![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
masz problemy z czytaniem R@fciu? W jedej z parceli są 2 stowarzyszenia i w tych stowarzyszeniach są simy,którymi się kieruje, więc również dojrzewają. Mam nadzieję że już sam wywnioskujesz co jest dalej.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Chcę wiedzieć, czy można założyć swoje bractwo? Gdy np. założe swoje własne miasteczko uniwersyteckie to tam jest tylko tajne bractwo - a nie można jakiegoś stowarzyszenia założyć ??
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.
A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek] |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak stworzyć własne bractwo?: Sim musi albo mieszkać sam ,albo musi wyjanąc domek. Klika na telefon i tam gdzies znajduję się opcja "Załóż własne bractwo" potem pojawia się nam komunikat i wystarczy czekać...Postaram się znaleźdź zdjęcie gdzie to było... |
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Aha. Jeśli tak to wieeeeeelkie dzięx!
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Zgadza się. Sim musi mieszkać na kwaterze, a nie w akademiku, wtedy w telefonie jest opcja stworzenia własnego bractwa
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie kupić orginał? | Tairh | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 02.11.2003 17:19 |