![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Musisz udać się na cmentarz i na końcu znajduje się chyba 5 małych krypt, każda ze skrzynią. Wkładasz kości do środkowej (nie wiem czy do innej też można, zawsze wkładałam do środkowej).
|
![]() |
![]() |
#153 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Searle, a może na ścianie po drugiej stronie jest jakiś przełącznik lub coś ? Ostatnio edytowane przez Połówka : 24.12.2009 - 14:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Chciałabym kupić dom we Francji, dlatego chcę mieć 3 poziom wizy. Robię misję i utknęłam w 3 misjach (prawdopodobnie ostatnich)
I. Musze zbadać piwnicę jakiegoś faceta. Wchodzę do piwnicy i są te posągi i podłogi - szara, niebieska czerwona - o co z tym chodzi? Jak otowrzyć te drzwi? II. Muzeum. Odkryłam drogę do piwnicy (przez badanie tej dziury) i co dalej? Blokuje się w jednym miejscy również z posągami. Gdzie mam iść ? Czy mam coś zrobić na górze? Wiem, że potrzeba jest jakaś tabliczka, tylko że ja jej nigdzie nie mogę znaleźć. III. COś z nekatarem. Zebarałam owoce, i teraz potzrzebuje jakiejś Flo, która ugniecie ten nekatar. Gdzie ją znaleźć? Kiedy daję widok miasta nie mam jej nigdzie. Błagam niech ktoś mi pomoże w tych misjach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
|
![]() Cytat:
co do wszelakich posagow, to sprobuj je przesuwac. Zwykle trzeba je nasuwac na biale kwadraty, ktore moga byc ukryte, dopoki nie przesuniesz posagu w inne miejsce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Chcę wejść do tego grobowca, ale nie mogę. Blokują te "dary". Na pierwszy z nich dałem Klucz w kształcie Kamienia, a w drugim "Mała dowolna skała". Co mam dać?
Prosze szybko odpiszcie tutaj albo najlepiej na gg 324302. |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
małą skałę kosmiczną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
A skąd ją wytrzasnąć?
|
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
tutaj jest hak,ze można kupić dom majc juz pierwszy poziom wizy http://linna.modthesims.info/download.php?t=381402
sprawdzony,działa bez zarzutu |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|