Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2011, 11:43   #1571
Saphira

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

eyvee, zauważyłam, żema właśnie takie 'proste' i nie chodzi mi tu o kształt, tylko o ten brak blasku w przeciwieństwie ndo reszty twoich simów.

Najlepszy zwiastun tego lata !
Jak dla mnie super...Polecam...
Mari777
Saphira jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2011, 11:49   #1572
eyvee

@Mari - nom, niestety to sa te wlosy "nieodblaskowe" a szkoda....dalabym mu te co ma David, ale nie lubie sie powtarzac, bo by wygladali podobnie....wiadomo. A nie ma identycznych wlosow jak na obrazku, wiec musze sie tym zadowolic.

BTW. Rodzine Lastavardow przenioslam do Twinbrook, teraz bede grala raz Tanimoto raz Lastavardami z galezi Tanimoto, by to jakos oddzielic i lepiej sie historie tworzylo
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2011, 14:13   #1573
Horsez

`Ciąg Dalszy Rodziny Kapiela`

No i co.. latka lecą i wszyscy już duzi, dorośli dojrzali.. Patryk i Laura z synkiem Gilbertem

Miłość Patryka i Laury, kwitła oj kwitła

Patryk wiedział że to jego kobieta na całe życie

Ze słów przeszedł w czyny, oświadczyny

Kilka tygodni później odbył się cudowny ślub

I to moja zakochana parka, wreszcie razem

A po cudownym weselu, równie cudowna noc poślubna

c.d.n..
stare 20.12.2011, 19:07   #1574
Miscellaneous

Eyvee, zakochałam się w Twoich simach. najbardziej podoba mi się Cathi

Kurczę, poznikały mi moje ulubione fryzurki, i nie mogę ich przywrócić, bo niewiem skąd są. ( Z giełdy wymiany, ale nie pamiętam jakiej simki.. ) A więc.. U moich duużo zmian

[IMG]http://i56.************/2cdix6p.jpg[/IMG]

Patricia kupiła sobie kilka pamiątek, i musiała już wracać do domu, co jej się niestety nie spodobało.

[IMG]http://i41.************/2v9yb77.jpg[/IMG]

Ale nadal nie mogła wybaczyć sobie tego, co zrobiła przed wyjazdem, więc postanowiła pójść do Ryana i go przeprosić, i nawet głupia winda jej nie powstrzymała

[IMG]http://i39.************/msehhv.jpg[/IMG]

No i skończyło się w domu Patricii.. ;D Nie, to nic takiego.. Jeszcze..

[IMG]http://i42.************/2qjf8d4.jpg[/IMG]

No, to powyżej to chyba raczej było wielkie kłamstwo. Oto, co stało się 15 minut później..

[IMG]http://i43.************/2i03tyc.jpg[/IMG]

[IMG]http://i43.************/294gqcm.jpg[/IMG]

Nawet chcieli zamieszkać razem, a więc przeprowadzili się do większego mieszkania, i zostali parą.

[IMG]http://i44.************/5jybl5.jpg[/IMG]

W którym od razu Patricia zaczęła się czuć trochę... dziwnie, bo nie czuła się źle od wczoraj. No właśnie, wczoraj.!

[IMG]http://i41.************/eik26f.jpg[/IMG]

Jak myślicie? Co będzie dalej? Dowiecie się, jeśli przeczytacie część 4, która powinna być na forum jutro lub w Czwartek
stare 20.12.2011, 19:17   #1575
inseparable

@Marl - Lidka ma rację! młodsi bracia to ZUO xd
@eyvee - jak zwykle genialne świetne pozy
@shotshe - ładna Amelie, ładna niech będzie 2 dziewczynka, proooooooooooooooooooszę! xd
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2011, 21:00   #1576
eyvee

@Horsez - Patryk jest miodzio ciekawe na jakiego przystojniaka urosnie Gilbert
@.catti. - zaloze sie ze bedzie miala brzuszek ! he he

A u mnie duzo zmian....az za duzo

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Dzisiaj dzien wypadu na basen ze szkoly...Cathrine nie mogla spac przez te ostatnie wydarzenie, ale postara sie nie zaprzatac sobie dzisiaj glowy problemami - wkoncu ida na basen

Nauczyciele oczywiscie cos nakazali, zakazali a i tak mlodziez bawila sie swietnie. Cathi uwielbiala plywac.

