![]() |
#1911 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1912 |
Reputacja: 11
|
![]()
Swoją drogą apropos ryb, to niektóre z nich już pomijając nazwy, ale wyglądają okropnie. Pirania jest obrzydliwa, aż mnie odrzuciło jak ją pierwszy raz zobaczyłam. Myślałam, że właśnie ta ryba śmierci będzie brzydka, ale nie jest taka zła. Robo ryba ma śmieszne czerwone oczy, a tragiczny błazenek wygląda jak sama nazwa wskazuje.
![]()
![]() |
#1913 |
|
![]()
Moja Simka wprowadziła się do Riverview i zauważyłem że są tylko 2 nasiona i nie ma kamieni(mam pomocnik kolekcjonera)dlaczego tak jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
Guest
|
![]()
musisz zaczekać,po tygodniu czasu w grze powinny pojawić się już wszędzie kamienie i nasiona
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
|
![]()
Dzięki myślałem że błąd gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Guest
|
![]()
czy jak policjant nie zlapie zlodzieja, to jest wieksza szansa, ze on np. wroci za kilka dni albo cos takiego?
(mam tu na mysli cos takiego, ze policjant pobije sie ze zlodziejem, ale przegra i zlodziej ucieknie) |
![]() |
![]() |
#1917 |
|
![]()
Mi też się tak zrobiło, ale na drugi dzień było już wszystko ok, mało nasion jest jak się już ciemno robi, bynajmniej ja tak mam.
![]() |
#1918 |
|
![]()
moja simka ma już dużą umiejętność gotowania. zanim nauczy się na max chciałabym trochę poszukać składników ambrozji. do tego jest ponoć potrzebna ryba śmierci i ten, no, owoc zycia. rybę złowię na cmentarzu jak nauczę się wędkarstwa, ale skąd mam wziąć owoc zycia?? czy są nasiona tej omnirośliny ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Guest
|
![]()
Potrzebuje pomocy. Otóż: rodzice obiecali mi w końcu kupić kompa(laptopa), ale dopiero w jesieni ewentualnie w zimie. Teraz muszę wybrać taki który uciągnie simsy3, grę już mam ale na starym kompie co chwile się tnie i nie pomogło nawet dokupienie ramu. Ale mniejsza o to. Więc jeśli znacie jakieś kompy co uciągną simsy3 to proszę powiedzcie. Z góry dzięki.
PS: chodzi o to żeby gra się nie zacinała(tzn. szła płynnie) i żeby komp był w dość przystępnej cenie. POMÓŻCIE PLISSS!!!!! PS2: Z GÓRY DZIĘKI! |
![]() |
![]() |
#1920 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Naomi, wyszukiwarka się kłania: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50948
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|