![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po bara bara się nie da
![]() Shiloh może i nie jest podobna do rodziców, ale wcale mnie to jakoś szczególnie nie dziwi. W końcu matka korzysta z dodatkowych suwaków, być może one się nie dziedziczą. Albo może to, że mam te suwaki nie sprawia, że Angie wygląda jak wygląda. Może nawet bez nich by tak wyglądała. Ale nie będę ryzykowała usuwaniem ich z gry, Angelinie mogłaby się rozpaść twarz ![]() Och, a dzieciak ma na imię Maddox, umknęło mi to przy pisaniu posta. Zaraz go poprawię. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
|
![]()
Połówka.. Słodkie to twoje trojaczki!! Najbardziej Podoba mi się Lucy.
Ja też miałam, u mnie była katastrofa, jak jedna chciała jeść, to i dwie pochwiki również i tak cały czas... Aż wyrosły na dzieci!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
A włsnie że można zajść w ciąże po bara-bara. U mnie Fatima jest owocem BB w windzie Leoni z barmanem. Mojemu bratu urodziły się bliżniaki po BB w jacuzi,a koleżanka już dwa razy miała dziecko po BB jak jej simka za granice wyjeżdzała
|
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
no właśnie też mi się zdaje, że kliknęłam BB
![]() mi się najbardziej podoba Lucy, potem chyba Nuna no i Laura. ale właśnie Laura ma to coś... nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Mi coś w Nunie coś nie pasuje!!
![]() |
![]() |
#186 |
|
![]()
ma inny kolor oczu niż jej siostry ;d . zobaczy się co z nich wyrośnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Musze cos wstawic dzisiaj, wczoraj tak rozkrecilam jednych simow tylko... zapomnialm jak sie nazywaja
![]() w kazdym badz razie sa doryslymi z twinbrook (?), maja dwojke dzieci - pierworodna corke i adoptowanego syna. facetowi znudzilo sie takie zycie i zdradza swoja zone ![]() ![]() ![]() to tak w skrocie ![]()
![]() |
#188 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Ciekawe macie historie. Moje są zwyczajne, bo to nawet nie historie, po prostu cykl fotek o rodzinach, którymi w danym momencie gram.
A oto mały Maddox, brzydki jak noc, może coś ładniejszego z niego wyrośnie, ale śmiem wątpić. ![]() ![]() Dzieciakowi z sąsiedztwa coś złego stało się z fryzurą, byłam z moimi ludźmi na siłowni. Musiałam małą poprawiać w CAS, NRaasem. Przed... ![]() Po... powiedziałabym, że zmiana na lepsze ![]() ![]() Tutaj Angie i Brad ćwiczą a w tle, w basenie widać pływającą Shiloh. ![]() Angie na ławeczce ![]() Pojechali na siłownię z Maddoxem, wzięłam mu zabawkę, żeby się nie nudził. Był tam jeszcze jakiś dzieciak (chyba brat tej dziewczynki z problemową fryzurą), więc mu też dałam zabawkę, strasznie się malec nudził ![]() ![]() Tego samego dnia, Shiloh została nastolatką... ładna jest. Moim zdaniem jest lekko podobna do matki, ale to moja subiektywna ocena. ![]() Następnego dnia, poszła na randkę i poderwała chłopaka... Zdolna jest... ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie, są jeszcze jakieś darmowe strony do wysyłania zdjęć? Bo ostatnio muszę po kilka razy wysyłać na to imageshack i mam tego dosyć... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 13.02.2011 - 12:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
|
![]()
Bo matka też ma grube usta. Jak Shiloh przeszła do wieku pełzającego, poprawiałam jej CAS'em górną wargę, bo wyglądała okropnie. Jak będzie młodą dorosłą, to chcę ją "wysłać na operację plastyczną ust", do kliniki o nazwie CAS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|