Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.02.2006, 09:53   #1
Margierytka
Guest

Domyślnie

Duzo, duzo lepiej, może nie idealnie. Ale zdecydowana poprawa w środku. Nie idealnie - bo poprzednia wersja kolorystyki zewnętrznej bardziej mi pasowała - Nadawała akademikowi tajemniczości.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2006, 10:26   #2
Pawlq
Guest

Domyślnie

Proszę o dalsze ocenki!
Alio ty twórczynio...

stare 20.02.2006, 08:12   #3
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Oj Pawlo, no właśnie dlaczego nam to robisz? Z początku zapowiadało się fajnie nawet bardzo, spodobała mi się bryła i z ciekawością chciałam zobaczyć jak zaprezentujesz wnętrze a tu kicha. Co ja się będę rozpisywać pewnie wiesz o co chodzi, oczywiście salon... Żeby go dobrze obejrzeć musiałam nałożyć okulary słoneczne. Reszta bez zarzutu ładne sypialnie tylko niektóre nieźle po oczach dają. Pawlo, buduj dalej! bo fajne bryły robisz i jestem pewna, że wnętrza też potrafisz ale błagam cię daj se spokój z tak dającymi po oczach kolorami a będzie dobrze

stare 20.02.2006, 19:28   #4
Pawlq
Guest

Domyślnie

No więc dodaje aktualizacje:

stare 20.02.2006, 19:39   #5
konwallia
Guest

Domyślnie

Pawlo, ten salonik nadal jest oczodajny przynajmniej foteliki sa w 1 kolorku No i ten ogrod... Ale i tak jest sympatycznie. :* buzka

stare 20.02.2006, 19:42   #6
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał konwallia
Pawlo, ten salonik nadal jest oczodajny przynajmniej foteliki sa w 1 kolorku No i ten ogrod... Ale i tak jest sympatycznie. :* buzka
To nie jest ogród.
Autor tego projektu miał na myśli "miejsce do odpoczynku".
A za salonik sorki, ale mi się taki podoba.

stare 20.02.2006, 19:56   #7
Toxic
Guest

Domyślnie

Mi tam sie podoba, z zewnątrz jest troche nie ładny ( nie wygląda na akademik) ale w środku fajny, tylko ten dywan taki troche za kolorowy 8/10
Nie widziałem aktaualizacji
Więc po zmianach jest fajniejszy i moge dać 9/10

stare 20.02.2006, 23:42   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Z zewnątrz akademik bardzo mi się podoba. Wygląda jak zwyczajny dom. Bryła jest ciekawa i zadnych zastrzeżeń nie mam, choć te dwa drzewa z przodu sprawiają wrażenie, jakby nachodziły na budynek. Z zewnątrz kolorystycznie bardziej podoba mi się pierwsza wersja. Chyba ze względu na drzewa. Te z żółtymi liśćmi po prostu nie przypadły mi do gustu.

Jeśli chodzi o wnętrza, to bardziej podoba mi się wresja druga, choć obie budzą u mnie dużo zastrzeżeń, jeśli chodzi o kolory. Salon jest zbyt kolorowy, szczególnie w pierwszej wersji, odstaje pod tym względem od innych pomieszczeń. Kolorowa podłoga zdaje się nie pasować do umeblowania. Bo do rozkładu pomieszczeń i mebli nie moghę się przyczepić, wszystko mi pasuje, tylko te kolory mogłyby być jeszcze bardziej stonowane.

No i huśtawka na dworze nie kojarzy mi się z mieszkaniem studentów, ale w końcu Simy w każdym wieku mogą się huśtać.

Ogólnie 7,5/10 jak dla mnie.
Pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania