Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.07.2011, 12:30   #151
jolievin
Guest

Domyślnie A serious error has occured

Mam problem nie wiem co robic szukalam rozwiazania na zagranicznych forach i nie wiem bo jednym jedno pomaga a innym nie. Gralam wczoraj w simsy mam the sims 3 wymarzone podroze po jakims czasie, bo gram na laptopie zrobil sie on goracy i gra zaczela chodzic nieco wolniej, wiec jak zawsze zapisalam gre wylaczylam ja a potem laptopa zeby sobie odpoczol . PO jakiejs godzince wlaczam gre, wszystko normalnie sie laduje i gry juz ma sie ladowac moja rodzina wyskakuje : "A serious error has occurred while loading sunset valley" i nie wiem co mam robic, chce dalej grac moja rodzina ;( pomocy
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.07.2011, 15:59   #152
Simolen$$
Guest

Sad Problem z uruchomieniem!!!

Witam.
Mam problem gdy uruchamiam gre to wyskakuje błąd: http://w815.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2z9bLw5RvMc Co mam robic przeinstalowałem gre i nic??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2011, 20:20   #153
jaja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: A serious error has occured

Cytat:
Napisał jolievin Zobacz post
wszystko normalnie sie laduje i gry juz ma sie ladowac moja rodzina wyskakuje : "A serious error has occurred while loading sunset valley" i nie wiem co mam robic, chce dalej grac moja rodzina ;( pomocy
wyrzuć save, i zastąp go backupem; powinno być ok.
jaja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2011, 19:34   #154
Tsilusa
Guest

Domyślnie Problem z launcherem - za każdym razem przestaje działać.

Hej! zarejestrowałam się na forum, bo potrzebuję pomocy.
Niedawno ponownie zainstalowałam The Sims 3 (z płytki) Instalacja ok, bez kłopotu. Jednak gdy uruchamiam launchera, ten, po chwili, bez żadnego powodu, żadnego przeciążenia itp. przestaje działać, i tak za każdym razem Jak to naprawić? co może być przyczyną? Bardzo proszę o pomoc!
Mam Vistę sp2, z aktualizacjami na bierząco. Kiedyś simsy działały jak należy, tzn jakieś pół roku temu.
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
stare 05.08.2011, 17:33   #155
Martynaa
Guest

Domyślnie Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.

Nie moge uruchomic gry ; /
klikam na ikonke i nic.. wsadzam plyte i nic.. nie moge NIC zrobic..
POMOCY
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 18:26   #156
Ilona
Guest

spróbuj przez plik exe-dysk np.c/programy/elektronik arts/ostatni dodatek albo akcesoria/game/bin jeżeli to nie pomoże,to reinstalka gry
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 18:45   #157
Tsilusa
Guest

Domyślnie Odp: Problem z launcherem - za każdym razem przestaje działać.

Cytat:
Napisał Tsilusa Zobacz post
Hej! zarejestrowałam się na forum, bo potrzebuję pomocy.
Niedawno ponownie zainstalowałam The Sims 3 (z płytki) Instalacja ok, bez kłopotu. Jednak gdy uruchamiam launchera, ten, po chwili, bez żadnego powodu, żadnego przeciążenia itp. przestaje działać, i tak za każdym razem Jak to naprawić? co może być przyczyną? Bardzo proszę o pomoc!
Mam Vistę sp2, z aktualizacjami na bierząco. Kiedyś simsy działały jak należy, tzn jakieś pół roku temu.
Ten problem, udało mi się częściowo naprawić. Ręcznie zaktualizowałam podstawę gry, i wydawało się że problem zniknął, ale potem, gdy gra jest już uruchomiona, ona nagle 'staje' gdy minimalizuję grę okazuje się że ' Sims 3 przestał działać' Co się dzieje? Jak to naprawić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2011, 16:40   #158
Ejak

Mam problem mam wszystkie dodatki, oprócz "Miejskiego Życia" odinstalowałem Wymarzone Podróże, aby gra mi szybciej chodziła, ale po jakimś czasie chciałem sobie znów pograć w różnych krajach itd. i zainstalowałem i teraz mi nie chodzi gra i wyświetla się komunikat:
"Wystąpił poważny błąd w czasie wczytywania "Pokolenia.sims3" Co robić !?

EDIT: Wygląda na to, że problem się rozwiązał, ponieważ przed chwilą jeszcze raz włączałem zapisane stany gry, no i okazało się, że działają, chyba było to spowodowane ty, że miałem za mało miejsca wolnego na dysku docelowym, ale teraz mam więcej i zapisy się wczytują, sprawdzę jeszcze jutro.

Ostatnio edytowane przez Ejak : 08.08.2011 - 20:55
Ejak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2011, 15:56   #159
Beep

Reputacja: 11

Czyli jeśli po zainstalowaniu WP gra w ogóle się nie odpala (po prostu nic się nie dzieje - nie ma żadnych komunikatów), ani przez launchera, ani przez bezpośredni plik w folderze, to pozostaje mi tylko reinstalka?

Uwiebiam wydać wcale niemałą kwotę na grę, tylko po to, żeby się potem z nią użerać...

Ostatnio edytowane przez Beep : 11.08.2011 - 16:05
Beep jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2011, 16:14   #160
carineesz

@up: Przyłączam się pytania. Ja mam tak po zainstalowaniu Pokoleń. (Zrobiłam reinstalkę i mi nie podziałało + WP wgl nie chciały się zainstalować, więc mając 3 dodatki i podstawę, gram teraz na podstawie i PZ [więc przez te pokolenia tylko straciłam.])
carineesz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania