![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już każdy pogratulował.
Zamykam! |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
ok, jako, ze starlight musial nas opuscic (wiecej przeczytacie w "bananach"), postanowilismy wybrac nowych moderatorow. na probe opiekuja sie poszczegolnymi dzialami, potem moze awansuja! tak wiec moderatorem od dzialu The Sims 3 zostala ilona a od dzialow Zdjęcia z gry i SimsZone Gingers, gratki!
Ostatnio edytowane przez lithium : 09.01.2011 - 06:34 |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
co zrobił Starlajt?
no i gratuluję ilonie oraz dżindżiemu :* a w ogóle,to obrażam się,że znowu zapomnieliście o mnie przy wybieraniu nowych modkóff ![]() i czemu ta durna emotka nie działa wa mać Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 08.01.2011 - 20:43 |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
napisalam w swoim poscie, czytajcie ze zrozumieniem, dziekuje pozdrawiam
|
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
ABUAHAHAHAHAHA
wiedziałam,że byłby za idealny,gdyby jeszcze umiał dobrze rysować! dziękuję cenciu,także Cię pozdrawiam,jesteś naprawdę wspaniałą personą |
![]() |
#177 |
Reputacja: 12
|
![]()
Oczywiście gratulejszyn dla Ilony która zawsze jest pomocna, miła i ma cierpliwość do każdego mojego pytania które jej zadam =) Mam nadzieję że niedługo zostania awansowana na takiego normalnego moda.
#178 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Gratuluje
![]() Ciesze się tym bardziej, że przepowiedziałam Gingersowi, że dostanie moda i wyszło na moje ![]() Oby szybko awansowali Was na smodów, wtedy będzie hardkor xD Aczkolwiek "żyleta" jest ciągle moja =D @Gingers: Chciałabyś XD CO EDYTUJESZ MOJE POSTY? Jesteś takim samym kłamcą jak Starlajt! @Gingers: to już obraza :c Ostatnio edytowane przez Vanitas : 09.01.2011 - 09:16 |
![]() |
![]() |
#179 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie sądzę by ktoś miał mieć jakiekolwiek zastrzeżenia podczas okresu próbnego pracy nowych moderatorów, więc zapewne szybko awansujecie na Moderatorów globalnych.
Z tego miejsca chciałbym Wam serdecznie pogratulować i cieszę się, że dysponujemy kolejnymi jednostkami do brudnej roboty ![]() A więc życzę miłej pracy i ku chwale forum. ![]()
#180 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ow, ale kiepsko ze starlajtem :c
Gratulacje dla nowych modów :] |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|