![]() |
#1631 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Catti - hahahahah, no w sumie xd ale może się nagle okazać, że któraś z nich jest w ciąży i wtedy się z nim ożeni. o! np. Holly Alto (chociaż z nią nie spał) - wtedy by było fajowo z jej rodziną xd
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1632 |
|
![]()
No niestety, ale Holly Alto od razu po wyznaniu zauroczenia zrobiła mu awanturę o to, że ma romans z Molly French, a ja całkiem zapomniałem o niej, no i kontakty spadły im na minus z prawie całego paska, więc już mi się nie chciało, ale w planach miałem właśnie zrobienie z niej żony dla Ascanio
![]() ![]()
![]() |
#1633 |
|
![]()
@Absolem - no, no, no
![]() ![]() Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy Blizniaczki byly nierozlaczne - jezdzily nawet wspolnie na wypady rowerowe po miescie;] ![]() ![]() Marcus znalazl ducha kota, ktory obral sobie rezydencje Lastavardow za dom ![]() ![]() Claire nie czula sie wampirem - wiec jadla ulubione salatki i kanapki z dzemem... ![]() Charlotte zas byla dumna ze swego wampirzego pochodzenia i codziennie wypijala plazmowy sok wraz z domowym lokajem plotkujac o mieszkancach Twinbrook. ![]() Marcus dzieki odkryciu wlasciwosci owocu plazmowego stal sie dosc wazna osoba i ze wzgledu na prace musieli zmienic miejsce zamieszkania - jego telefon sluzbowy byl ciagle wlaczony... ![]() Hinata stwierdzila, ze nie bedzie ciagle siedziala w domu a aktorstwo zbyt wiele czasu ja kosztuje przy dziewczynkach...wiec postanowila sprobowac jako stylistka...ale nie byla zbyt pewna siebie. ![]() Tutaj pierwsza ofiara Hinaty xD hehe ![]() I pierwsze zwyciestwo w stylizacji - Hinata byla przeszczesliwa, ze klient byl zadowolony. ![]() Nawet jesli sprzet byl zepsuty Marcus nie wzywal mechanikow - wolal naprawic to sam ![]() ![]() No tak dzis wazny dzien dla Marcusa - spotka sie w firmie ze sponsorem w sprawie odzywek dla wampirow z owocu plazmowego - powodzenia ![]() ![]() Dziewczynki jadace autobusem do szkoly...wolalyby limuzyna, a nie jakas brudna przyczepa... ![]() Claire byla bardzo zdolna uczennica, uczyla sie szybciej i latwiej od jej starszej siostry Charlotte - Marcus czesto jej pomagal w zadaniach domowych. ![]() Nastepnego dnia miala odwiedzic dom Marcusa i Hinaty rodzina sponsora z firmy...Hinata sie denerwowala, ze nie zrobi dobrego wrazenia na zamoznych czlonkach rodziny VanVincent - Marcus probowal jakos udobruchac zone;] ![]() Na szczescie Hinata szybko znalazla wspolny jezyk z pania domu VanVincent ^^ uwielbialy plotkowac...o facetach xd ![]() Po rozmowach Marcusa z Nickiem - sponsorem Marcusa - przedstawil dziewczynkom syna pana VanVincent'a Sebastiana... ![]() Dziewczynki nie zbytnio byly tym zainteresowane...ale chcac pomoc tacie postanowily zaprzyjaznic sie z chlopcem. ![]() Chcac zrobic dobre wrazenie na panu VanVincent, Marcus zaproponowal, ze w trakcie nieobecnosci panstwa VV Sebastian bedzie mogl zostac w posiadlosci Lastavardow do czasu ich powrotu. ![]() Na poczatku blizniaczki przygladaly sie ciemnowlosemu chlopcowi, gdyz tak jak one byl z wampirzej rodziny...ale pozniej jakos rozmowy szly same. ![]() Claire postanowila troche rozluznic napieta atmosfere wiec pogawedzila z Sebastianem o szkole. ![]() Oczywiscie trzeba bylo odrobic zadanie domowe - Hinata pomagala dzieciakom. ![]() Marcus postanowil troche rozweselic Sebastiana z powodu nowego otoczenia wiec opowiedzial dzieciakow straszne opowiesci o duchach;p ![]() Sebastian byl spokojnym i cichym chlopcem - byl jednak genialnym i wielce uzdolnionym uczniem. Powoli przyzwyczajal sie do "gromadki" Lastavardow, chociaz byl temu przeciwny i podchodzil do tego sceptycznie... ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 24.12.2011 - 19:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
|
![]()
Absolem - Czego to się nie robi dla miłości... Pewnie chciała, żeby znalazł i sie jej oświadczył. Lepszy sposób niż ja mam w realu. U mnie w szkole jak któryś mnie denerwuje, szczególnie ten, który mi się podoba, to ląduje w krzakach
![]() A żeby nie było offtopu, to eyvee, Nie mogłam się doczekać Lastavadow ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 24.12.2011 - 20:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
|
![]()
Rodzina Kwiatek
No i kolejna część nudnych losów rodziny Kwiatek. Te zdjęcia zalegały mi na dysku, a szkoda mi było je skasować. Fakt jest taki, że ostatnio mało grałam, więc dzieciak jest jeszcze mały. Alicja zajmuje się ogródkiem, wszak zdrowe odżywianie się, jest niezwykle ważne... tak słyszałam. ![]() Marek na Aquino. ![]() Alicja pokazuje duży brzuszek, zdaje się, że to był już poród... ![]() Stary, wysłużony Gacek... Nadal się jednak sprawdza, jako środek lokomocji... ![]() A tutaj już po porodzie i powrocie do domu, Alicja urodziła syna (to było w planie). Nazwałam go Łukasz. ![]() Szare życie, zmywarka się zepsuła... ![]() Praca zespołowa... ![]() Po ciężkiej pracy należy się zrelaksować ![]() ![]() Rodzina zainwestowała w cyborg-służącą, model Servo XG221. ![]() Łukasz w huśtawce. ![]() Alicja i Marek oglądają TV... Ale postanowili czule spojrzeć sobie w oczy... ![]() Róża Servo karmi rybki... ![]() Koniki mają swój własny sposób na relaks ![]() ![]() ![]() Mama i synek... ![]() Coś się ta moja witryna z hostingiem zdjęć psuje ostatnio... Wysyłam powiedzmy 15 zdjęć, a docelowo mam album z 12 zdjęciami. Gubi zdjęcia, albo nie pokazują się miniatury... Wróciłam na razie do imageshack. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 25.12.2011 - 10:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
|
![]()
eyvee będzie się działo
![]() anie_1981 e tam nudnych. Nie chodzi o to, żeby jakąś historię zrobić, ale masz zabawne teksty co do swoich simów, więc fajnie się ogląda i czyta te komentarze. Ja tam też nie mam zamiaru jakiś fabuł robić bo mi się nie będzie chciało, ewentualnie jakieś małe takie historyjki w tle ![]()
![]() |
#1637 |
|
![]()
@eyvee - uuuu! to o niego się będą kłócić ? kocham cię za twoje simsy , jestem od nich uzależniona i z niecierpliwością czekam na kolejne losy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
|
![]()
@anie - wlasnie nie chodzi o historie ja jak mam pomysl to go robie, ale nie zawsze wiem jaka historie dac i takze mam zwykle zdjecia z tekstami
![]() @milkie way - zgadlas hehe ;3 ale jeszcze duzo sie bedzie dziac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
|
![]()
Eee tam, mi się zaczynają już Simsy nudzić, więc i moje zdjęcia wydają mi się nudne. Ja mam takie okresy, gdy gram w Simsy 3 godziny dziennie, a potem z tydzień lub dwa, w ogóle ich nie włączam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
|
![]()
Anie - Twoje zdjęcia i historia nie muszą być jakieś superowe, i tak jest to jedna z najlepszych na forum, i bez znaczenia czy zdjęcia są takie czy takie, Twoje losy zawsze mnie wciągają. Jak zacznę czytać, to nie przestaję
![]() Niewiem, wstawiać moich czy nie ??? ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|