![]() |
#1831 |
Reputacja: 10
|
![]()
O lol
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1832 |
Reputacja: 14
|
![]()
@up:
no to że z kazdej strony dzieci i mlodziez sa otoczone wyuzdaniem itp. to chyba jeszcze nie powod zeby machac na to reka jakby to bylo cos OK ![]() bardzo przepraszam za mały offtopik ![]() No, ja w każdym razie raczej nie bede rozwijać tejże umiejetnosci u swoich simow xD
![]() |
#1833 |
|
![]()
No dzisiejsza młodzież to jest niestety masakra. W dobie internetu itd mają dostęp do wszystkiego. Niestety to nic dobrego.. Pewnie EA pomyślało, że skoro seks pojawia się wszędzie to dlaczego i oni nie mają tego wprowadzić do Simów jako umiejętności... Może jeszcze będzie możliwość robienia tego na blacie kuchennym albo po prostu na stojąco ? Wszystko schodzi na psy.
![]() |
#1834 |
|
![]()
Tzn nie mówię, że trzeba machnąć ręką na to czy coś. Bo świat zmierza w kierunku w jakim zmierza, ale zaś jeśli się są te małżeństwa jednopłciowe w grze to może stwierdzili, że takie coś będzie pewnym hmm... urozmaiceniem? Nie robimy off-topu myślę, bo dyskutujemy o tym co się pojawia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
|
![]()
Jeśli faktycznie ta informacja jest prawdziwa i zrobią z bara-bara dyscyplinę sportową (co w sumie byłoby bardzo po amerykańsku), to będzie jak dla mnie pierwszy poważny minus tej gry.
![]() |
#1836 |
|
![]()
Ja w sumie poczekam na oficjalne info. Jeśli będzie to będzie, jak nie to nie. Myślę, że no nie wiem, dziwne się to wydaje dla mnie osobiście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
|
![]()
Zauważcie, że informacja o tej umiejętności jest z 2013r, wszystko się mogło zmienić, na innej stronie czytałam, że ponoć ma jej właśnie nie być..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
|
![]()
Ja nie wiem, w csym wam to przeszkadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
|
![]()
Jeśli byłaby ta umiejętność, to bym ją ostatecznie dopuściła, ale tylko i wyłącznie jako ukrytą umiejętność. Nie popieram tego, że jest tyle przemocy i seksu w grach i bajkach dla dzieci. Niechby oni się zdecydowali czy to ma być gra dla dzieci, czy dla dorosłych... Kreskówka, a z umiejętnością bara bara... Coś myślę, że to ściema, jakoś nie wierzę, że EA dałoby taką umiejętność w Simsach. Jak ktoś chce przerobić Simsy na grę tego rodzaju, to od tego są mody, nie powinno być tego od początku w grze. Pamiętacie może, jaka była afera, jak w dwójce był kod na zdejmowanie cenzury? Nawet się ktoś czepiał Simsów, że powinny być od 18 roku. Nie pamiętam szczegółów, to było gdzieś w połowie dwójki. Nie sądzę zatem, by to była prawda z tą umiejętnością, a jeżeli, to już mnie chyba nic nie zdziwi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
|
![]()
Taaa... Ale ja na przykład nie chciałabym żeby moje dziecko (którego oczywiście nie mam
![]() EDIT: http://sims.arhn.eu/2014/06/garsc-ciekawostek/ "Umiejętność Bara bara została usunięta z gry" I fajnie, że adoptując dziecko w końcu będziemy mogli sobie je wybrać z listy ![]()
" Nigdy nie czekaj na odpowiednią chwilę, sam ją stwórz. " Ostatnio edytowane przez CzekoladowaZłośnica : 23.06.2014 - 21:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|