![]() |
#181 |
Guest
|
![]()
TAK!!!!
i wiecej roslin (warzyw, owocow), potraw... nie wiem czemu, ale lubie gotowac w simsach! jeszcze wlasnie, widziec co simowie robia w budynkach publicznych... moze ewentualnie jakies zwierzeta. i wiecej karier. i BRAK BUGOW. i to wszystko w zasadzie. pogoda mi do szczescia niepotrzebna, nie cierpie zimy i w ts2 zawsze szlag mnie trafial (dopoki nie odkrylam, ze mozna zmienic pory roku), jak nadchodzila zima i simy chodzily w swoich oblesnych kurtkach i bog wie czym jeszcze >D poza tym zacinalaby gre. |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
mnie osobiście wkurza to, że czas tak wolno leci. może to wina mojego komputera, ale w dwójce dzień mija mi zdecydowanie szybciej.
moze jeszcze to, że wolno się uczą i że nie widać wnętrz budynków publicznych na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
fajnie by było jakby zrobili dodatek ze zwierzakami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała żeby coś zrobili z wyposarzeniem sima. Podzielili na jakieś kategorie, żeby w jednym było samo jedzenie, owoce, warzywa, ryby, w drugim kamienie, skały, motyle, owady, w trzecim relikty, w czwartym co innego... itp no i oczywiście żeby zostało też ogólne.
Bo jak mam pełno rzeczy w plecaku to czasem ciężko coś znaleść i takie coś by sie mi przydało ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Reputacja: 26
|
![]()
Wiecie, w Simsach pierwszych nie było animacji wsiadania do samochodu... ale to było jakieś dziesięć lat temu (podstawa). Natomiast w dwójce była już od podstawowej wersji i to była naprawdę realistyczna animacja. A jej brak w trójce to po prostu regres, podobnie jak inny, niby drobny szczegół. Pamiętacie tarasy w dwójce? Przez tamte kratki było widać, co jest "w środku". W trójce nie widać. Może się czepiam, ale to mnie jednak wkurza. Mam wrażenie, że: 1 - przy dwójce bardziej się postarali, 2 - w ogóle jej nie przetestowali, my jesteśmy pierwszymi testerami... że już o całym cyrku z łatkami nie wspomnę.
@Bindi - zabawne, że wspomniałaś o tworzeniu zespołów, bo pamiętam, jak w dodatku Na Studiach doszła możliwość grania w zespole. Sporo się tym bawiłam, a moi Simowie zarobili całkiem dużo forsy. Pomyślałam wtedy: "Jakby to tak rozwinąć, można by zrobić coś w rodzaju The Sims 2 Gwiazda." Niestety, twórcom chyba nie przyszło to do głowy. Może by tak teraz... Natomiast co do pomysłów Meteora920... cóż, niektóre są niezłe, ale kilka muszę niestety ostro skrytykować. Usunięcie telefonów stacjonarnych to, moim zdaniem, nietrafiony pomysł. Raczej należałoby zmienić to, że Simowie mają od samego początku komórki w wyposażeniu. Specjalne miejsce na komórkę, tak, ale powinno być puste, dopóki Sim nie kupi sobie jakiegoś. Mogłoby być kilka modeli - tani, średni, drogi czy coś w tym stylu. Poza tym, co to znaczy, cytuję: "żeby otoczenie i dom wyglądały tak jak naprawdę? Prawda, współczesne komputery mają wielkie możliwości, ale to jednak ograniczone możliwości. Wiesz co to jest optymalizacja? No i jeszcze to: "na początek simowie dostawaliby 10 milionów simoleonów". Mam nadzieję, że to żart... @Analisse, właśnie - w wyposażeniu Simów panuje spory bałagan, przydałaby się opcja porządkowania, albo coś w tym rodzaju. Coś takiego jest bodaj w nowym King's Bounty. Ponadto, jestem stanowczo za wprowadzeniem pór roku. Zwłaszcza, jeśli tak jak w dwójce można byłoby ustawić ich kolejność i zrobić tak jak ja w Dziwnowie - dwa razy lato, jedna wiosna i jedna jesień, zimy brak, bo nie pasuje (foda-se nie mów mi, że nie zauważyłaś tej opcji? Bez urazy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
mi ogólnie podobaja się simsy 3 mają fajne opcje podoba mi sie że można chodzić po całym mieście ale nie podoba mi sie grafika. Tak jak powiedział Jin : że simy są tacy plastikowi .Też mi sie to nie podoba . Grafika w sims 2 mi sie bardziej podoba . A w 3 to nawet meble mi sie nie podobają i całe otoczenie . Mogłoby być też więcej ubrań i fryzur.
I chciałabym żeby dalej produkowali sims 2 ale teraz już pewnie przestaną. Bo one naprawde mi sie podobały i mam prawie wszystkie części.Bo wole 2 od 3 .Tak jak pisała Katherine o The Sims 2 Gwiazda to też dobry pomysł .Jest jeszcze pełno pomysłów na The Sims 2. Ostatnio edytowane przez lithium : 01.08.2010 - 16:24 |
![]() |
![]() |
#188 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jak można w ogóle stwierdzić, że Ts2 jest lepsza pod względem graficznym ?
Dla mnie to absurd. Racja że same simy prezentują się trochę gorzej, ale może w przyszłości to zmienią. Może graficznie ts3 nie dorównuje grom nawet z 2006 ale jest miła dla oka i nie mam żadnych większych zastrzeżeń. Razi mnie co prawda ta statyczna woda w ts3. Nie odbija w ogóle światła i nie zależnie czy np. na brzegu jest pełno drzew woda i tak zawsze jest niebieska z taki metalicznym odblaskiem. Do tego sama jakość roślin mogłaby być trochę lepsza. No i oczywiście brak trawy w grze. Płaska zielona nakładka przypominająca trawę była modna dobre 5 lat temu. Up: staraj się zawierać myśli w jednym poście, a jeśli Ci to nie wyjdzie użyj opcji edytuj. Po za tym jeśli twierdzisz, że w ts2 grafika była lepsza to podaj jakiś argument o tym świadczący.
![]() |
#189 |
|
![]()
Ja bym zmieniła oczy simów. Nie ważne jaki mają kolor i tak są takie ciemne i martwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Kowalino - właśnie. W Gothicu 3, grze z 2006 roku, była już całkiem nieźle zrobiona trawa, w Simsach 3, z 2009, brak. TS3 jest nieco lepsza graficznie, niż TS2, może poza wyglądem Simów, ale nie wygląda jak gra z 2009 roku. Brakuje mi także jacuzzi, przecież było nawet w podstawce do jedynki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|