![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cóż to kolejny mój domek. Jest to dom Niny Kaliente i jej narzeczonego. Gdy zostali okrzyknieci najromantyczniejszą para w Miłowie, postanowili zbudować nowy domek. Narzeczony Niny (ma jakieś dziwnie imie, więc nie pamiętam
![]() ![]() W domu jest mnóstwo roślin, poduszeczek, płatków róż ![]() Bryła domu: Tył domku. Na zdjęciu widać jak Niny słucha śpiewu swojego ukochanego z hmm..balkoniku bez barierek ![]() Wejdźmy do środka. Tutaj widzimy fotel, na którym Nina często odpoczywa. Dalej wieża. Belei (czy jak mu tam ![]() Telewizor i kanapy. Wieczorami oboje lubią ,,walnąć się" na kanapę i obejrzec dobry film ![]() Jest tu również sztaluga. Z salonu można wyjśc na tarasik. Dalej kuchnia. Równiez w kolorach białym i rózowym. Mała jadalenka. Na parterze znajduje się równiez łazienka. Umywalka. I kabina przysznicowa. Rzut parteru. Przejdźmy na górę ![]() Szachy: Miejsce pracy Niny. A oto sypialnia. Jest w niej wielkie łoże z baldachimem. Szafa. Jest na niej śliczny motyw kwiatków. I toaletka pani domu. Łazienka na piętrze. Wanna Rzut piętra. I rzyt dachu. Znajduje sie tam jacuzzi. Nie wiem co mnie napadło na ten rózowy dom ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:38 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|