No tak....Natsu nie mogl sie uwolnic od zauroczonych w nim dziewczat. Zreszta Cathi sie nie dziwila...

Cathi probowala nie myslec o tamtej bojce...ale nawet towarzystwo kolezanek ze szkoly nie dawalo jej spokoju.

Natsu, gdy juz uwolnil sie od dziewczyn, stal z tylu oparty o sciane widocznie zastanawiajac sie nad czyms.

Cathi niepewnie sprobowala pogadac z blondynem...pytala sie go dlaczego nie bawi sie ze wszystkimi, powinien sie rozluznic, nawet jesli nie chce pokazac swojej prawdziwej osobowosci...

A Natsu zaczal krzyczec, zeby patrzyla swoich spraw, niech nie udaje takiej "dobrej" skoro wszyscy klamia i zachowuja sie inaczej niz naprawde, zeby sie zastanowila dlaczego wstapil do teatru i jest w tym taki dobry, ze takie osoby z "sielankowym" zyciem nic nie wiedza o prawdziwym zyciu opartym na klamstwach.

Cathi nie wiedziala co powiedziec, nie wiedziala, ze tak zareaguje na jej pytania...ona sie po prostu tylko martwila o niego...nie wiedziala takze, skad takie dziwne podejscie do zycia mial Natsu...

Nastepnego dnia po szkole Cathi wciaz rozmyslala o slowach ktore uslyszala od Natsu...ale ktos ja bacznie obserwowal...

To ten szkolny chuligan, ktory zaatakowal Natsu i Cathi kolo teatru....oj, on chyba cos kombinuje...

Nagle zadzwonil do Cathrine telefon:
"Halo? Czy tu panienka Tanimoto? Dzwonie w sprawie pani rodziny...prosze zglosic sie do komisariatu".
Cathi nie wiedziala co sie dzieje, ale miala zle przeczucia...jakby tak pomyslec nie miala od Davida i rodzicow zadnych wiesci.

Szybko popedzila na komisariat nie wiedzac nawet co tam uslyszy...

Cathi nie mogla w to uwierzyc - jej rodzina zginela podczas podrozy samolotem! Policja powiadomila Cathi o calym zajsciu, na domiar zlego rodzice, dziadkowie oraz brat zgineli podczas tego zajscia...mowili o tym nawet w wiadomosciach, ale Cathi nie mysala, ze bedzie sie to tyczyc takze jej...

Cathi nie wiedziala co robic...co sie teraz z nia stanie...nie jest jeszcze pelnoletnia, nie miala kontaktu z ciocia Hinata, ktora przeprowadzila sie daleko stad...- jej glowa byla przepelniona tysiacami mysli, bolem i rozpacza.

Co sie teraz stanie z Cathi? Gdzie sie podzieje, gdy opieka dowie sie o tym, ze nie ma zadnych krewnych? Czy Cathi da sobie rade sama?
stare 20.12.2011, 22:28   #1577
Miscellaneous

eyvee - Namieszało się :/ Szkoda, bo chciałam się Ciebie spytać, czy podeślesz mi Amelię, ale przepadło. No to pobiłaś mój rekord z "Simowymi Wypadkami"

Troche mi ich szkoda
stare 20.12.2011, 22:47   #1578
eyvee

@Catti - wiem, ze troche zbyt dramatycznie, ale chcialam przyblizyc historie tak jak w mojej z Natsu Tanimoto w anime/mandze,a Amelie chyba mam bo czesto simy zapisuje...zerkne jutro
stare 21.12.2011, 07:35   #1579
M3Lcik

eyvee - zabije cię Jak mogłas im to zrobić,łeeee....trzebabyło zostawić chociaż Davida,że niby stracił pamięć i zamieszkał gdzieś daleko....taki był przystojny. Normalnie aż łzę uroniłam jak to przeczytałam. Nie dobra jesteś A ten Natsu ma podejscie jak Steven do Kaori na początku

A z innej beczki...dałabś tego Łobuza i Cathi na giełdę? Bardzo ładnie proszę....

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 09:25   #1580
Arisane

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
@Catti - wiem, ze troche zbyt dramatycznie, ale chcialam przyblizyc historie tak jak w mojej z Natsu Tanimoto w anime/mandze,a Amelie chyba mam bo czesto simy zapisuje...zerkne jutro
Schrzaniłaś tym sobie tylko rodzinę...
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania