Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2011, 08:33   #1691
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Elwa, ja osobiście jestem ciekawa dalszych przygód siostrzyczek

Marl, a co ty robisz ze swoimi zdjęciami, że są takie... ostre?
Z Roshana jest kawał ciacha... A minki ma świetne

Suomii - Cindy i tak się powinna cieszyć, że noc poślubna się odbyła, skoro mężuś zgona zaliczył xD
Miałam się pytać, czy będzie akcja ze złotym jabłkiem, a tu przecież i Afrodyty i Ateny brakuje...

Ła, ła, ła... Marcus jest jako dorosły taki... taki... MRRRRRRRRR
O rany, chyba się zakochałam xD
A bliźniaczki w tej fryzurze się teraz znacznie lepiej prezentują
A miś mnie rozczulił Aż dziw, że nie ma na nim śladów 'zużycia'
Czy mi się wydaje, czy Claire ma inną fryzurę i nieco ciemniejsze włosy? Dobra, fryzurę ma inną, przy misiu widać... Ale, ale... dlaczemu?
Sebek miał minę, jakby zamierzał kogoś zamordować
Nie bluźnij, też masz ciachowatych facetów... -.-'
Kuchnia jest zaje...fajna i rozbrajająca xD Jeszcze się brechtam xD A rumieniec też jest... boski xD Nie, robię sobie przerwę od twoich opowiadań, bo mi brzuch pęknie...
..
..

Nie, muszę dalej czytać!
Eyvee, spełnij w końcu swoją groźbę i napisz tyle treści, żeby mnie uśpić :]
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2011, 09:52   #1692
M3Lcik

Rodzina Broke

poprzednie odcinki http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1690

Pewnego wieczoru Lidka wybrała sięna spacer do ulubionego parku.Gdy siedziała huśtawce pogrążona w marzeniach podszedł do niej nieznajomy chłopak z mega afro

-Lidka? Jak ty wyładniałaś.
-Gilbert?

Lidka rzuciłą się dawnemu przyjacielowiw ramiona.Tyle czasu się przecież nie widzieli,musieli to nadrobić dłuuugą rozmową,aż do Lidii zadzwonił Steve,że jak nie wróci to będzie miałą szlaban

Przyjażń kwitła na nowo.Lidka stęskniła się za przyjacielem z dzieciństwa. Jednka nie zapominała o Licjusza.Chciała by jej chłopak poznał jej najlepszego przyjacielai gdy rodzice wyjechali na weekend do SPA urządziła w domu pidżamaparty. Pierwsi przyszli chłopcy i odrazu nie przypadli sobie do gustu....

Ale impreza i tak mijała w super atmosferze. Lidka nawet zeswatała swoją ulubioną koleżankę z innym kolegą (ma do tego talen)

Podczas kolejnych dni Lidka mało widywała się z Lucjuszem.Chłopak zaczął ją unikać,a gdy wreszcie sie pojawił był oschły i nieczuły.

Lidka była zrozpaczona.Póbowała złapać go na GG,ale zbywał ją tekstami,żema dużo zajęć lub musi pomagać wujostwu.

Niewiedziała co ma robić.Któregoś dnia po szkole gdy nie mogła dodzwonić się do Lucjusza,zadzwoniła po Gilberta.Chłopak zjawił się bardzo szybko i starał się pocieszyć przyjaciółkę.

By trochę ją rozlużnić zaproponował wspólne odrabianie lekcji a potem wspólne oglądanie gwiazd.

Gilbiert z wielką chęcią stał się pocieszycielem Lidki. Raz nawet się zagalopował...

Co gorsza...Lidce się to spodobało....

Wreszcie nadeszły urodziny i koniec szkoły Lidki. Pieknie się prezentuje z dyplomem

I w swoim nowym małym domku,który rodzice kupili jej w nagrode za dobre wyniki w nauce

Meggi i Steve też się troche postarzeli,ale ich miłość ani troche nie zmalała

Po wyprowadzce Lidki jedynymi dzieciaki zostali Roshan i Tula. Ich przyjażń była troche skomplikowana...Roshan lubił robić wredne dowcipy dziewczynie...

....która dość ostro reagowała na jego poczucie humoru,Kłótnie między nimi to była normalka,ale Roshan i tak zawsze przepraszał.Przecież Tula była jego ulubioną przyjaciółeczką

Prócz kłócenia się ciągle ze sobą lubi też czasem powalczyć na poduszki

Tula zaczeła czuć coś do Roshana.Któregoś wieczoru po szkole postanowiła eleganckosię ubrać i przygotowała mrożony krem dla swego oblubieńca

Niestety...Roshan przyprowadził do domu nową koleżankę....widać,że jemu bardziej na niej zależało...

A co z Tulą? Zostałą sama ze złamanym sercem.....

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 10:34   #1693
shotshe

Marl Lidka Lidka! 3

milky_way_15 mam taką samą fryzurkę (ten warkoczyk z kokardką co ma Hana) i baardzo mi się podoba twoja rodzinka

.Catti. Shaiden i wgl. wszystkie dziewczynki są ładne. Chantelle ma taką mroczną urodę

anie i eyvee ja się nie wypowiadam.. bo was przesłodzę ;d

Rodzina Break

Dumna mamusia z córusi

A córusia psoci ..

Matt chciał się uspokoić jakoś i rzucił się w wir zabawy

Czy są tu jacyś kosmici?

Kanapka z dżemem..

Piszemy dalej książkę "Moja mama"

Matt woli odrobić zadanie domowe i spóźnić się do szkoły..

I dostaje ochrzan od mamy..

No i oczywiście próbuje się zrechabilitować pomagając w domu.. Rozwalił mnie tą miną Tyle talerzy do umycia!:o Nie mamy zmywarki?

Doobry synek .. doobry

BONUS:

Eliksir szczęścia

c.d.n.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 11:13   #1694
Doncellita

Od dawna czytam wasze historie , więc postanowiłam, że i ja się podzielę historią moich simów

Rodzina Bloom

Ever i Eric poznali się w liceum. Eric był bardzo ważny dla Ever, ponieważ gdy była w 1 klasie liceum, w wypadku samochodowym zginęli jej ukochani rodzice. Dziewczyna była załamana, nie miała nikogo..Wtedy poznała Erica. Chłopak bardzo pomógł dziewczynie, przygarnął ją pod swój dach i opiekował się nią. Teraz, gdy już skończyli szkołę wyprowadzili się do słonecznego SV i zamieszkali razem. Uwielbiali spędzać wspólnie czas.

Eric już od dawna podkochiwał się w swojej przyjaciółce. Wręczał jej kwiaty, opiekował się nią, robił jej śniadania..

Ever była bardzo szczęśliwa, mając takiego wspaniałego przyjaciela jakim był Eric
Chłopak planował zaprosić swoją przyjaciółkę na romantyczną kolację..Obawiał się, że dziewczyna odmówi i straci jej przyjaźń.. Chłopak zdobył się na odwagę i zaprosił Ever na randkę.

Okazało się, że Ever odwzajemnia jego uczucie. Chłopak nie mógł się powstrzymać i pocałował ją.

Rano, dziewczynę obudziły mdłości. Czyżby kolacja jej zaszkodziła ?

(Sorki za te ścianyy ;/)

Nie zasneliście ?

Ostatnio edytowane przez Doncellita : 29.12.2011 - 11:15
Doncellita jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 11:36   #1695
Miscellaneous

xaga16xlove - Ever i Eric są baardzo ładni

Heh, gdy tworzyłam chłopaka dla Shaiden to 5 razy mi się laptop przegrzał :/
W końcu mi się udało, ale jest baardzo brzydki Teraz muszę tylko wymyślić historię.
stare 29.12.2011, 13:53   #1696
inseparable

@all - cieszę się, że rodzinka się podoba ; ) szczerze mówiąc, to się tego nie spodziewałam ;p teraz czas namieszać w ich życiu...
Hanna prawdopodobnie pojawi się na GW, także to dla tych którzy mają orginalne simy. Przyznam się bez bicia, że zrobiłam ją na podstawie simki, ściągniętej właśnie z GW albo z TSR (nie pamiętam dokładnie xd)

@Marl - biedna Tula : (

@shotshe - to kiedy 2-ga córeczka ?

@xaga16xlove - całkiem ładna ta Ever, tylko coś mi nie pasuje w jej kolorze włosów ; ) są takie bardzo marchewkowe ;p

@anie - fajnie że wróciłaś ; ) to teraz jeszcze czekamy na Justynę oi, a z tego Łukasza to pewnie miejscowy amant wyrośnie

@Catti - nie poddawaj się ; )

nie mogę się doczekać dalszych losów waszych rodzinek ;D
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 14:14   #1697
Smile..:*

xaga16xlove Ever Bloom, ktorej rodzice zgineli w wypadku. Cos mi tu podchodzi (w pozytywnym znaczeniu) pod ksiazke Alyson Noel. Zgadlam.?
Smile..:* jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 15:39   #1698
MiniMous
Guest

milky_way_15 - Hanna jest prześliczna .Ma takie piękne błyszczące oczy .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 18:21   #1699
anie_1981

Tu się tyle dzieje, że naprawdę nie sposób za wszystkimi nadążyć! Oczywiście macie fajne rodziny Ja ostatnio długo nie grałam. Zaczęłam hodowlę modliszek i to mnie zajęło bez reszty niemal... U mnie to jest tak dziwnie, bo niby mi się nie chce grać, ale jak już włączę, to gram co najmniej 1,5 godziny Ja i tak gram góra dwa simowe dni na jedną sesję, ale z drugiej strony, to raczej mało korzystam z szybkiej prędkości i do tego często robię pauzę, żeby dokładnie zaplanować ich akcje. To tyle, więcej z warsztatu pracy nie ujawnię
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 18:47   #1700
Doncellita

milkie_way15 dziękuję Ooo, rzeczywiście takie marchewkowe Nie zwróciłam na to uwagi

Smile..:* Tak Chciałam też zrobić Damena dla niej, ale jakoś tak wyszedł Eric
Doncellita jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania