![]() |
#1941 |
Reputacja: 10
|
![]()
@catti - ooo Shaiden blondynka
![]() @lady sims - a jak ! ja juz mowilam dawno niech da sobie spokoj z Alanem ;D niech Mike bierze poki wolny xD @Marl 89 - ooooo jezusiu, ale tok wydarzen ;D wreszcie Joel i Juliet sa razem ![]() ![]() ![]() ![]() @suomii - hehe Brian prosto z mostu walnal Adrienne ze ja rzuca xD bidulka, ale....Amy lepiej do niego pasuje ^^ @@ dzieki wszystkim za mile komentarze dla moich simow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1943 |
|
![]()
Marl
No nie, no nie... niby szara gęś ze wsi, a faceci walą do niej drzwiami i oknami, a co więcej - jeszcze do domu za nią latają xD Miałam nadzieję, że właśnie Felix zobaczy siostrę Juliet i będzie to miłość od pierwszego wejrzenia, albo coś w tym stylu... a tu on sobie pojechał... Szkoda, że ojciec Juliet nie wyszedł i nie pogonił chłopaków ze strzelbą xD Suomii Szkoda Adrie, zwłaszcza, że jest z domu dziecka... Zadbaj tam o nią w przyszłości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
|
![]()
eyvee - Niee, jednak nie będzie blondynką. A z tymi dwoma, to dopiero będzie miała po ślubie i wyprowadzce, bo coś odwalą i zostaną wyrzuceni z domu. Tylko tyle mogę zdradzić
![]() Lady Sims - Uwielbiam Twoją rodzinkę ![]() ![]() A tak wogóle, to miałam w planach zabicie caałej rodzinki cośtam. (Nie pamiętam nazwiska) Czyli chciałam rostrzaskać ich jak jechali na swój własny ślub, ale jakoś ich za mocno polubiłam ![]()
![]() |
![]() |
#1945 |
|
![]()
ginsei - zadbam... niebawem znowu się pojawi ...
![]()
![]() |
#1946 |
|
![]()
suomii Brain kobieciarz
![]() eyvee rudy i maślany rządzi ![]() ginsei tak ale ciiicho ![]() LadySimsliczę, że Vanilia się ustatkuje i będzie miała wspaniałego męża Mike'a i dzidziusia ![]() ![]() Catti. Shaidi jest śliczniuchna! Czekam na ślub ![]() Rosemarie dziecko ma włoski po mamusi ![]() ![]() Niedługo dalsze lody mojej rodzinki, ale najpierw muszę sobie poradzić z własnym życiem ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 11.01.2012 - 17:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
|
![]()
@Ginsej-jakby to powiedziec...sama zauwazylam,ze troche pospieszylam akcje.Wogole na poczatku mialo byc inaczej.Kati miala pracowac w telewizji i wkrecic tam kuzynke,miala chodzic z Felixem,a on mial zainteresowac sie Juliet tylko pod wzgledem seksualnym a potem do niej cos poczuc,ale ze z przyczyn mnie tylko wiadomych musialam zmienic akcje.Teraz planuje jeszcze bardziej ja skomplikowac,ale obiecuje ze dzieciaki beda mialy bardziej przejrzysta historje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
|
![]()
ehh, nie nadążam już za wami xd ale obiecuję że w weekend się ogarnę i dowiecie się w końcu co się stało z Harlow : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
|
![]()
Nie prawda! Cassiel ma troszkę inną fryzurkę.
![]() Rosemarie słodka mała. I fajna sesja, Twoi ludzie strasznie mi się podobają!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|