![]() |
#1661 |
Reputacja: 14
|
![]()
anie zgadzam się, że teraz gry są za łatwe. Obawiam się jednak, że potrafią to dostrzec tylko "starzy" gracze, tacy jak my, którzy graliśmy w stare gry z kanciastą grafiką. Ciekawe ilu dzisiejszych dzieciaków podołałoby pierwszej odsłonie simsów. Pewnie większość tłukłaby piąstkami w klawiaturę ze złości, że sim ciągle chodzi niezadowolony. Takie czasy, że wszystko się ułatwia, wszystko dosłownie. Nie będę się tu rozwijać o zidioceniu społeczeństwa, bo to nie forum od tego, ale widzę to na co dzień i w pewnym sensie nie dziwi mnie, że robią takie gry.
Widzę, że grafika w czwórce nie jest realistyczna, że jest, no powiedzmy, "przyjazna dzieciom" ![]() ![]() Mam nadzieję, że czwórka nie będzie za łatwa, że skoro tak mówią o powrocie do korzeni, bardziej zbliżą TS4 do dwóch pierwszych odsłon. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
|
![]() |
#1662 |
Reputacja: 10
|
![]()
Irbis, mi grafika czwórki też się na swój sposób podoba, jest odpowiednio urocza i przystępna, ale wyidealizowana i wygładzona czemu nie zaprzeczysz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
|
![]()
adamo030, aby przetestować grę, trzeba ją kupić... A ja nie wydam 150-200 zł na grę, co do której jestem na 90% pewna, że mi się nie podoba, taka bogata to nie jestem
![]() Irbis, to fakt, teraz dzieciom się wszystko pod nos podstawia, za moich czasów... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
|
![]()
anie1981 - nie żebym chciała Cię obrazić, ale na miłość boską.. W każdym swoim poście piszesz o tych śmiesznych teksturach, że na pewno nie zagrasz w TS4, bo już milion razy lepsze jest TS3. OK - Twoja decyzja i Twoje oburzenie. Każdy ma inny gust. Ja równie dobrze mogłabym zjechać TS3, bo dla mnie to jest żenada. Żeby mieć grę, w którą nie idzie grać, bo się non stop tnie, występują błędy i aż się nie chce jej wgl włączać. Bo co to za przyjemność? Zanim cokolwiek się załaduje zdążę zrobić obiad i wyprowadzić psa, którego nie mam.
I ktoś tu ma rację, że lepiej zacząć komentować co innego, a nie ciągle tą grafikę. Dziękuję. Witam, wjeżdżam. PS. I możecie mnie zbanować, ale już nie mogłam wytrzymać, żeby nie napisać tego co myślę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zrobiłam sobie takie podsumowanie, co mi się w ts4 podoba, co nie, a co się jeszcze okaże:
Plusy: +chyba najładniejsze z całej serii domy, biorąc pod uwagę wygląd zewnętrzny +CAS jest genialny, będzie można robić bardzo różnorodnych simów ![]() +system emocji +ładne miasto, ma swój klimat -tylko 3 cechy osobowosci ![]() -jak wspomniała anie, plastikowo/gumiasto wyglądajace meble -tylko jedno miasto +/- płynność i grywalność: dowiemy się we wrześniu Pozatym nie wiadomo jeszcze o ewentualnych minusach których EA nam raczej nie zdradzi ![]()
![]() |
#1666 |
|
![]()
Dodaj do minusów potencjalny brak basenów. Nigdzie ich nie pokazali, więc ciężko powiedzieć, czy jeszcze ich nie ma, czy w ogóle ich nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 | |
Reputacja: 23
|
![]()
anie, pewnie ze od tego jest forum. choć skoro i tak nie zagrasz to czemu sprawdzasz newsy? moze jednak jest jakaś nadzieja, że zagrasz, hah
![]() Cytat:
![]() + narzekanie na baseny robi się totalnie nudne ;p z jednej strony jakies zbiorniki wodne są w opcjach budowania, z drugiej strony ani razu nie widzielismy basenów. mozna tylko sie domyslac czy beda czy nie, ale jak widze w co drugim poscie "nie bedzie basenów" to mnie krew zalewa. poczekamy, zobaczymy. ja aktualnie w calym moim simowym otoczeniu mam dwa baseny - jeden na silowni, drugi w domu i jakos specjalnie za nimi nie szaleje. ni to parzy, ni to ziębi, czy będą czy nie i tak zagram. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Emocje czy cechy osobowości mnie jakoś nie zachwyciły. W sumie nie wiem, co w nich takiego rewolucyjnego poza tym, że można sima zabić śmiechem. Faktycznie, tekstury w TS4 są śmieszne. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 13.06.2014 - 21:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |