![]() |
#1661 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba wszyscy mieli problem z wejściem na forum w ostatnich dniach
![]() Rodzina Prada Klanu Prada ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() A tutaj Jodie Bunch, stara już, ale jak śmiesznie wygląda w tych skarpetkach ![]() ![]() A to się stało po wgraniu StoryProgression od Twallana (za radą annie ![]() ![]() ![]() Mój sim ma cechę odważny, dlatego jak przyszedł złodziej to spuścił mu manto, ale przegrał, ale najlepsze jest to, że zaraz przybiegła sąsiadka, Erin Kennedy i też spuściła manto złodziejowi, ale nie wiem czy to też dzięki StoryProgression ![]() ![]() ![]() ![]() Fleur pisze listy w podzięce za prezenty ślubne, a potem obrzyguje mi łazienkę ![]() ![]() ![]() Ascanio rozwiązuje sprawy detektywistyczne, ktoś zakosił Bessie Clavell pantofle ze SPA. Podejrzany Thorton Wolff przyznał się, po krótkiej perswazji, że lubi wysokie obcasy, ale nie zabrał ich. Winnym okazał się Iqbal Alvi. Czasem to mam taką polewkę z tej gry jak nie wiem, te groteskowe i zabawne zadania, zachowania czy komunikaty są rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ![]() I zakończę tym oto optymistycznym akcentem: ![]()
|
![]() |
#1662 |
|
![]()
Też nie mogłam sie od wczoraj zalogować. Łał, ale macie fajne te historie
![]() Następnego dnia, a właściwie wieczora, Weasel zabrał Grację na basen. Szeptali sobie czułe słówka, aż w końcu Weasel postanowił zrobić krok do przodu... ![]() ![]() No dobra... Za daleko ![]() ![]() Rano chłopak chcąc zrobić śniadanie przez przypadek podpalił dom :< ![]() Musiał się zadowolić zupą z puszki... ![]() Mijały dni, a Gracja nie odzywała się. Postanowił ją zaprosić. Przyszła niechętnie, a to co usłyszał, wstrząsnęło nim -Mam romans. -Co? Jak to? Z KIM?? -Dobra, już nie przeżywaj. ![]() Weasel był w szoku. Jedyna osoba którą kochał, okazała się być niewierna. Pomyślał, że to było chwilowe zapomnienie. Spróbował pogadać z Gracją. Ta jednak była dla niego chłodna i powiedziała, żeby zostali przyjaciółmi. To był cios w plecy. ![]() Postanowił jednak się nie załamywać i zapomnieć o byłej. Chciał odetchnąć świeżym powietrzem. ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia na mieście spotkał jakąś dziewczynę. Podbiegła do niego i zaczęli rozmawiać. Nie była w jego typie. Przypadkiem dowiedział się od niej, że do Gracji wprowadziła się kuzynka z Hidden Springs i że jest wolna. Nie chciał za bardzo spotykać się z Gracją i jej rodziną, ale postanowił zaryzykować. ![]() Następnego ranka był już u byłej dziewczyny pod domem. -A ty czego tu szukasz? -Słyszałem, że masz nową współlokatorkę... -Może, a co? -Nic... Chciałem ją tylko przywitać... -Ech... Siadaj, zrobię ci kawę. Cyndi powinna zaraz przyjść. ![]() Jak się okazało, Cyndi Mears, kuzynka Gracji właśnie wróciła ze spaceru ze swoim psem. Kiedy Weasel ją zobaczył, poczuł że ma nogi jak z waty... Dziewczyna była przepiękna. ![]() Kiedy zobaczyła Weasela, uśmiechnęła się i rzuciła krótkie "cześć", po czym chciała zmykać na górę, kiedy chłopak ją zatrzymał. -Hej, to Twój pies? -Tak... Wabi się Szczęściara. -Widzę, że lubisz psy... Też mam, doga niemieckiego, wabi się Kapsel. -Łał, to fajnie. I tak oto Weasel i Cyndi znaleźli wspólny temat. Oboje uwielbiali psy. ![]() ![]() Kiedy Gracja poszła na górę, Weasel skrzywił się i wyznał swoje zniechęcenie do niej. -Ech... Jak ona mogła... -Zachowała się bardzo chamsko... -Och, przepraszam, powiedziałem to na głos... To twoja rodzina. -Nic nie szkodzi, zauważyłam, że jest czasem niemiła. Taktuje chłopaków jak zabawki. To dlatego, że kiedy była w gimnazjum, jeden rzucił ją dla innej. Teraz się wszystkim odpłaca. Trochę ją rozumiem, mi też by było przykro. ![]() Weasel spojrzał na godzinę i zdziwił się, bo był już wieczór. Cały dzień przesiedział u Cyndi i Gracji. Dogadywał się dobrze ze swoją nową przyjaciółką. Spytał, czy nie przejdzie się z nim jutro do parku. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i powiedziała, że z przyjemnością. Następnego dnia poszli na długi spacer, na którym mieli okazję porozmawiać na osobności. Weasel wyznał Cyndi, że bardzo mu się podoba. Ta nie odparła nic, tylko się zarumieniła. Gadali, gadali, gadali, aż w końcu.... ![]() ![]() Cyndi nie wytrzymała... Rzuciła się na Weasela i tak oto zostali parą. ![]() ![]() Następnego dnia w klubie, długo rozmawiali o stanie materialnym Weasela i dziewczyna doszła do wniosku, że on nie może żyć w małym, chłodnym i nieprzytulnym domku oraz wręcz ZAŻĄDAŁA, aby się do niej wprowadził. Okazało się bowiem, że Gracja wyprowadza się do swojego kochasia, więc nie będzie jej widywał. Weaselowi było trochę głupio, bo to mężczyzna powinien zapewnić warunki materialne kobiecie, ale Cyndi powiedziała, że nie ma mowy i żeby pakował ciuchy, brał psa i się wprowadzał. Ostatecznie tak zrobił. ![]() A to pierwsza noc pod ciepłą pierzynką :] ![]() Oczywiście Kapsla kochał tak samo jak Cyndi. ![]() Rano na Cyndi czekała niespodzianka. Weasel zaręczył się jej. ![]() Dziewczyna, jako że jej narzeczony pracował do późna nudziła się, więc urządziła przyjęcie, na które zaprosiła Grację. Powiedziała jej o oświadczynach. Nie zareagowała zbyt entuzjastycznie, ale pogratulowała i zatańczyła z kuzynką. ![]() ![]() A Weasel chodził na spacerki... ![]() Pieski też się polubiły. Nawet powiedziałabym za bardzo ![]() ![]() ![]() Uff... Na razie tyle, jutro dodam zdjęcia ze ślubu, nocy poślubnej i całą resztę. Mam nadzieję, że nie zanudziłam, nikt nie zasnął? ![]() BONUS: co ja pacze? ![]() jeeeeej, widziałam jelonka ^^ ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez suomii : 27.12.2011 - 22:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
|
![]()
@suomii - on naprawdę się nazywa łasica czy to mi się plątają litery przed oczami ? xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Guest
|
![]()
suomii - Cindi bardzo mi się podoba
![]() ![]() Siostry cz 1 http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425&page=167 SIOSTRY CZ 2 Minęło pare dni. Życie naszych bohaterek biegło do przodu. Ala tak jak wcześniej starała się o kolejne awanse, a Julia jak to Julka, flirtowała z kolejnymi mężczyznami. Jednak nagle wydarzyło się coś, co przewróciło życie sióstr do góry nogami. Pewnego dnia Alicja wychodziła z pracy, kiedy niespodziewanie zaczepił ją John. Dziewczyna była zdezorientowana i trochę wystraszona, ponieważ siostra opowiedziała jej o tej całej awanturze. Okazało się jednak, że chłopak chce tylko porozmawiać (przynajmniej tak twierdził). Zaprosił ją do kawiarni aby móc spokojnie przeprowadzić dialog. Opowiadał Ali, o tym jak potraktowała go Julia, że cierpi z tego powodu i czuje się oszukany. Dziewczynie zrobiło mu się go żal. Pocieszyła go i wytłumaczyła, że wszystko się jakoś ułoży. [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() Pożegnali się, gdyż Ala umówiła się na babskie popołudnie z Julą ![]() Następnie Ala udała się do domu, gdzie już czekała na nią siostra. Spędziły miło wieczór ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() Następnego dnia po pracy Julia miała już plany, więc Ala snuła się samotnie po mieście. W pewnym momencie zadzwonił telefon - John. Nie była pewna czy ma odebrać, lecz gdy już to uczyniła, rozmowa poszła gładko. Nawet nie wiedziała, kiedy umówiła się z chłopakiem w klubie. ''Z tego nie wyjdzie nic dobrego.'' - pomyślała. No ale skoro się zgodziła, trudno musi iść. Zarzuciła na siebie jakiś ciuszek i popędziła na spotkanie. A na miejscu: [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() John chciał wyraźnie poderwać Alę. Napoczątku starała