Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.05.2004, 09:42   #161
Szynszyl
Guest

Domyślnie

=)Cornelka(= jak chcesz to moge ci dac na maila takiego mcdonalda
on sie sam instaluje i wszystko dziala (da sie go wstawic tylko na wyspie wakacyjnej)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.05.2004, 09:42   #162
anez
Guest

Domyślnie

ewentualnie mogłabym to zrobić przecież nic mi się nie stanie... jak się wysilę ale te skiny to powinny być razem z kasą którą ściągasz, czy czymś tam...

a wracając do tematu ten magiczny napój jest świetny (ten z winogron i pyłu chochlików) zawsze go używam jak mam wejść do zagrody ze smokami, lepiej jest kiedy sie jej nie otwiera juz kilka razy skubany smok mi zwiał kiedy ją otwieralam... i skutki tej ucieczki były opłakane... jest lepsza od "wyjścia ze skóry" bo dłużej działa i nie tylko w nocy

stare 16.05.2004, 13:44   #163
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

Nie dzieki Ukash niemam wakacji Anez to ta strona gdzie było to zdjecie z tym duzym smokiem

stare 17.05.2004, 18:31   #164
anez
Guest

Domyślnie

ta strona jest jakaś lewa... i... hmmm nie mogę znaleźć tam skinów do tego macdonalda... powinny być razem z tym czymś, ale nie ma, a ja niespecjalnie po niemiecku szprecham, podejżewam że być może są na innej stronie, ale nie wiem gdzie...
a tak pozatym to każdy pozadny tworca umiescilby te skiny razem z tym do czego sa potrzebne - widać twórca nieporządny!!!

stare 18.05.2004, 19:03   #165
=)Cornelka(=
Guest

Domyślnie

a znasz może jakąś strone z makdonaldem albo z misiem polarnym takim samym jak z wakacji

stare 18.05.2004, 21:25   #166
anez
Guest

Domyślnie

na tych stronach na które czasami zaglądam nie znalazłam nic takiego... a poza tym po co ci ten macdonald? nie wiesz że jedzenie tego świństwa jest niezdrowe

i jak coś to jest temat do tego żeby się o to spytać gdzie indziej...
a zresztą po ca ja to piszę?

stare 20.05.2004, 07:40   #167
Talia
Guest

Domyślnie

Pomocy! Potrzebuję "rzęsy czarodzieja" ale nie wiem skąd je wziąść! :unsure:

stare 20.05.2004, 08:39   #168
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Talia@May 20 2004, 07:40 AM
Pomocy! Potrzebuję "rzęsy czarodzieja" ale nie wiem skąd je wziąść! :unsure:
Dostajesz je za wykonania zadania od jednego ze sprzedawców (Aptekarza Todda, Wróżki Mary albo Wampirzycy Wiki)

stare 20.05.2004, 13:25   #169
anez
Guest

Domyślnie

za wykonane zadania możesz również dostać lodowe szkło, konfetii clowna i.... jeny co to było? nie pamiętam chyba piasek czasu...

ja miałam najwięcej problemów skąd wziąść gumowego kuraczaka.... z wymiany!! oj długo mi to zabrało zanim się dowiedziałam

stare 25.05.2004, 16:34   #170
Basieńka
Guest

Domyślnie

Ja mam największy problem z czarami... np. z deszczem bogactw czy coś takiego. Zamiast złota pada zwykły deszcz... a potem są oczywiście te wkurzające węże...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania