![]() |
#171 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
|
![]()
jak dla mnie dodatek okej. Popieram miłośniczkę zwierząt i innych zwolenników. Forum jest po to, żeby dawać swoje opinię i nie obrażać przy tym innych. Owszem może się to nie podobać, ale nie cały świat musi od razu o tym wiedziec. W ts2 uwielbiam grac mistycznymi stworami szczególnie wampirami i czarownicami a jak sie dowiedziałam że w ts3 też to będzie no i jeszcze ulepszone to pomyślałam, że muszę sobie kupić taki dodatek albo jak bedzie to [mod edit]. Zwiastun strasznie mi się podobał, całczas go sobie odtwarzam. Oj już przestańcie jakoś w the sims 2 też były czarownice, wilkołaki, wampiry, zombie i jakoś nie narzekaliście. a tutaj jeszcze dochodzą wróżki co mi się podoba . simsy to symulacja życia więc nic dziwnego że jest trochę nierealna bo taka ta gra ma być.
Ostatnio edytowane przez motyka : 14.07.2012 - 13:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Z pewnością w mojej rodzinie nie ma żadnych elfków ;p Nie bulwersowałam się, tylko skomentowałam Twoje dwa posty. Po to jest forum. Uwagi i wymiana zdań powinny być mile widziane
![]() Najmniej mi się tu podobają wilkołaki. Do Simów nie pasują. Zombie też nie. Te postacie powinna otaczać aura grozy, a nie plastiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
Będę szczera- wkurza mnie to, że robią z The Sims jakąś serię nierealnych, bajkowych, ogólnie fantastycznych postaci. Może ja się mylę, ale czy to nie miała być seria gier symulacyjnych normalne, realne życie? Ja rozumiem, że komuś się to może podobać, ale serio.. Na pewno są inne gry o tematyce fantastycznej, w które można grać, a The Sims jest niepowtarzalne, więc moim bardzo skromnym zdaniem robi się to coraz bardziej żenujące, nie kupię z całą pewnością tak jak nie kupiłam "Zostań gwiazdą". Nie pamiętam już kto, ale widziałam tu czyjś post o tym, że simsy coraz bardziej robione są pod życie singla. Zgadzam się z tym w 100% i oczywiście również mi się to nie podoba. Ale co kto woli...
![]() |
![]() |
#175 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
Kurde, poddenerwowałem się i niepotrzebnie zepsułem sobie koniec dnia.
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Skoro tak bardzo denerwują Cię posty na forum, to ich nie czytaj
![]() Może źle się wyraziłam- po prostu chodziło mi o to, że simsy były od zawsze po prostu symulatorem, a coraz więcej robi się w nich fantastycznych stworzonek. Jednak widzę, że użytkownik Lubie uważa, że na forum powinno się tylko przytakiwać na jego zdanie. Przykro mi, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Ewentualnie jak tak zdenerwowała Cię moja wypowiedź to "wyjdź z pokoju, zrób sobie obiad, wyjdź na świeże powietrze" i powal głową w mur to może ochłoniesz.
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 14.07.2012 - 23:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Nie że denerwują, tylko ... nie umiem określić, za bardzo się wczułem.
Ale jak od zawsze? TS1 = abrakadabra (czarodzieje, eliksiry, zaklęcia), głupie roboty, kościotrupy, MIKOŁAJ i wiele innych TS2 = kosmici, zombie, wilkołaki, czarodzieje, MIKOŁAJ, roboty, simoroś, wampiry, KOT-DUCH i same DUCHY Dlaczego wcześniej ludzie na to nie narzekali, nie rozumiem. Nie powinno się przytakiwać tylko na moje zdanie, bo szanuję zdanie innych, twoje też, ale nie rozumiem ludzi, którzy chcą zrobić z SIMSÓW, nudnej gry o szarym życiu.
![]() |
#178 |
|
![]()
Lubie, posłuchaj mnie. Ja gram w simsy odkąd one wyszły, więc wiem jak to wszystko wygląda, ale przyznaj. W The Sims było mało tych fantastyków, dopiero ostatni dodatek- Abrakadabra wprowadził magię i muszę przyznać, że wtedy jako 9 letnia dziewczynka ukochałam ten dodatek i był on jednym z moich ulubionych. W dwójce fantastyki było już więcej, ale żeby oprócz tego, że i tak we właściwie każdym dodatku jest coś magicznego dawać KOMPLETNIE fantastyczny dodatek to już według mnie przesada. Jednak tak jak powiedziałam to moje zdanie i oczywiście rozumiem też innych, którym się to podoba
![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Ja nie gram, odkąd one wyszły, ale odkąd pamiętam kochałem w simsach to, że nie są bardzo realne. Kochałem to, jak miałem 8, 10, 12 lat. Kocham to teraz, gdy mam 15. Tu nie chodzi o wiek. W ts1, jak powiedziałaś, dopiero w ostatnim dodatku wyszło coś NA PRAWDĘ MAGICZNEGO, ale w poprzednich dodatkach też wychodziło. Tylko pomiędzy takim ts1 a ts3 jest taka różnica, że w ts1 było mniej dodatków, tutaj czyt. mniej postaci fantastycznych, a los tak chce, by w ts3 było ich więcej.
Dobra, koniec. Ale ciekawi mnie to, że w ts1 ostatnim dodatkiem był Abrakadabra (magia), w ts2 też, bo w Osiedlowym Życiu magia dochodziła, a pomimo, że w ts3 dochodzi magia (w NZTŚ) to jeszcze słychać o innym dodatku. oO
![]() |
#180 |
|
![]()
Przede wszystkim witam po kilkumiesięcznej przerwie
![]() Według mnie Nie z tego świata byłoby fajnym dodatkiem, gdyby wcześniej nie było magicznych rzeczy. Lubię takie dziwne stwory i magię, ale to już trochę przesada. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z wampirami w PZ, że nagle każdy sim stanie się wampirem. Mimo wszystko zamierzam kupić ten dodatek. Poza tym ma fajną nazwę - jak ten serial, Supernatural ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|