się mieć na baczności i robić dobrą minę do złej gry. Nie chciała bowiem zranić chłopaka (dopiero co jego siostra się nim zabawiła), lecz po paru drinkach (które oczywiście postawił jej John), nie wiedziała nawet kiedy znalazła się w jego domu.. w sypialni ![]() Chłopak dawał jej jednoznaczne sygnały, czego od niej oczekuje, ale Alicja opamiętała się i zrobiła mu awanturę. [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() Jednak John wyznał jej miłość - słowa te obudziły w niej uczucia, zapomniała o całym świecie. Niespodziewała się, że wyznanie, które chciała usłyszeć od tak dawna, usłyszy właśnie teraz. Pokierowała się emocjami - uwierzyła mu i zarazem mu się oddała. . . [img] ![]() CDN Jeśli to czytasz to właśnie udało ci się dotrzeć do końca ![]() ![]() Mam nadzieję, że historia się wam spodobała ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
|
![]()
Tak. Ja imiona simów biorę z książek, a w "Miasteczku Salem" Stephena Kinga jest taki bohater. Poza tym to normalne w Ameryce, tam dziecko możesz nazwać Kanapka ;p
![]() |
#1666 |
|
![]()
@suomii - hahahah, wyobraź sobie, że wiem że to normalne w US, bo sama się tam urodziłam i mieszkałam przez 12 lat xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
|
![]()
Marl Lidka jest baaardzo ładna!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
|
![]()
Wszyscy macie super rodzinki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1669 | |
|
![]() Cytat:
.Catti. - mi też jest ciężko dojść do 3 pokolenia. Jedyna rodzina którą doszłam do 5, to Hammingowie, których kiedyś tutaj pokazywałam ![]() EDIT: Rodzina Craig cz. 3 W dniu ślubu. Cindy zaczęła panikować. Chciała wypaść jak najlepiej przed znajomymi i przyszłym mężem. ![]() ![]() ![]() ![]() Wesele odbyło się na parceli ślubnej, zbudowanej przeze mnie ![]() ![]() Nie było zbyt wielu gości, ale przyszli tylko najbliżsi przyjaciele rodziny. ![]() Ach, jak ja uwielbiam takie sceny. ![]() ![]() ![]() Gracja ryczała xD ![]() Nawet pani z wojska się wzruszyła :> ![]() No i standardowo, krojenie tortu. ![]() Nie ma to jak przyjść na czyjeś wesele w hawajskiej koszuli ![]() ![]() Pan młody wyśmiał gościa xD ![]() Densimy ![]() ![]() ![]() Oczywiście wszyscy się rzucili na alkohol... ![]() Za dużo alkoholu..... ![]() Pani Craig prowadzi poważną dysputę z miksologiem. ![]() Noc poślubna... Hmm, no cóż. Tego nie skomentuję. ![]() ![]() A po nocy poślubnej ... ![]() ![]() No i jak się okazało, Cindy jest w ciąży. ![]() ![]() Weasel ćwiczy logikę. Musi być przecież dobry detektywem. ![]() Szczęściara urodziła szczeniaczki ![]() ![]() ![]() Cindy na rękach z Artemidą . ![]() Weasel przeprowadza obserwację. Jest niewidoczny niczym ninja. ![]() Czy to nie jest słoooooooodkieeeeee? :> ![]() Cindy uczy Kapsla sztuczki. ![]() Zaczęła rodzić. Trochę dziwne, bo mi zawsze simki w nocy rodzą. ![]() Dzieciak chyba nazywa się Brian, ale już zapomniałam. [trochę skórkę ma krzywo i wygląda jakby był jakimś mutantem] ![]() No i Cindy pisze listy z podziękowaniami. Trochę dziwne, bo jedyny prezent, który dostała to obraz... Od własnego psa xd pisało, że Kapsel Craig przesyła prezent blablabla ![]() ![]() I tak oto kończę trzecią część opowiadania o mojej rodzince. Niedługo następne fotki. Dziękuję za uwagę ^^
Ostatnio edytowane przez suomii : 28.12.2011 - 14:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 | |
|
![]() Cytat:
Aaaaale ja lubię Wasze rodziny. Są genialne. Szczególnie rzuca się w oczy historia Lidki, ale nie wiem, jaka to użytkowniczka ma pod opieką tą rodzinkę. ; ) I co tam jeszcze.. O, Weasel, czy jak się nazywa ten chłopak- też miło. Potem zapewne sama zrzucę zdjęcia, bo narobiłam ich ostatnio troszkę. : D Przygotować się, bo oto Cassie nadejdzie. Miłego dnia. : )
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|