Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.10.2005, 08:25   #11
stotkaa
Guest

Domyślnie

Moja Simka chce uzyskać najwyższy szczebel kariery... obibok? Coś takiego. W każdym razie chce być honorowym gościem przyjęć. Póki co sprzedaje ciuchy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.10.2005, 09:17   #12
zab
Guest

Domyślnie

Moja simka miała marzenie zdobyci 100,000$
Jusz to raz spełniłem jakiś rok temu, ale tera było dobrze
Osiągneła szczyt kariery Malarza czy coś, i odrazu po pujsciu do pracy, pokazała sie karta szansy, reszty chyba nie musze muwici , ech to było najdłusze pkolenie simuw, niestety straciłem tą rodzine, siostra mi usuneła dzielnice ;(

stare 29.10.2005, 17:18   #13
myszka95
Guest

Domyślnie

marzenie mojej simki to zjeść 200 tostów z serem, bomba...

stare 29.10.2005, 18:12   #14
stotkaa
Guest

Domyślnie

Myszka - zamienimy się?
To nie problem zjeść 200 porcji czegoś, w porównaniu ze zdobyciem szczytu kariery...

stare 29.10.2005, 20:06   #15
sasha fierce
Guest

Domyślnie

wbrew pozorom te tosty sa naprawde bardzo meczace, kiedys moj sim probowal pokonac swoj rekord i dotrzec do tej 200, ale na 22 drugim toscie sie zatrzymalam...

stare 29.10.2005, 20:26   #16
Sher

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
wbrew pozorom te tosty sa naprawde bardzo meczace, kiedys moj sim probowal pokonac swoj rekord i dotrzec do tej 200, ale na 22 drugim toscie sie zatrzymalam...
Przecież nie odrazu tylko przez całe życie - codziennie wpychałabyś w niego 10-15 tostów to być może i doszłoby do 200
Ja nigdy nie spełniam życiowych marzeń simów. Powód jest prosty - zawsze jak tworzę rodzinę mam już dokładnie zaplanowane w jakim zawodzie będą pracować i co ich spotka w przyszłości - małżenstwo, dzieci, szczyt kariery czy samotność. Gram nimi trochę jak w filmie
Na przykład wysłałam sima na biologię, bo wybrałam mu już karierę zawodową a on upiera się przy zostaniu generałem. Trudno wtedy to spełnić.
A najciekawsze - zakochać się w 20 simach czy jakoś tak
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done
Sher jest offline  
stare 30.10.2005, 06:54   #17
myszka95
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał simolenka
Przecież nie odrazu tylko przez całe życie - codziennie wpychałabyś w niego 10-15 tostów to być może i doszłoby do 200
Ja nigdy nie spełniam życiowych marzeń simów. Powód jest prosty - zawsze jak tworzę rodzinę mam już dokładnie zaplanowane w jakim zawodzie będą pracować i co ich spotka w przyszłości - małżenstwo, dzieci, szczyt kariery czy samotność. Gram nimi trochę jak w filmie
Na przykład wysłałam sima na biologię, bo wybrałam mu już karierę zawodową a on upiera się przy zostaniu generałem. Trudno wtedy to spełnić.
A najciekawsze - zakochać się w 20 simach czy jakoś tak
Nie . 200 tostów DZIENNIE. NIe w życiu. DZIENNIE.

stare 31.10.2005, 16:04   #18
Nulka
Guest

Domyślnie

Dziennie??? Przecież to niemożliwe!!! Tego się nie da zrealizować... OMG TO jakiś chyba mega gruby by był ten sim. Jeden mój sim (św pamięci) chciał doczekać się 10 wnuków. Niestety miał tylko jedną córkę. I zdążyła jednod ziecko urodzić zanim zmarł...Miał 75 lat!! Stary nie?

stare 31.10.2005, 22:50   #19
Lea
Guest

Domyślnie

Mlody jak na emeryta... Mnie dozywaja do 80 dni... czasem do 84

stare 01.11.2005, 07:34   #20
myszka95
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nulka
Dziennie??? Przecież to niemożliwe!!! Tego się nie da zrealizować... OMG TO jakiś chyba mega gruby by był ten sim. Jeden mój sim (św pamięci) chciał doczekać się 10 wnuków. Niestety miał tylko jedną córkę. I zdążyła jednod ziecko urodzić zanim zmarł...Miał 75 lat!! Stary nie?

MOZLIWE :yes: !! MOJA SIMKA WŁAŚNIE ZJADŁA 200 TOSTÓW W CIĄGU JEDNEGO DNIA!! NIECHAJ ZYJĄ TOSTY Z SEREM!!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania