![]() |
#1921 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chyba tak zrobię. Dzięki ;D
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Chyba znowu zapaćkam to forum nędznymi pytaniami :/
W jednym z tematów są zdjęcia simów. Zauważyłam,że niektóre Simki mają kolory tęczówek inne,niż te które są w standardowej grze. Jak mieć takie inne kolory oczu,skąd naprzykład można je pobrać (na TSR póki co takich nie znalazłam) i gdzie je wrzucić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
|
![]()
http://thesimsresource.com/downloads...ms2-body-eyes/
A szukałaś w ogóle? I dodawanie dodatków: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186
![]() |
#1924 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Tak,szukałam,ale w górnym menu nie ma fakiej kategorii jak kolory oczu.
A już trochę szukając i tak nic nie znalazłam.Nie ogarniam wyszukiwania na TSR ![]() Dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
|
![]()
Co to, to prawda, bo w rozwijanym menu są tylko kategorie główne, natomiast istnieje jeszcze coś takiego jak subkategorie, zaraz nad czarnym paskiem reklamującym członkostwo VIP
![]() Wchodzisz Downloads > The Sims 2 > For Body i kilkając na Choose Subcategory wybierasz Eye Colors czy co tam innego chcesz ![]()
![]() |
#1926 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Dobra,żeby po kolei nie zasypywać tego forum milionem moich postów z beznadziejnymi pytaniami bla bla bla blablabla to zrobiłam listę pytanek.
Osobie która odpowie gratuluję wytrwałości. 1.Czarownice pojawiają się tylko w JP czy w innych miastach też? 2.Jak simowie mogą mieć Piegi? Póki co jeszcze tego nie rozgryzłam,albo ślepa jestem. 3.Jak jest kod ,,changeLotZoning" to jakie mogą być końcówki tego kodu? widziałam ich kilka ale pamiętam tylko tą/tę na zrobienie apartamentowca. 4.ma ktoś linka do zeskanowanej instrukcji od wszystkich dodatków(Albo kilku,z wykątkiem OŻ i CPR)? zwykle to była moja ,,lektura" przed rozpoczęciem gdy a do UC nic takiego nie załączają.A przez to po części w simsach jestem zielona..A na necie póki co nic nie ma ![]() EDYT: @down-można prosić o sprecyzowanie odp.na 1 pytanie.Przez to Tak nie wiem co mam rozumieć-Tak że tylko w JP czy Tak że w innych miastach też... Ostatnio edytowane przez Nina14! : 22.08.2015 - 12:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Reputacja: 12
|
![]()
1. Tak
2. Możesz sobie ściągnąć defaulty makijaży całej twarzy, niektóre wyglądaja jak piegi np: http://le-plat-du-jour.livejournal.com/52108.html http://voleste.livejournal.com/38525.html Jak chcesz sobie poszukać jakiś niedefaultowych, to wpisz w google 'sims 2 freakles' i szukaj w grafice ![]() 3. Tutaj masz inne kody changeLotZoning dorm - akademik changeLotZoning greek - chyba bractwo, nigdy nie uzywałam changeLotZoning secretsociety - tajne stowarzyszenie changeLotZoning community - parcela handlowa changeLotZoning residential - parcela mieszkalna changeLotZoning hotel changeLotZoning scerectvacationlot - ukryte miejsce na wakacjach changeLotZoning secrethobbylot - ukryte miejsce hobby changeLotZoning apartmentbase - osiedle |
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
|
![]()
W odpowiedzi na pierwsze pytanie - w innych miastach też się pojawiają.
A jeśli chodzi o piegi, to nie tylko makijaże całych twarzy. Są też skiny z piegami oraz piegi jako hmm.. zapomniałam nazwę xd Ten pierwszy rząd w makijażach. (Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ktoś wie jak zmienić cel życiowy sima? Bo mój sim ma żeby 6 dzieci wzięło ślub... no halo, tyle nie zrobię XD
![]() |
![]() |
#1930 |
Reputacja: 41
|
![]()
scavo- za pomocą moda Inseminatora czy jak to się pisze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|