![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wam do pokazania Akademik "Sowa".
Mały,ciepły i ładny. (moim skromnym zdaniem) Co do Salonu on ma być kolorowy tak jak w poprzednim akademiku. Jeszcze jedno: Ten akademik zbudowałem do GRANIA a nie na POKAZU - Mieszka tam moja Simka ![]() OK Zaczynamy: Bryła: ![]() ![]() Nowe: ![]() Jadalnia/Kuchania ![]() Nowe: ![]() Salon ![]() ![]() Nowe: ![]() ![]() Kibelek ![]() Prysznice (dla kobiet - czerwone) ![]() Na górze - pokój mojej simki: ![]() Nowe: ![]() A tu po ciężkim dniu moża odpocząć. ![]() ![]() Motylek ![]() ![]() ![]() Oczywiście jak będzie się podobał, dam linka do ściągnięcia Ostatnio edytowane przez Pawlq : 20.02.2006 - 19:34 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Na pierwszy rzut oka to nie wygląda jak akademik
![]() Streasznie dużo kolorków i ten dywan mi się nie byt podoba Bryła wygląda nawet fajnie. Mogę dać 7/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki zapamiętam.
A do tych którzy przeglądają ,a nie oceniają: Wiem że nie buduje jak Alia i moja nazwa użytkownika (Pawlo) nie jest tak słynna jak Alia. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja sie wpisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nooo, moim planem było zrobić taki salon.
Ale dużo komentarzy :/ |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pawlo lubię Cię. Dlaczego się nade mną pastwisz? No powiedz! Dlaczego? Stareńka jestem, zgrzybiała, bryle noszę jak denka od butelek po piwie, a Ty mnie walisz po oczach kolorkiem. Za co?
Bryła świetna za to w środku... Zgroza. Coś się uparł na te płomyczki na ścianach??? Poczekaj, aż Ci kucharz jełopa przypali naleśniki - będzie się jarać, że hej! Ten salon będzie cudowny o ile dasz coś kontrastowego do mebli na ściany lub na podłogę, ale na Boga nie walącego po oczach, może jakiś złamany kolor z gamy barw na elewacji. Pokoje studentów i sanitariaty są bez zarzutu, oprócz tego niebieskiego, gdzie znowu masz bajeranckie kolorki... |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja ciebie też lubię. ![]() Dzięx, będzie upade tego akademika ![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hey, nie wiem gdzie tu sowe widac
![]() Ogrodek ... moze stoliczek,fonntanna,jeziorko, zeby odpoczac od nauki :] a tu nic, 2/10 Jadalnia i kuchnia:dziwny kształt,mało reprezetacyjna,zaraz przy wejsciu, stoliki mogłyby byc tez przy oknach,ładnie by wygladało,pozatym rzeźba w kuchni do bani,okien mogloby byc wiecej i FIRANKI! 3/10 Salon: kolory ![]() "kibelek" mały, bardzo nawet, ale dodam za prysznice bardzo ładne 5/10 Pokoje, nie wybrales nawet inne poscieli,zbyt w jednym pokorze... mało pomysłowe... ogólnie NIE 3/10 JA daje 26/60-> 4,3/10 ładnie ,pozdro :* Ostatnio edytowane przez Nova6 : 19.02.2006 - 22:03 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła świetna 10/10, ogród...hmmm praktycznie go nie ma 5/10 za ławeczke i chęci
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest super. Za to w środku tak średnio. Najgorsza jest ta podłoga w salonie. Ale nieźle. 8/10
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|