Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2012, 18:50   #1821
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Siema, stęskniliście się za mną?

elwa17 - bardzo fajne ;p Wcale nie usnęłam .
A i jeszcze chciałabym powiedzieć, że podoba mi się rodzinka Stephenowej ;]

Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5

Rodzina Craig cz. 6

Teraz mam więcej zdjęć, ale za to nudnych , bo nic się nie dzieje. No to enjoy.

Brian jako wzorowy uczeń miał wielu przyjaciół i wszyscy go lubili. Rodzice pozwolili mu urządzić piżama party na kilka osób.

A że miał ogromną wyobraźnię, to opowiedział historię o duchach. Powiem szczerze, że czasem przerażają mnie te zakończenia

Szczególnie zaprzyjaźnił się z jedną dziewczynką. Miała na imię Adrienne i pochodziła z domu dziecka. Była bardzo biedna, więc Cindy i Weasel często zapraszali koleżankę swojego syna, aby ją porządnie wykarmić i dawali jej nowe, czyste ubrania.

To piżama party, więc trzeba spać.

Mimo, że się starzeli, uczucie Weasela i Cindy nie gasło. Nadal szeptali sobie czułe słówka i chodzili na randki do pubu, lub kina.

Brian zaprosił Adrienne na weekend, ponieważ miał urodziny i poprosił ją, żeby została do niedzieli, stwierdzając, że będą się świetnie bawić.

Nawet dał jej prezent. Swojego ulubionego misia.

No i chłopiec w końcu stał się nastolatkiem. Nawet się sprzątacz na zdjęciu załapał

Brzydal :c

Okazało się, że Adrienne też ma urodziny. Bardzo się ucieszyli, bo będą mogli być razem w klasie.

Jeszcze tego samego wieczora rodzice wyjechali na darmowe wakacje. Błąd... Brian urządził w domu dziką imprezę.

Wszyscy tańczyli w piwnicy, gdzie znajdował się barek z alkoholem. Młodzież postanowiła zaszaleć i wypili kilka drinków, jednak to już było wystarczająco dużo, by namieszać im w głowach...
Adrienne wyznała Brianowi, że jej się podoba... Powiedziała, że bardzo zależy jej, żeby nie kończyli znajomości, nawet jak ich drogi się rozejdą i wyjadą do innych miast na studia. Brian przyrzekł dziewczynie, że może mu zaufać.

Niestety zabawa nie trwała długo. Wkrótce zjawili się rodzice, zawiadomieni telefonem od sąsiada. Brian dostał szlaban.

Ale jak to nastolatek, i tak zrobił po swojemu. Rano obdzwonił pół szkoły i urządził kolejne przyjęcie. Weasel był wściekły...

Kiedy przyszli znajomi, okazało się, że trzej koledzy Briana bardzo lubią muzykę. Zrobili małą próbę w piwnicy i świetnie się dogadywali.

O Adrienne też nie zapomniał. Wręczył jej kwiaty i zaprosił na studniówkę... Dziewczyna się zgodziła, ale powiedziała, żeby jej nie podrywał.

Weasel popatrzył na nich ze skwaszoną miną, ale uświadomił sobie, że jako nastolatek był taki sam. Też urządzał imprezy, uciekał z domu, a nawet robił psiukusy sąsiadom.

Postanowił wybaczyć synowi, ale ten musiał obiecać, że posprząta po imprezie i trochę się opanuje.

I wszyscy żyli dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie

No i to na razie tyle. Kolejną część wrzucę jak najszybciej, bo jakoś tak chce mi się grać ostatnio

Ostatnio edytowane przez suomii : 06.01.2012 - 17:39
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.01.2012, 19:08   #1822
Miscellaneous

Ekhem... karinka - Zapraszamy tutaj z takimi pytaniami ->http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51225

suomii - No nareszcie No a Brian nie jest nawet taki brzydki A Weasel nieźle musiał na niego krzyczeć Codziennie imprezy..No wiesz Ty co?

