![]() |
#1841 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jeśli pozwolisz swojemu małemu dziecku siedzieć cały dzień przy komputerze to sama będziesz sobie winna
![]() Z tego co wyczytałem w tych newsach to jednak nie będzie tej umiejętności. Szkoda xD Pomysł anie wydawał się bardzo sensowny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Reputacja: 14
|
![]()
No i wyjaśniło się, nie będzie umiejętności bara-bara
![]() Dla mnie świetna wiadomość, że adoptując dziecko będzie je można wybrać z listy. Jeśli na zdjęciu są prawie średnie ustawienia to jak gra będzie wyglądała na najwyższych ![]()
![]() |
#1843 |
Reputacja: 10
|
![]()
A tak mi się właśnie przypomniało jak to większość osób była oburzona pierwszymi screenami z UI ;D, a teraz proszę... Taka niespodzianka
![]() ![]()
![]() |
#1844 |
|
![]()
Wreszcie można będzie wybrać dzieciaka z listy! Ja zwykle gram białymi Simami, ewentualnie śniadymi, nie jestem rasistką, ale tak jakoś wolę takie rasy, bo zwykle w Simsach czarnoskórzy wyglądają jak czarna plama na ekranie i trudno jakieś mięśnie w ogóle zauważyć. No a w Simsach jak adoptuję dziecko to dostaję je czarne... No i idą sobie do parku, mama i tata biali, dziecko... czarne... Od razu widać, że adoptowane.
Za to co mi się nie spodobało, to to, że zabrali śledzenie kamerą Sima z rodziny, dali za to śledzenie NPC... Co mnie obchodzą NPC ?! Nie potrzebuję widzieć listonosza, jak roznosi pocztę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
|
![]()
anie_1981 zgadzam się z Tobą, a nawet dla dorosłych takie rzeczy pożytku nie dają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
|
![]()
Dobrze że usuneli tą umiejętnośc bara-bara bo dla, mnie byłaby ona wogóle niepotrzebna, nie trzeba z wszystkiego robic umiejętności, np w 3 wkurzało mnie że robienie zdjęć jest umiejętnością i musiałam sie nastarac zeby mieć ładne zdjęcia porozwieszane w domu. Własnie tez tak czesto miałam że mi dawali czarne dziecko więc dobrze ze teraz będe mogła sobie wybrac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
|
![]()
No więc..
ani nie miałam niczego złego na myśli; nie była to uwaga pod twoim adresem. Domyslam sie że byłaś atakowana i po prostu wolisz dmuchać na zimne. Co do tej umiejetności bara bara.... irbis Ameryka jest bardzo pruderyjna wbrew temu co my sobie o niej myślimy. Europa jest o wiele bardziej "rozwiązła". Co do tych wszystkich infos na tema gry.... przypomniało mi się jak reklamowali TS2 w podstawce miał być deszcz i simy miały na niego reagować...uciekać do domu, chronić głowę etc. Mam to na reklamującej płytce która dostałam z Abrakadabrą . I co? I nic z tego nie wyszło a szkoda. Zawsze mnie irytowało że deszcz leje a mój sim jakby tego nie zauważał. Tylko jak gradzi to jest reakcja. Dlatego bym zalecała ostrożność co do tych wszystkich info z różnych miejsc. Zobaczymy we wrześniu jeśli dotrzymają terminu.
![]() |
#1848 |
|
![]()
Deszcze to nic. Pamietam trailer z dwójki. To dopiero było kłamstwo ;(
Huśtanie na lampie to rzucanie się na sima na kanapie i wieele więcej ![]() Umiejętność b-b mnie ani ziębi ani grzeje. nie czuję potrzeby, żeby była. Swoją drogą mogliby zablokować jakieś opcje dodając możliwość odblokowania ich przez nieoficjalne modyfikacje. Wtedy nikt, nawet PEGI nie mógłby sie ich przyczepić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
|
![]()
Dokładnie tak mamełe. I te simy były zupełnie inne niż w grze. W tym trailerze znaczy się. Choć zobaczyłam go dopiero niedawno na jutjubie. A płytkę mam w szufladzie!
![]() |
#1850 |
|
![]()
Ludzie zrobią i napiszą wszystko, byle coś sprzedać. Tak to niestey wygląda. Odnośnie tego trailera z dwójki, to ja go widziałam daaawno temu. Śmieszny był. Nie zwracałam na niego uwagi, bo akurat wtedy nie planowałam zakupu dwójki. Swoją drogą ciekawi mnie inna rzecz. Do 2 i 3 wyszły aplikacje do tworzenia Simów (workshop i CAS). Ciekawe czy coś w ten deseń wyjdzie do 4...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
|
|