![]() |
#1521 |
Reputacja: 41
|
![]()
Hej
![]() ![]() Otóż mam teraz inny problem ![]() Miałem zainstalowane the sims 2 i dodatek zwierzaki. Pewnego dnia chciałem zainstalować na studiach, ale aby je zainstalować musiałem odinstalować zwierzaki, bo dodatki trzeba instalować pokolei. Odinstalowałem zwierzaki, włączyłem grę, ale nie wchodziłem do mojego miasta. Wyszedłem z gry i zainstalowałem na studiach. Włączyłem grę, wszedłem do mojego miasta, ale się nie włączyło, lecz się zacięło. Wyszedłem z gry, skopiowałem miasto czyli folder jakiś na N i liczbę mojego miasta. Usunąłem cały folder Ea Games, włączyłem grę i włączyłem Miłowo i wszystko włączyło sie pięknie, ładnie, ale nie moje miasto. Potem zainstalowałem zwierzaki, cpr i osiedlowe życie. Gra włączyła się normalnie,włączyłem znów milowo, wszystko się zaaktualizowało i działało normnie. Kiedy wyszedłem z gry wycięłem z folderu Ea miłowo i wkleiłem swoje miasto ( czyli przerobione przeze mnie miłowo ), włączyłem grę i włączyłem swoje miasto i znowu się zacięło ![]() Błagam pomożcie zależy mi na tym mieście. Narazie gram w otoczeniu stworzonym przeze mnie, ale przywiązałem sie do mojego przerobionego Miłowa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1522 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Nie zacina się przypadkiem dlatego, że gra tworzy nowych npc? To długo trwa ![]() Skanowałeś otoczenie HoodChecekrem? Wczytuje się ono w SimPe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Reputacja: 41
|
![]()
Nie jeszcze tego nie robiłem, ale otoczenie się zacina pod tym wzgledem, że nawet go nie chce aktuzalizować wgl. się w grze nie wczytuje
![]() EDIT: Dziękuje Liv ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 15.03.2014 - 05:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stworzyłam własne otoczenie i gdy próbuje położyć jakiś dom to bardzo długo go wczytuje a po chwili wywala mnie z gry z kom. Aplikacja została zakłocona..i gra się wyłącza. Zawartość zmodyfikowana dalej nie zapisuje mi się w grze, jak robię "włącz" i wychodzę żeby się zapisało gra dalej przy każdym uruchomieniu pyta czy włączyć...miałam te Simsy na Xp i nigdy nie było żadnych problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam nowy komputer i jeśli chciałabym przenieść Miłowo, ktore miałam na starym, to najpierw właczyć grę, czy przed wejściem zamienić Miłowa?
Wolę się upewnić, bo nie chcę tego zepsuć :x
![]() |
![]() |
#1526 |
|
![]()
Przychodzę z dwoma problemami. Pierwszy mam właściwie od dawna, ale ostatnio gram na tyle często, że stał się on uciążliwy. Nie mogę włączyć simsów podczas połączenia z internetem. :o Uruchamia się launcher, przelatuje logo EA i podczas pierwszego ekranu ładowania po prostu staje. Po przejściu do menedżera zadań jest "Brak odpowiedzi" apki simowej. To jeszcze nie wszystko. Po rozłączeniu się z netem simsy nadal się nie ładują, czasem muszę je włączać, wyłączać przez menedżer, znowu włączać i wyłączać, włączyć trzeci raz i dopiero się załaduje. Podczas połączenia z internetem najwięcej wytrzymałam 10 prób. Co ciekawe już po załadowaniu się gry, internet w niczym nie przeszkadza.
I wreszcie druga kwestia. xD Mam jednego zbyt genialnego sima. Już od małego dziecka uczył się mega szybko, w jeden dzień nabijał po 5 pkt (tyle można maksymalnie przy małym dziecku) umiejętności z zabawek. Najgorzej jak przyszło do czasów nastolatka, w parę godzin rozwinął charyzmę na max. Tych umiejętności z OŻ (?) uczy się troszkę wolniej, ale mimo wszystko dużo szybciej niż zwykli simowie. Najlepsze było, kiedy namalował obraz i przy pierwszym obrazie dostał 6 punktów i teraz mieszkanie tej rodziny zdobi najgorszy (ten różowo zielony) obraz warty ponad 200 simoleonów. xD Wiem, że może powinnam się cieszyć, ale to akurat rodzina, którą chciałabym bardzo rozwinąć i wolałabym wszystko zdobywać uczciwie. :/ Zauważyłam to tylko u jednego sima z całej gry.
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 18.03.2014 - 19:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie wiem, na czym polega problem 1, ale problem ze zbyt szybkim zdobywaniem umiejętności naprawiała łatka do Osiedlowego Życia.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46912 - patrz punkt 13, ale link nie działa. Za to google znajduje inne patche. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
|
![]()
A ja co mam zrobić zeby gra mi się zapisywała i włączały obiekty z downloudu? nikt naprawdę nie wie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
swinka33 - uruchom grę jako administrator, spróbuj zapisać, wyjdź, uruchom jeszcze raz jako admin, wczytaj zapis i daj znać, jak poszło
![]() Ostatecznością i tak jest format dysku i wgranie na nowo systemu... CW - wpierw włącz grę ![]() Filleable - po pierwsze - wywal launchera. Poradnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Reputacja: 11
|
![]()
W nowym otoczeniu NPC mają zwykłe ciuchy zamiast roboczych. Dzieje się tak w nowym otoczeniu po skasowaniu kodem wszystkich simów i utworzeniem nowych NPC. Co zrobić by byli ubrani jak trzeba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|