![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jak masz problem z 2 dzieci to wpisz kod
boolProp testingCheatsEnabled true Potem nacisnij na to dziecko jakimś Simem i będzie opcja Set birthday(czy jakoś tak) nacisnij i juz male dziecko!!! ![]() Potem naciskaj tym dzieckiem caly czas na set to birthday i tak az do smierci!!!! |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
wkleiłem ten kod i jak naciskam simem (matką dziecka) to nie ma takiej opcji!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Możesz jeszcze pozbyć się dziecka w sposób także drastyczny... Przez spalenie... :\ A co do zabierania dzieci przez opiekę społeczną.... Wystarczy, że zostanie samo w domu, bez żadnych opiekunek, ani gości... I problem rozwiązany!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
a próbowałaś/eś tak:
ctrl+shift+c i wpisujesz boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem klikasz na bachorze bierzesz "spawn..." i Rodney's Death Creator i bierzesz se wybierasz rodzaj śmierci - próbowałaś/eś? Ja tak nie robiłem ale mi się wydaje że się da |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poprostu użyłem kodu moveObjects on, usunąłem rodziców i jedne dziecko. Potem wiadomo - małe dziecko zostało same. Po chwili przyszli z opieki i zabrali. Przeniosłem się do otoczenia i wróciłem do mojego domku ![]() Wszyscy troje usunięci stali przy skrzynce. Dziecko, którego się pozbyłem było jeszcze w pragnieniach simów, ale już po pewnym czasie nie było ikony z nim, chociaż dalej go mają w kontaktach. Dzięki za rady i pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez hubi13 : 12.05.2005 - 19:31 |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |
Jak ja się cieszę!!!! | Ala | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 8 | 14.08.2003 10:47 |