![]() |
#1841 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee- ja tego Natsu to bym kopneła w tyłek,ale tak mocno,ze gwiazdy by zobaczył
![]() Heh,wgrałam na nowo Simy i teraz dodatki z oficjalnej strony nie chcą mi się wgrac...az mi sie odechciało grac w TS3 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1842 |
|
![]()
Eyvee mi osobiście Cass przypomina wiewiórkę, hahah. A co do Twojej historii..
OLABOGAJANIEMOGEKOCHAMCIEZANICH! Praktycznie się poryczałam na końcu, hahah.. Cathi też ma świetne miny i kooocham kolor jej oczu! Taki migdałowy. No i wreszcie ten blondas powiedział coś roztropnego, a nie taki gbur i burmusz! Ale żal mi tego..Grega? Biedny. Znajdź mu jakąś pannę! ![]() ![]() Rosemarie oooo, łaadni są. Wszyscy. Biedne wampirki-muszą smażyć się na słońcu żeby tylko nikt nie wiedział o ich sekrecie? Smutne. :< Czekam na dalsze losy. : )
![]() |
![]() |
#1843 |
|
![]()
Eyvee - ojacie
![]() Rosemarie - oni są cudowni ![]() Stephenowa - fajni są Twoi simowie ![]() czekam na więcej Waszych historii . ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
|
![]()
Eyvee - Ostatnie zdjęcie :3
Stephenowa - Miałam białego jednorożca,moja klacz ma z nim dziecko , (xD) potem mi się znudził i go wyrzuciłam. : p + Zdjęcie (sorry,że z Średniowiecza :c) : ![]() Moja simka spełniała misję "Herb Rodzinny". I niby przyjechał kuzyn,który okazał się oszustem,i miałam do wyboru "Wtrącić go do padołu" lub "Wykonać egzekucję". Wybrałam drugą opcję : p
![]() |
#1845 |
|
![]()
Eyvee
Jak słodko! ^.^
![]() |
#1846 |
|
![]()
Evyee, Greg wcale nie jest fajny, rzuć go na pożarcie Krowo-kwiatowi! Wreszcie Natsu zmądrzał! Dopiero na tych zdjęciach widzę, jak obojgu zmienił się wygląd. Są o wiele ładniejsi, niż jak byli młodsi.
![]() I rzecz jasna chcę więcej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
|
![]() Cytat:
Na pożarcie Krowo-kwiatowi! xD
![]() |
![]() |
#1848 |
|
![]()
Dlaczego :< Ja tam go lubię, jest taki miły. A co do mojej rodzinki, to podpowiem, że trochę się pomieszało w życiu Briana...
![]() |
#1849 |
|
![]()
@Rosemarie - ooo wampirki ^.^ klimatycznie ci wyszly te simy, lubie wampiry hje hje, sama zreszta mam tych krwiopijcow xD ale teraz wciagnelo mnie z Natsu i Cathi....potem znowu wroce do Lastavardow;p
@dzieki wszystkim za mile komentarze xD tez uwazam, ze troche wyladnieli ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Troche zaskoczona Cathi tamtejsza sytuacja i uczuciami Natsu, postanowila po pracy pogadac o tym z Gregiem i go przeprosic... ![]() Tak tez zrobila, zlapala Grega po robocie i go przeprosila o cala te sytuacje, ze skonczylo sie to bijatyka itp itd... ![]() Greg tylko sie zasmial. Okazalo sie, ze Cathi plakala przy Gregu z powodu Natsu, bo ten nie widzi uczuc jakimi darzy go Cathrine, a on to zle odebral. Greg zauwazyl, ze to Natsu wiec chcial mu "pokazac" flirtujac z nia, zeby sie bardziej staral, bo moze mu ktos Cathi odebrac - moze i skonczylo sie to bojka, ale dala efekty. Uspokojona Cathi pogodzila sie z Gregiem i stali sie przyjaciolmi. ![]() Po wyjezdzie Cathrine czesto dzownila do dziewczyny ciotka Hinata meczac ja kiedy bedzie slub xD hehe ![]() W poludnie kiedy Natsu zajmowal sie notatkami z pracy na swiezym powietrzu...zobaczyl Cathi w kostiumie kapielowym, ktora jak widac szla poplywac... ![]() Cathi jakby nigdy nic zapytala Natsu, ktorego po chwili zauwazyla, co ma przygotowac na obiad. Blondyn tylko cos tam wymamrotal w stylu "Zrob co chcesz..."