![]() |
#1751 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Catti - fryzurka jest z TSR ; ) cóż, jak na razie chcę dokopać Harlow
![]() @lazuryt - wiem, wiem xd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1752 |
|
![]()
Ej, no weź, Hanna była ładna xd
btw. zaplanowałaś tą śmierć Hanki, czy to przez przypadek? xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
|
![]()
milkie - No, ja postanowiłam nieźle pomęczyć moją Shaiden, bo uwielbiam męczyć simów, a szczególnie moich ulubionych
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1754 |
|
![]()
@Milkie- wybaczam,każdemu może zdażyc się pożar wdomu
![]() Z Nowym Rokiem nowe przygody [si rodziny Broke/Wonka Poprzednie -> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1732 Tula po ślubie Lidki i Lucjusza postanowiła wyjechać do szkoły z internatem. W sumie,już od dłuższego czasu o tym myślała,lecz teraz gdy Lucjusz się wprowadził nie miała już oporów,wiec kolejnego dnia,wsiadła w Taxi i ruszyła w siną dal.... ![]() Lidka i Lucjusz skorzystali z okazji i wzieli się za płodzenie poomstwa ![]() ![]() ![]() ![]() Nie musieli się zbytnio przemęczać bo już po pierwszym razie Lidka zaszła w ciąże ![]() ![]() ![]() ![]() Brzuszekł rusł i rusł. Lidka zaczeła się zastanawiać jakie będzie jej dziecko. Czy urodzi się normalne czy wampirem...Postanowiła więc przeprowadzić z Lucjuszem poważną rozmowę. ![]() Lucjusz zapewnił zmartwioną żonę,że tylko w przypadku gdy oboje rodziców są wampirami dziecko tez rodzi się wampirem. W innych sytuacjach dziecko przechodzi przemiane w wampire gdy staje się dorosły,tak jak to było w jego przypadku. Lidka odetchneła z ulgą. Mimo,że jakie by się dziecko nie urodziło i tak by je kochała,to jednak martwiłaby się jakby poradziło sobie z ignorancją otoczenia. Czasami na obiadki wpadali teściowe:Steve i Meggi,posuneli się już w latkach. ![]() Steve brał Lucjusza ma poważne męskie rozmowy.... ![]() ....a Lidka z Meggi gadały o kołyskach,zabawkach,poradach na temat dzieci ![]() ![]() ![]() Wreszcie przyszedł czas porodu. Lidka cierpiąca z bólu... ![]() ....i zesteresowany Lucjusz. <<Hej,ty co nami sterujesz! Zrób coś,przecież ona rodzi!! ![]() ![]() Ku ich zaskoczeniu na świat przyszła śliczna,mała....wampirka!! (dodam,że nazywa się Nefri).Lucjusz był w szoku. Takie przypadki zadażają się prawie nigdy,to jakaś anomalia.....Jakteraz potoczy się ich życie? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 01.01.2012 - 12:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
|
![]()
Nie było mnie tutaj całą noc, a tyle się pozmieniało. No a Hanki trochę szkoda, ale życie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
|
![]()
Skoro tak każdy już tu publikuje historie swoich simów, to ja ofc też muszę ;d Nie spodziewajcie się na razie zdrad, zabijania i potomstwa, bardziej skandali związanych z życiem gwiazdy
![]() ![]() I jej pieska, Trivię. ![]() Dziewczyny się od razu bardzo polubiły, ale gdzie tam siedzieć na dworze, idziem dom zwiedzać! ![]() A tutaj, takie tam, nudne życie codzienne... Aly coś rzeźbi, a Trivia gryzie gumową kość ![]() ![]() ![]() Tak więc nadszedł zmrok. Aly standardowo poszła do klubu, a przez przypadek stała się sławna. Taa... Przez przypadek... mwahahahaha! ![]() ![]() ![]() Po tym, jak Alyssa zaprzyjaźniła się z Lolą Belle, była już w sumie rozpoznawalna. Postanowiłem, że Aly będzie słynąć ze skandali i dziwnych strojów, o których nikt inny by nie pomyślał. Więc to dla was, fani, Aly kupiła sobie perukę i na imprezie w knajpce ,,U Gieńka'' pojawiła się tak ubrana: ![]() No i oczywiście standardowo, Alyssa po imprezie musiała kogoś poderwać... ![]() ...i przeprowadzić się?! WTF?! ![]() No, to by było na tyle. Tylko, nie kojarzcie sobie Aly z Lady Gagą, pod żadnym pozorem! Btw. wspominałem, że pseudonim artystyczny Alyssy to Lady CoCo? + Bonus: Panie siedzące w limuzynie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 01.01.2012 - 14:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
|
![]()
Voícé jest super !
![]() ![]() http://chomikuj.pl/Justyna211/The+Si...roje+Lady+Gagi Link do szokuących strojów Lady GaGi ![]() milky ja tez ułożyłam historię na kolejne lata.. już dla wnuków Fensy.. Biedna Hana.. ale będzie dobrze ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 01.01.2012 - 15:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
|
![]()
Voícé - No, ubrała się jak Lady Gaga ;D Nie mogę się doczekać dalszych losów.
Marl - Upss... A myślałam, że Roshan przyjdzie przeprosić Tulę i będą razem :/ A Lidka chyba nieźle zdziwiona.. ![]() Ja narazie nic nie wstawiam, dopóki nie wymyślę jakiejś historii dla Shaiden i z kim tam ona będzie... Już mam !! ![]()
![]() |
![]() |
#1759 |
|
![]()
Kurczaki ja tez nie mam pomysłów już...tzn mamale jakos nie mam weny do grania...musze zrobic sobie wolne od Simów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
|
![]()
Nie Marluś, nie! Masz wenę!
![]() |
![]() |
![]() |