![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Mam problem nie wiem co robic szukalam rozwiazania na zagranicznych forach i nie wiem bo jednym jedno pomaga a innym nie. Gralam wczoraj w simsy mam the sims 3 wymarzone podroze po jakims czasie, bo gram na laptopie zrobil sie on goracy i gra zaczela chodzic nieco wolniej, wiec jak zawsze zapisalam gre wylaczylam ja a potem laptopa zeby sobie odpoczol . PO jakiejs godzince wlaczam gre, wszystko normalnie sie laduje i gry juz ma sie ladowac moja rodzina wyskakuje : "A serious error has occurred while loading sunset valley" i nie wiem co mam robic, chce dalej grac moja rodzina ;( pomocy
|
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam problem gdy uruchamiam gre to wyskakuje błąd: http://w815.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2z9bLw5RvMc Co mam robic przeinstalowałem gre i nic?? |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Hej! zarejestrowałam się na forum, bo potrzebuję pomocy.
Niedawno ponownie zainstalowałam The Sims 3 (z płytki) Instalacja ok, bez kłopotu. Jednak gdy uruchamiam launchera, ten, po chwili, bez żadnego powodu, żadnego przeciążenia itp. przestaje działać, i tak za każdym razem ![]() Mam Vistę sp2, z aktualizacjami na bierząco. Kiedyś simsy działały jak należy, tzn jakieś pół roku temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Nie moge uruchomic gry ; /
klikam na ikonke i nic.. wsadzam plyte i nic.. nie moge NIC zrobic.. POMOCY |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
spróbuj przez plik exe-dysk np.c/programy/elektronik arts/ostatni dodatek albo akcesoria/game/bin jeżeli to nie pomoże,to reinstalka gry
|
![]() |
![]() |
#157 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Mam problem mam wszystkie dodatki, oprócz "Miejskiego Życia" odinstalowałem Wymarzone Podróże, aby gra mi szybciej chodziła, ale po jakimś czasie chciałem sobie znów pograć w różnych krajach itd. i zainstalowałem i teraz mi nie chodzi gra i wyświetla się komunikat:
"Wystąpił poważny błąd w czasie wczytywania "Pokolenia.sims3" Co robić !? EDIT: Wygląda na to, że problem się rozwiązał, ponieważ przed chwilą jeszcze raz włączałem zapisane stany gry, no i okazało się, że działają, chyba było to spowodowane ty, że miałem za mało miejsca wolnego na dysku docelowym, ale teraz mam więcej i zapisy się wczytują, sprawdzę jeszcze jutro.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 08.08.2011 - 20:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czyli jeśli po zainstalowaniu WP gra w ogóle się nie odpala (po prostu nic się nie dzieje - nie ma żadnych komunikatów), ani przez launchera, ani przez bezpośredni plik w folderze, to pozostaje mi tylko reinstalka?
Uwiebiam wydać wcale niemałą kwotę na grę, tylko po to, żeby się potem z nią użerać... Ostatnio edytowane przez Beep : 11.08.2011 - 16:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
@up: Przyłączam się pytania. Ja mam tak po zainstalowaniu Pokoleń. (Zrobiłam reinstalkę i mi nie podziałało + WP wgl nie chciały się zainstalować, więc mając 3 dodatki i podstawę, gram teraz na podstawie i PZ [więc przez te pokolenia tylko straciłam.])
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|