|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Proszę o dalsze ocenki!
Alio ty twórczynio... |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oj Pawlo, no właśnie dlaczego nam to robisz? Z początku zapowiadało się fajnie nawet bardzo, spodobała mi się bryła i z ciekawością chciałam zobaczyć jak zaprezentujesz wnętrze a tu kicha. Co ja się będę rozpisywać pewnie wiesz o co chodzi, oczywiście salon... Żeby go dobrze obejrzeć musiałam nałożyć okulary słoneczne. Reszta bez zarzutu ładne sypialnie tylko niektóre nieźle po oczach dają. Pawlo, buduj dalej! bo fajne bryły robisz i jestem pewna, że wnętrza też potrafisz ale błagam cię daj se spokój z tak dającymi po oczach kolorami a będzie dobrze
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No więc dodaje aktualizacje:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pawlo, ten salonik nadal jest oczodajny
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Autor tego projektu miał na myśli "miejsce do odpoczynku". A za salonik sorki, ale mi się taki podoba. |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi tam sie podoba, z zewnątrz jest troche nie ładny ( nie wygląda na akademik) ale w środku fajny, tylko ten dywan taki troche za kolorowy
![]() Nie widziałem aktaualizacji ![]() Więc po zmianach jest fajniejszy i moge dać 9/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnątrz akademik bardzo mi się podoba. Wygląda jak zwyczajny dom. Bryła jest ciekawa i zadnych zastrzeżeń nie mam, choć te dwa drzewa z przodu sprawiają wrażenie, jakby nachodziły na budynek. Z zewnątrz kolorystycznie bardziej podoba mi się pierwsza wersja.
![]() Jeśli chodzi o wnętrza, to bardziej podoba mi się wresja druga, choć obie budzą u mnie dużo zastrzeżeń, jeśli chodzi o kolory. Salon jest zbyt kolorowy, szczególnie w pierwszej wersji, odstaje pod tym względem od innych pomieszczeń. Kolorowa podłoga zdaje się nie pasować do umeblowania. Bo do rozkładu pomieszczeń i mebli nie moghę się przyczepić, wszystko mi pasuje, tylko te kolory mogłyby być jeszcze bardziej stonowane. No i huśtawka na dworze nie kojarzy mi się z mieszkaniem studentów, ale w końcu Simy w każdym wieku mogą się huśtać. ![]() Ogólnie 7,5/10 jak dla mnie. Pozdrawiam
|
|