A ja nadal mam tego buga, że jak wchodzę do gry, to np. Shaiden nie zna swojego chłopaka, tylko wszyscy w rodzinie się znają, a grę zapisywałam...
stare 05.01.2012, 19:15   #1823
suomii

karinka, może będę chamska i nie na temat, ale po pierwsze: ten post został dodany dawno temu, bo pamiętam, jak jeszcze Saheli tu dodawała swoją historię, to ja wtedy dopiero się zalogowałam na forum. Poza tym, chyba wszyscy wiedzą, że ten dział nie jest od pytań o dodatki. Jak chcesz się dowiedzieć to napisz do tego użytkownika na priv.

Żeby nie było offtopu, dodam zdjęcie ;p

paskudna się zrobiła ta Cindy >.<

EDIT:
.Catti. - no wiesz, Brian jest nieco szalony, poza tym jako dusza towarzystwa nie może żyć bez imprez A starzy nie mają nic do gadania xD
stare 05.01.2012, 19:57   #1824
shotshe

Dzisiaj szybciuutko wrzucę zdjęcie Ameli, a jutro więcej jej zdjęć Jestem nią zafascynowała.. Najpiękniejsza jest na świecie 3

Jutro więcej
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 21:11   #1825
M3Lcik

Kochani,macie cudowne rodziny. Ja niestety żegnam się z Lidką i Lucjuszem...gra mi zdechła,muszę na nowo Simsy zainstalowac.

Karinka-Saheli nie pamięta skąd miała te ubranka,ale łezka sie jej zakręciła na wspomnienie tamtych rodzinek

Na koniec wrzuce wam tylko fotkę starszej już Nefrii

Uploaded with ImageShack.us

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 21:15   #1826
inseparable

@Shotshe - szczerze? mi sie średnio podoba: po 1. ma jakieś takie dziwne usta, może to przez szminkę. a po 2. jej włosy mają kolor... masła? jak była dzieckiem to jakos mi sie to tak nie rzucało jak teraz xd
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 21:21   #1827
Stephenowa

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
A i jeszcze chciałabym powiedzieć, że podoba mi się rodzinka Stephenowej ;]

(...)

Weasel popatrzył na nich ze skwaszoną miną, ale uświadomił sobie, że jako nastolatek był taki sam. Też urządzał imprezy, uciekał z domu, a nawet robił psiukusy sąsiadom.
Czyżby mnie ktoś chciał dowartościować? Miiło. Twoja rodzina też jest świetna.. ten 'mały' ma śmieszną fryzurkę, hahah. ;d
Co do drugiego cytatu, to tak sobie czytam i mnie coś rozbawiło, mianowicie: jako nastolatek szalał, dziewczyny, impresy, psikusy.. a jak dorósł to co? Nosi żółtą koszulkę z pieskiem, hahhahahaha. Świetne!

No, a jak pogram sobie jutro to coś na pewno wstawię!

A i zgodzę się z kimśtam (wybacz, nie wiem, jak się nazywasz!) : włosy tej panienki, która ma ładną twarz rzeczywiście mają kolor masła! ;p

Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 05.01.2012 - 21:25
Stephenowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 21:59   #1828
eyvee

@elwa 17 -o akcja sie rozwija, ciekawe czy znajdzie tego leniwego ojca co nie chce sie do dziecka przyznawac;p
@lady sims - uu ciekawe co bedzie z Mike, i co z tym niezdecydowanym Alanem
@suomii - haha z briana niezly lobuz xD a Adrienne widac nie tak latwo zdobyc ciekawe czy beda razem;]
@shotshe - nie martw sie shotshe moj Natsu tez ma wlosy eee jak to bylo jak "maslo" ?
@Marl 89 - jezusie ale sliczna ta Nefri nawet jesli ma makijaz ;p

co do zdjec rodziny Tanimoto....mam "zmuszona" przerwe, nie mam weny na milosne historyjki prawie teraz, jak u mnie "milosne" sprawy nie maja sie za ciekawie...chyba sami rozumiecie o co mi chodzi....ale nie porzuce rodziny i codziennie bede tu zagladac, zreszta jak zawsze^^
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 22:28   #1829
inseparable

@all hahah, no sorki , ale tak jakoś mi się skojarzyło ; )
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 23:06   #1830
suomii

Stephenowa - no właśnie mu dzisiaj tą żółtą koszulkę zmieniłam, bo wygląda komicznie w ogóle wszystkie wasze rodziny są super ;pp

Marl.89 - albo mi się wydaje, albo masz coś wspólnego z Saheli...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania