![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Chyba muszę mieć błąd w grze, bo jeśli tak jak napisała Wampirencja - muszę użyć przez interakcje, to nie możliwe żeby przez 10 simowych dni nie było do tego sposobności. Jestem w misji : Smok z miasta, już nawet tak zaprzyjaźniłam się z królową że jest moją narzeczoną i dalej nic. Ręce już mi opadły :o)
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
No właśnie już mam wrócić do tego lasu. Moja fatalna wada to próżny. Co mam zrobić ? Bo już 1 lustro wrzuciłem do studni.
|
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Roziwiązałam mój problem,"wystarczy kliknąć zalecaj się czy jakoś tak.
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
witam, am problem z misją.. to jest misja z rycerzem i szpiegiem, w każdym razie muszę ufarbować ubranie.. skad mam wziąć sukno?
|
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam pytanie jak utrzymywac to skupienie w dobrym stanie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
@Up
Bardzo łatwo. Tak jak w zwykłych simsach. Jesz dobre posiłki, wysypiasz się, kąpiesz się i korzystasz z nocnika. Zaprzyjaźniasz się lub rozwijasz miłość. Wszystkie pozytywne akcje na to wpływają. |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
hmmm mam misje Preludium Zarazy bohaterowie medyk + kupiec. Kupcem mam odnalezc drugiego chorego wiesniaka i zobaczyc co u niego. Nie wiem gdzie ten wiesniak jest. Mialem niby popytac ludzi na rynku ale nie mam takiej opcji dialogowej. Rozmawialem z simami i plotkowalem ale bez efektu. Pls help.
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Cześć potrzebuje Waszej pomocy! Aktualnie mam misję wesele i jako swatka muszę podarować państwu młodym syrop świąteczny. Zdobyłam jego przepis i przyrządziłam, a teraz nasuwa mi się pytanie jak go podarować? Proszę o pomoc!
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Mam misję księdzem aby znaleźć heretyków, musze odkryć 4 z nich i za cholere nie mam pojęcia jak to zrobić.
Błagam o pomoc!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|