Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.05.2004, 17:12   #151
Szynszyl
Guest

Domyślnie

a moze sprobuj wyjechac do abrakadabrowa i wrocic porob tak kilka razy to moze sim zalapie ze powinien to wyjac w domu z magazynku ^_^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.05.2004, 17:15   #152
anez
Guest

Domyślnie

a o to chodzi!!! a ja myślałam że z jaja ci się wykluć nie chce... hmmm mi od razu z jajem przychodzi... może rzeczywiście wróć z miasta albo a abrakadabrowa... albo kup jeszcze jedne jajo... nie wiem pokombinuj trochę

stare 12.05.2004, 18:45   #153
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by anez@May 11 2004, 06:15 PM
a o to chodzi!!! a ja myślałam że z jaja ci się wykluć nie chce... hmmm mi od razu z jajem przychodzi... może rzeczywiście wróć z miasta albo a abrakadabrowa... albo kup jeszcze jedne jajo... nie wiem pokombinuj trochę

ona i Ukash maja racje ja tez tak miałam bo odrazu kazałam simowi pujsc za potrzebą (musiał) i się strasznie wkurzyłam ale gdy pojecałam po składniki im wróciłam to moja simka wyciagneła tego smoka

stare 13.05.2004, 18:15   #154
anez
Guest

Domyślnie

czasami tak mam jak z wakacji moi simowie wracją... nie chcą wyciagać pamiątek...

stare 14.05.2004, 23:51   #155
DOM3L
Guest

Domyślnie

Cześć[B][I] CZY JEST KTOŚ Z FORUM DAWNEGO PCSIMS.PRV.PL??

Mam pytanie poco w instrukcji abrakadabra jest napisane że można mieć
umiejetnosc elektrycznej dłoni , teleportacji itp. jak to sie robi ??!!??!!

stare 15.05.2004, 08:43   #156
Natka_100
Guest

Domyślnie

A to zaklęcie duch to co to jest?Co się wtedy dzieje i jakbyście mogli opisać co sie dzieje po użyciu wszystkich bo ja nie mam abry i nie bardzo łapię :unsure:

stare 15.05.2004, 10:45   #157
anez
Guest

Domyślnie

elektryczna dłoń/teleportacja/duch to wszystko są umiejętności które simy nabywają po dotknięciu magicznych kryształów, mogą je później wykorzystać w kontaktach z innymi simami, np. duch to zabawna sztuczka "w znikanie", elektryczna dłoń jak sama nazwa wskazuje sim poraża drugiego pradem, teleportacja jest bardzo przydatna, sim zamiast podchodzić gdzieś może sie w to miejsce natychmiastowo teleportować, przechodzić do zamkniętych pomieszczeń i takie tam...

stare 15.05.2004, 11:54   #158
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Mam kłopot(jak zwyklle)bo ściagnełam sobie z tej strony( co było to zdjęcie )Macdonald's i niema tam spredawczyni
NIEWIEM CO ROBIĆ POMUSZCZCIE!!!!!!!!!!!

stare 15.05.2004, 23:40   #159
anez
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by =)Cornelka(=@May 15 2004, 12:54 PM
Mam kłopot(jak zwyklle)bo ściagnełam sobie z tej strony( co było to zdjęcie )Macdonald's i niema tam spredawczyni
NIEWIEM CO ROBIĆ POMUSZCZCIE!!!!!!!!!!!
to trochę nie na temat tu... ale sprzedawcy możesz nie mieć jeśli skinów do niej/niego nie ściągnęłaś i nie umieściłaś w folderze ze skinami właśnie...

stare 16.05.2004, 07:36   #160
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

wiem że to nie na temat . Ja niwmogłam znależć tam skina ,hmmmmmm.......może ci podam strone a ty bys była taka miła i poszukała tam go (jesli niechcesz to niemusisz nieobraże się)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania