|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
A co do wzajemnego oskarżania się bez żadnych powodów to lepiej tym nie mącić ![]() Aha i jedyne co napisała w miarę rozsądnego to o poprzednich edycjach i to prawda. Warto brać to pod uwagę, ale jeśli o kimś myślicie, a nie na ślepo tylko dlatego "bo kiedyś tak było" ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 25.08.2015 - 23:48 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ale to co Mery napisala, to nie byly jakies mityczne prawdy, a to co wiekszosc z nas wie. Jedyne co, to poprostu fakt, ze spisala to "na papier"
![]() Powoli trzeba sie zastanawiac nad glosowaniem ![]()
#3 |
|
![]()
Ale ona pisała nie tyle o działaniu mafii, ale o działaniu mafii względem niej samej. Myślę, że jak narazie sensowniejszego pomysłu niż PP nie ma.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Slodki, ale to potem
![]() ![]() mnie z jakis dziwnych wzgledow zastanawia cheeba ![]() ![]()
#5 |
|
![]()
Myślę, że cheeba nie robi raczej nic podejrzanego. Za to Bjork napisała przez całą mafię tylko krótkie przywitanie, w miarę sympatyczne, a od tamtej pory nic. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby cały czas (nawet teraz) nie okupywała tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No wlasnie, nic
![]() ![]() mysle, ze tym gadaniem, zmusimy bjork do napisania czegos ![]()
#7 |
Reputacja: 25
|
![]()
Bjork chyba nigdy nic nie pisze
![]() No może, Kędziu. Mimo wszystko wydajesz mi się na tę chwilę najbardziej podejrzana :o |
![]() |
![]() |
#8 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Według mnie podejrzanym może być Kędziorek.Bez urazy Kędziorku ale taka gra :]
Dlaczego? Po pierwsze Meryam podejrzewała że Malfoy z Snape'm coś knuje...A może w takim razie właśnie Kędziorek zabił Meryam,żeby ta nie śledziła Malfoya i nierozszyfrowała planów śmierciożerców (mafii) i wyłapała członków tej bandy? Zresztą i Malfoy i Kędziorek są w Slytherinie,więc może nawzajem się wspierają? Po drugie rodzina tego ostatniego chciała wydziedziczyć,więc żeby tak się nie stało zorganizował mały zamach i pomógł ochronić knujących typków,a mówienie że ,,działam dla dobra" to tylko zwykła przykrywka,dzięki czemu nikt nie rozkmini że Kędziorek jest tym złym? A zresztą Kędziorek pisał że obiecał Dumbledore'owi nie znęcać się nad szlamami,czyli czarodziejami z niemagicznych rodzin,a wyczyszczenie krwi czarodziejów to nie był czasem główny cel Czarnego Pana? Może Kędziorek ,,wybuchł" i rzucił się na biedną Meryam,która znalazła trop (o ile to tropem możn anazwać,ale ok) i która nie wiadomo czy była z mugolskiej rodziny,czy też nie (bo nie napisała),a jeśli była no to odpowiedź nasuwa się sama,biorąc pod uwagę moje rozpisanie się,co u mnie rzadko się zdarza no chyba że mam dużo do pisania ![]() Tyle mojego główkowania,pewnie jest i tak bez sensu ale...tyle mojej rozkminy na dziś,pisałam to i myślałam (o dziwo,myślałam! ![]() Ostatnio edytowane przez Nina14! : 26.08.2015 - 08:34 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ja teraz po rozpatrzeniu niektórych postów podejrzewam Hebe oraz Ninę14. Dlaczego? Ponieważ ich posty są takie sztuczne, jakby pisane, aby pisać. Niby starają się nam pomóc, ale nie do końca.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
śmierć Mery nic nam tak naprawdę nie dała, bo nie rzucała ona żadnymi nickami ani nie było jeszcze żadnego głosowania, żeby mafia czuła się zagrożona. po prostu, odstrzelili kogoś kto dobrze myśli. ja na ich miejscu zrobiłabym tak samo (ale oczywiście na ich miejscu nie jestem, nie wiem kto popiera Voldemorta :<)
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|