![]() |
#1691 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elwa, ja osobiście jestem ciekawa dalszych przygód siostrzyczek
![]() Marl, a co ty robisz ze swoimi zdjęciami, że są takie... ostre? Z Roshana jest kawał ciacha... A minki ma świetne ![]() Suomii - Cindy i tak się powinna cieszyć, że noc poślubna się odbyła, skoro mężuś zgona zaliczył xD Miałam się pytać, czy będzie akcja ze złotym jabłkiem, a tu przecież i Afrodyty i Ateny brakuje... ![]() Ła, ła, ła... Marcus jest jako dorosły taki... taki... MRRRRRRRRR O rany, chyba się zakochałam xD A bliźniaczki w tej fryzurze się teraz znacznie lepiej prezentują ![]() A miś mnie rozczulił ![]() ![]() Czy mi się wydaje, czy Claire ma inną fryzurę i nieco ciemniejsze włosy? Dobra, fryzurę ma inną, przy misiu widać... Ale, ale... dlaczemu? Sebek miał minę, jakby zamierzał kogoś zamordować ![]() ![]() ![]() Nie bluźnij, też masz ciachowatych facetów... -.-' Kuchnia jest zaje...fajna i rozbrajająca xD Jeszcze się brechtam xD A rumieniec też jest... boski xD Nie, robię sobie przerwę od twoich opowiadań, bo mi brzuch pęknie... .. .. Nie, muszę dalej czytać! ![]() Eyvee, spełnij w końcu swoją groźbę i napisz tyle treści, żeby mnie uśpić :] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1692 |
|
![]()
Rodzina Broke
poprzednie odcinki http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1690 Pewnego wieczoru Lidka wybrała sięna spacer do ulubionego parku.Gdy siedziała huśtawce pogrążona w marzeniach podszedł do niej nieznajomy chłopak z mega afro ![]() -Lidka? Jak ty wyładniałaś. -Gilbert? Lidka rzuciłą się dawnemu przyjacielowiw ramiona.Tyle czasu się przecież nie widzieli,musieli to nadrobić dłuuugą rozmową,aż do Lidii zadzwonił Steve,że jak nie wróci to będzie miałą szlaban ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjażń kwitła na nowo.Lidka stęskniła się za przyjacielem z dzieciństwa. Jednka nie zapominała o Licjusza.Chciała by jej chłopak poznał jej najlepszego przyjacielai gdy rodzice wyjechali na weekend do SPA urządziła w domu pidżamaparty. Pierwsi przyszli chłopcy i odrazu nie przypadli sobie do gustu.... ![]() Ale impreza i tak mijała w super atmosferze. Lidka nawet zeswatała swoją ulubioną koleżankę z innym kolegą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas kolejnych dni Lidka mało widywała się z Lucjuszem.Chłopak zaczął ją unikać,a gdy wreszcie sie pojawił był oschły i nieczuły. ![]() Lidka była zrozpaczona.Póbowała złapać go na GG,ale zbywał ją tekstami,żema dużo zajęć lub musi pomagać wujostwu. ![]() Niewiedziała co ma robić.Któregoś dnia po szkole gdy nie mogła dodzwonić się do Lucjusza,zadzwoniła po Gilberta.Chłopak zjawił się bardzo szybko i starał się pocieszyć przyjaciółkę. ![]() ![]() ![]() By trochę ją rozlużnić zaproponował wspólne odrabianie lekcji a potem wspólne oglądanie gwiazd. ![]() ![]() Gilbiert z wielką chęcią stał się pocieszycielem Lidki. Raz nawet się zagalopował... ![]() ![]() Co gorsza...Lidce się to spodobało.... ![]() Wreszcie nadeszły urodziny i koniec szkoły Lidki. Pieknie się prezentuje z dyplomem ![]() ![]() I w swoim nowym małym domku,który rodzice kupili jej w nagrode za dobre wyniki w nauce ![]() ![]() Meggi i Steve też się troche postarzeli,ale ich miłość ani troche nie zmalała ![]() ![]() ![]() ![]() Po wyprowadzce Lidki jedynymi dzieciaki zostali Roshan i Tula. Ich przyjażń była troche skomplikowana...Roshan lubił robić wredne dowcipy dziewczynie... ![]() ![]() ....która dość ostro reagowała na jego poczucie humoru,Kłótnie między nimi to była normalka,ale Roshan i tak zawsze przepraszał.Przecież Tula była jego ulubioną przyjaciółeczką ![]() ![]() ![]() Prócz kłócenia się ciągle ze sobą lubi też czasem powalczyć na poduszki ![]() ![]() ![]() Tula zaczeła czuć coś do Roshana.Któregoś wieczoru po szkole postanowiła eleganckosię ubrać i przygotowała mrożony krem dla swego oblubieńca ![]() ![]() Niestety...Roshan przyprowadził do domu nową koleżankę....widać,że jemu bardziej na niej zależało... ![]() ![]() A co z Tulą? Zostałą sama ze złamanym sercem..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
|
![]()
Marl Lidka Lidka!
![]() milky_way_15 mam taką samą fryzurkę (ten warkoczyk z kokardką co ma Hana) i baardzo mi się podoba twoja rodzinka ![]() .Catti. Shaiden i wgl. wszystkie dziewczynki są ładne. Chantelle ma taką mroczną urodę ![]() anie i eyvee ja się nie wypowiadam.. bo was przesłodzę ;d Rodzina Break Dumna mamusia z córusi ![]() ![]() A córusia psoci .. ![]() ![]() ![]() Matt chciał się uspokoić jakoś i rzucił się w wir zabawy ![]() ![]() Czy są tu jacyś kosmici? ![]() Kanapka z dżemem.. ![]() Piszemy dalej książkę "Moja mama" ![]() Matt woli odrobić zadanie domowe i spóźnić się do szkoły.. ![]() I dostaje ochrzan od mamy.. ![]() No i oczywiście próbuje się zrechabilitować pomagając w domu.. Rozwalił mnie tą miną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doobry synek .. doobry ![]() ![]() BONUS: Eliksir szczęścia ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
|
![]()
Od dawna czytam wasze historie , więc postanowiłam, że i ja się podzielę historią moich simów
![]() Rodzina Bloom Ever i Eric poznali się w liceum. Eric był bardzo ważny dla Ever, ponieważ gdy była w 1 klasie liceum, w wypadku samochodowym zginęli jej ukochani rodzice. Dziewczyna była załamana, nie miała nikogo..Wtedy poznała Erica. Chłopak bardzo pomógł dziewczynie, przygarnął ją pod swój dach i opiekował się nią. Teraz, gdy już skończyli szkołę wyprowadzili się do słonecznego SV i zamieszkali razem. Uwielbiali spędzać wspólnie czas. ![]() Eric już od dawna podkochiwał się w swojej przyjaciółce. Wręczał jej kwiaty, opiekował się nią, robił jej śniadania.. ![]() ![]() Ever była bardzo szczęśliwa, mając takiego wspaniałego przyjaciela jakim był Eric ![]() Chłopak planował zaprosić swoją przyjaciółkę na romantyczną kolację..Obawiał się, że dziewczyna odmówi i straci jej przyjaźń.. Chłopak zdobył się na odwagę i zaprosił Ever na randkę. ![]() Okazało się, że Ever odwzajemnia jego uczucie. Chłopak nie mógł się powstrzymać i pocałował ją. ![]() ![]() Rano, dziewczynę obudziły mdłości. Czyżby kolacja jej zaszkodziła ? ![]() ![]() (Sorki za te ścianyy ;/) Nie zasneliście ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Doncellita : 29.12.2011 - 11:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
|
![]()
xaga16xlove - Ever i Eric są baardzo ładni
![]() Heh, gdy tworzyłam chłopaka dla Shaiden to 5 razy mi się laptop przegrzał :/ W końcu mi się udało, ale jest baardzo brzydki ![]()
![]() |
![]() |
#1696 |
|
![]()
@all - cieszę się, że rodzinka się podoba ; ) szczerze mówiąc, to się tego nie spodziewałam ;p teraz czas namieszać w ich życiu...
Hanna prawdopodobnie pojawi się na GW, także to dla tych którzy mają orginalne simy. Przyznam się bez bicia, że zrobiłam ją na podstawie simki, ściągniętej właśnie z GW albo z TSR (nie pamiętam dokładnie xd) @Marl - biedna Tula : ( @shotshe - to kiedy 2-ga córeczka ? ![]() @xaga16xlove - całkiem ładna ta Ever, tylko coś mi nie pasuje w jej kolorze włosów ; ) są takie bardzo marchewkowe ;p @anie - fajnie że wróciłaś ; ) to teraz jeszcze czekamy na Justynę ![]() @Catti - nie poddawaj się ; ) nie mogę się doczekać dalszych losów waszych rodzinek ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
|
![]()
xaga16xlove Ever Bloom, ktorej rodzice zgineli w wypadku. Cos mi tu podchodzi (w pozytywnym znaczeniu) pod ksiazke Alyson Noel. Zgadlam.?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Guest
|
![]()
milky_way_15 - Hanna jest prześliczna .Ma takie piękne błyszczące oczy .
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
|
![]()
Tu się tyle dzieje, że naprawdę nie sposób za wszystkimi nadążyć!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
|
![]()
milkie_way15 dziękuję
![]() ![]() ![]() Smile..:* Tak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |