![]() |
#1591 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mam problem z kodem individualroofslope angle.
pozmieniałam sobie kąty dachów , zapisałam dom. niestety po wejściu w niego ponownie dachy były niezmienione ![]() Trzeba mieć jakiś dodatek żeby te dachy zostały tak jak były ? Lub czy ktoś tak miał? Trochę mi to niewsmak bo już się cieszyłam że odkryłam sposób na różne kąty nachylenia ![]()
|
![]() |
#1592 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie wiem, czemu się tak dzieje, ale to nie jest normalne...
Ten kod działa na dodatkach młodszych niż Zwierzaki i zostaje zastąpiony opcją zmiany kata nachylenia dachu w RiO - może tu gdzieś leży problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio grałam w simsy i pojechałam rodzinką na wakacje , kiedy wczytała się parcela nie było mojej rodzinki wyszłam z niej i weszłam do ich domu ,dom zniknął . Potem zauważyłam że tego domu nie ma w grze w panelu parcel i domów , a ten dom był już w grze od początku.
Dlaczego tak się stało? Jak to naprawić? z góry dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez amiii : 18.07.2014 - 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
|
![]()
Masz jakieś mody, lub inne rzeczy z internetu? Moi simowie zaczęli znikać w podobny sposób gdy zacząłem się bawić dziwnymi opcjami kodu "boolprop testingCheatsEnabled true".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
|
![]()
Potem zauważyłam że tego domu nie ma w grze w panelu parcel i domów tylko jest pusta parcela i nazwa się zmieniła z Federalna Forteca na Federalna Forteca_001 , a ten dom był już w grze od początku.Kiedy chce postawić ten dom jest pusta parcela zamiast niego choć w wyborze widnieje jego obrazek. Nie używam kodów .
Pomocy. Ostatnio edytowane przez amiii : 18.07.2014 - 12:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
|
![]()
To naprawdę dziwne. Gra ma czasami swoje kaprysy, ale tego chyba by nie robiła. Bawiłaś się SimPe lub plikami gry ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
|
![]()
Kiedy chce postawić ten dom jest pusta parcela zamiast niego choć w wyborze widnieje jego obrazek. Nie używam kodów . Nie mam SimPe itp. Restartowałm gre i nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
|
![]()
Simowie którzy zniknęli wyjechali z otoczenia stworzonego przez ciebie czy z Maxisowego ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
|
![]()
simowie nie znikneli, tylko dom zniknął z gry . Moje to otoczenie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
|
![]()
Aha. Źle Cię zrozumiałem. Niestety nie wiem co się mogło stać. Liv jest bardziej rozganieta w technicvznych sprawach. Skontaktuj się z nią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|