... ![]() Natsu tylko spogladal na Cathi jak kierowala sie do basenu drapiac sie po karku " Choler*...nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymie....i jeszcze TO..." - ciekawe o czym myslal xD ![]() Po wykapaniu sie w basenie Cathi wziela sie za obiad - surowke, ktora lubil Natsu. ![]() Pod wieczor Cathi widzac samocod z lodami, postanowila kupic sobie rozka... ![]() ...i nagle przy samochodzie zauwazyla malenkiego kotka :3 ![]() Cathi nie miala serca i wziela kociatko do domu - nazwala ja Sussie. ![]() Kiedy Cathi spotkala Natsu powiedziala mu o malym kotku, bo wkoncu to jest jego dom...Natsu widzac maslane oczy Cathi nie mogl odmowic...ale ta zapewnila, ze wynagrodzi mu to jakos i zeby sie zgodzil... ![]() ...i tak malenstwo znalazlo nowy dom ![]() ![]() Przed pojsciem spac, kiedy Cathi brala kapiel przypomnialo jej sie, ze musi dac Sussie lekarstwa < byla lekko chora, bo w koncu bezpanska kicia >... ![]() Cathi wiedziala, ze Natsu pracuje jeszcze w domu na dole, wiec poszla do niego pytajac sie o kotke, ale Natsu juz ja uprzedzil mowiac, ze dal jej tabletki i teraz spi. ![]() Cathi ulzylo i miala sie zbierac na gore by isc spac, ale Natsu cos innego mial w planach xD "Hmm...bede musial podziekowac Sussie...zreszta przychodzac tutaj nie dalas mi wyboru..." - mowil tajemniczo Natsu zblizajac sie do Cathi. "Eee?... o co ci chodzi?.." - Cathrine oczywiscie nie wiedziala co sie dzieje... ![]() I nagle Natsu rzucil zaskoczona Cathi na ramie ![]() "O nie...dzisiaj juz przegielas...sama jestes sobie winna..." - powiedzial Natsu glosem cwaniaka. "C...czekaj! Ale o co ci chodzi? Gdzie mnie zabierasz?..." ![]() Biedna szamotajaca sie Cathi nie mogla sie uwolnic odsilnego uscisku Natsu, ktory pewnie zaniosl ja do...sypialni xD ![]() Blondyn rzucil Cathi na lozko nie dajac jej mozliwosci ucieczki xD "Nie dam ci sie juz wiecej prowokowac...teraz musisz splacic dlug za te 3 lata poszukiwan...zreszta za Sussie tez..." - cwaniaczyl Natsu. "N...Natsu! C...czekaj!..." - probowala cos powiedziec rudowlosa, ale po chwili juz sie nie wyrywala... ![]() ...no i stalo sie co sie mialo stac - Natsu byl gora xD ha ha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
|
![]()
@eyvee, Natsu i Cathi świetnie wyglądają, no i w końcu są razem.
![]() Seth i Susan spędzali ze sobą każdą wolną chwilę. ![]() ![]() ![]() ![]() Często też Seth rozwijał umiejętności sztuk walki. ![]() Jednak jako wampir funkcjonował raczej w nocy, niż w dzień, więc kiedy Susan spała on często wybierał się na spacery. Pewnej nocy podczas spaceru zauważył przerażoną dziewczynę przywiązaną do krzesła. :o Od razu ją rozwiązał. ![]() ![]() Dziewczyna była tak przerażona, że od razu po rozwiązaniu jej zemdlała, więc Seth oparł ją o murek i zaczął przeczesywać teren, był pewien, że znajdzie gdzieś oprawcę dziewczyny. ![]() ![]() BONUS ![]() ![]() Przepraszam, że tak krótko. XD
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 07.01.2012 - 12:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|