|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: NAJBARDZIEJ SPEKTAKULARNA ŚMIERĆ | |||
| porażenie prądem |
|
16 | 9.82% |
| utopienie |
|
9 | 5.52% |
| tajemnicza choroba |
|
25 | 15.34% |
| spadający satelita! |
|
102 | 62.58% |
| głód |
|
7 | 4.29% |
| starość |
|
4 | 2.45% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mi kiedys simka tak o sobie umarla niefiem czemu nie byla stara ani nic ale naszczescie koles uratowal ja wygrywajac ze smiercia
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Jeżeli chodzi o spektaakularną śmierć to ta satelita.
P.S. A od spalenia się już nie umiera, bo widze, że tej opcji w twojej sondzie nie ma ?? |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
satelita spada na oglądającego obłoki/ gwiazdy sima. |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ja (chociaż nie widziałam, tylko na sreenach) wolę śmierć przez pożeranie sima przez muchy (trzeba mieć jak najwięcej "zgnitych" talerzy np. w kuchni, sim wchodzi, czekasz chwile, muchy zabierają się do niego).
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Wszystkie śmiercie są straszne,ale szczególnie takie jakich sie niespodziewamy.
Tak satelity są i kiedyś nawet na screenie z Maxisa była,ale wieksza od tej co pokazywała Wampirencja. PS:NIe mam zbytnio jakichś przypadków ze smeircią,ale z chorobami. Jak mnie denerwuja te kałuże,ale nic!! No wiec:W pewnym domu simka sie wykompała,no i oczywiscie w koło było 100 kałuż .No,ale cóż..Wyszła z tego prysznica i sie poślizgneła.Wywaliła sie i nei chciała wstać..Leżała jakiś czas i pojawił się doktorek,że niby tam chora,przeziebienie i w ogóle,a za raz przyszła rodzina do tej simki i pokazywali jak na nienormlaną. też tak macie?Piszcie na pm by nei zaśmiecać tematu..Moze sie uderzyła w głowe i postradałą zmysły ,,,Dałabym wam screena i opisałą co dalej sie stało,ale niestety mam nowy system(buu) |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Wszystko super !!! Piękna śmierć !!! Napewno ten ,,grup" jest bardzo interesujący
P.S Grób bo groby.
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jak dla mnie najbardziej przykrą śmiercią jest ta z głodu. Chyba tylko w tym wypadku żal mi umierającego sima. |
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Cieszę się ze jest ktoś kto lubi Pratchetta! (i przepraszam z ortograf, przejęzyczenie klawiaturowe)
Powinnam dodać jeszcze jedną opcję wyboru śmierci, ale jest zbyt dziwna. Sim idzie do pracy... nagle łapie się za głowę i... łubudu, śmierć przychodzi! Mój mały, biedny sim! ;( Co mu się stało?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|