![]() |
#152 | |
Guest
|
![]() Cytat:
najlepszy sposobem na gwiazdki jest pracowanie na wymenionych nizej rzeczach: Gwiazdki Obiekt 0 scena karaoke / scena z mikrofonem 0.5 zestaw fotograficzny 1 studio nagraniowe 1.5 zestaw TV 2 zestaw fotograficzny 2.5 zestaw TV 3 studio nagraniowe 3.5 wybieg 4 scena do kręcenia teledysków 4.5 zestaw filowy 5 wszytskie obiekty poprostu w zaleznosci jaką masz gwiazde ćwicz na przypisanym jej obiekcie wtedy szybciej bedziesz miała awans (nudziło mi sie ![]() |
|
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja simka dostała 2 nagrody publiczności, 1 złotego manekina, 1 srebnego i tyle narazie... Nie wiem jak mam dostać nagrodę simmy (kiedyś tylko takie dostawałem <_< , a teraz ani jednej
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Przed chwilą dostałem Simmy! Nie wiem jak! Ale mam ją! Upragnioną Simmy!
#154 |
Guest
|
![]()
Ależ nie Sahem!Nagrodę publiczności dostaje się wtedy,gdy ma się wyjątkowo dobre stosunki z fanami! ^_^
|
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Czyli wielu przyjaciół, lecz nie gwiazdy ^_^
|
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
ja tam miałam wszytskich "Każdy" jako przyjaciół u chodziłam to dzielnicy i przy tym fotoreporterze przytulałam fanów tańczyłam itp......i dostałam.................prooooooooooste
|
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
niestety jak zaniedbujesz fanow to lazi za toba caly czas fanatyczny wielbiciel i on ci moze zabrac jakas twoja nagrode
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
nooooooo.............ja mam naszczęście jak na niego klinke opcje REMOVE FAn...no i po kłopocie ^_^.......a po kilku dniach znowu wraca to znowu go usuwam
![]() |
![]() |
#159 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i miała dobre stosunki z fanami, no ale dostała nagrodę na przyjęciu...
![]()
#160 |
Guest
|
![]()
Sahem,to że twój Sim dostał nagrodę na przyjęciu,to zapewne najzwyklejszy przypadek.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|