Marcus to dobry chlopak - nawet jesli jest wampirem. Dla Kaori nie liczylo sie to kim dana osoba jest, ale szczescie swojego dziecka. ![]() Ojca Hinaty nie bylo w domu - byl w wyprawie na marsa, dlatego poszedl oznajmic starszemu bratu Hinaty, ze ma zamiar ozenic sie z jego siostra. Tomoya ucieszyl sie na te wiesc i zyczyl im all dobrego. ![]() Na odworku szczesliwa Kaori gra z Amelia w pilke opowiadajac jej o nowinach ![]() ![]() Kolejny poranek u Marcusa <teraz jakos Hinata nie chce isc do rodzicow xD> bole ustaly....moze jednak to byl wirus?... ![]() Macus nie poddawal sie i szukal sposobow by nie zyc krwia niewinnych ludzi. Jego rod napadal na szpital, ale Marcus nie chce tego robic, ani krzywdzic dalej Hinaty... ![]() ![]() Czy mu sie to uda? Dlaczego Hinata sie zle czuje? Tego dowiecie sie w kolejnym odcinku xD Ostatnio edytowane przez eyvee : 14.12.2011 - 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
|
![]()
Następna część mojej rodzinki Cytrus
![]() ![]() Bella śmieje się. Zapewne z mojej simki Agnes ![]() ![]() Słodki uśmieszek Thundera ![]() ![]() Thunder jest bardzo ciekawski ![]() ![]() ![]() Biegająca Bella - Kocham biegające koniki < 333 ![]() Ihaha!! ![]() ![]() ![]() Duch Kotka ![]() + Bonus! Dwa zdjęcia z serii: Co za miny ![]() ![]() Agnes rozbawiona podczas gry w zbijaka ![]() ![]() ![]() Ihahha!! Prr.. Koniku! ![]() ![]() To tyle ![]() ![]()
![]() |
#1517 |
|
![]()
@hayley - sliczne koniki masz
![]() kolejna porcja zdjec Rodzina Tanimoto ciag dalszy A u mnie nasowa ilosc urodzin xD Steven Tanimoto sie zestarzal i stal sie emerytem...a jeszcze pamietam go na basenie w tych szortach jak spotkal Kaori... ![]() Kaori tez zesiwiala i troche zmarszczek jej sie nazbieralo... ![]() David urosl na ladnego chlopca ![]() ![]() Cathrine tez nie najgorzej wyszla xd ![]() Kaori dalej rzezbila zarabiajac i jednoczesnie spedzajac czas na ulubionym zajeciu. ![]() Dzieciaki jedza wspolnie kolacje - rybe z frytkami ![]() ![]() David byl bardzo spokojnym chlopcem - urzadzil sobie podwodne zabawy. ![]() Cathrine za to urzadzila sobie wieczorek herbaciany z misiem Pysiem. ![]() Rano babcia Kaori szykuje wnukom pyszne sniadanie - nalesniki. ![]() Tomoya zaczal prace jako detektyw - jego 1sze zlecenie...i grzebanie w smieciach O.o ![]() Przeszukiwanie cudzej korespondencji juz bylo lepsze od cuchnacego smietnika... ![]() David i jego klocki - oj urodzi sie z niego zlota raczka ;p <klocki sie nie doczytaly hehe> ![]() No tak David wpadl w pulapke zastawiona przez....wymyslonego przyjaciela Hinaty z zdziecinstwa xD ![]() Cathrne miala mnostwo wolnego czasu gdyz byl weekend - zabawa z lalka zabawka. ![]() Biedna Catie....padla ofiara psikusa swojego brata xd ![]() ....a ten mial z niej niezla polewke xd ![]() Rodzinka prawie w komplecie <brakuje Marcusa i Hinaty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
|
![]()
@eyvee - aaaa, co z Hinatą? xd Cathy całkiem ładnie wyszła jak na dziecko. David też w sumie nie najgorzej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
|
![]()
A co za psikus brat zrobił Cathy?
I widzę, że masz niedociągnięty sufit (dach?) w salonie ![]() Kaori tak łatwo się pogodziła? Nie zamierza farbować włosów, żeby jeszcze ukryć swój wiek? ![]() Szkoda, że już się postarzeli... Będzie mi smutno bez nich, bo jak sobie przypomnę początki ich wspólnego życia... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
|
![]()
@milkie - w porzadku z Hinata
![]() @ginsei - psikus to bylo oblanie woda z domku na drzewie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |