![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
no wiec... ogolnie budynek sprawia mile wrazenie , z zewnatrz jest fajnie zagospodarowany, choc bryla mi sie nie podoba, taka zwykla, prosta.
duzy plus za morze...ktore wyglada bardzo realistycznie. co do wnetrza to szczerze mowiac zadna sztuka zapchac domek dodatkami, prawie zawsze to wyglada ladnie, wiec raczej zero w tym twojej inwencji.to by bylo na tyle. pozdrawiam |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Super! Extra willa! No normalnie wymarzone wakacje na morzem, tylko troche małe to morze
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
SUPER!!!
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie wiem dlaczego się bryły czepiacie - znakomita produkcja - ja nie mam zastrzeżeń, żadnych do tej chaty poza oczo***nym materacykiem w uroczym basenie. I ten pokój chłopca mi nie leży. Widziałam te dodatki z bliska i pewnie dlatego mam uraz. Natomiast w tym domu pasują znakomicie.
Cudowna aranżacja pomieszczeń, oraz ogrodu, fantastyczna kolorystyka - Brawo! |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Piękne. Boże, ile ty się musiałaś nad tym napracować,
podziwiam. A ogród wygląda tak ... tak wakacyjnie. No i naprawdę nie wiem co więcej powiedzieć, chyba tylko to, że ten domek jest cudowny. 10/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Kochani...dziękuję Wam wszystkim za wszystkie oceny,nie spodziewałam się naprawdę,że tylu osobom się spodoba,ale też spodziewałam się że nie wszystkim i nie wszystko,bo to normalne.Mi nigdy żaden mój dom nie podoba się do końca,nigdy nie jest tak dobrze,żeby nie mogło byc lepiej,więc za każdym razem coś zmieniam czy dodaję.
![]() Camilla,troche się z Tobą nie zgodzę,jest tyle dodatków brzydkich jak noc w tataraku,że nikt by z nich nic nie wyczarował ładnego. ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
... A ja moge jedno podsumowac. Ja chce to sciagnac! ;>>
Slicznie, b. podoba mi sie. Czuc ten klimat wakacyjny, ah x>> |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Boże drogi, ile ty nad tym pracowałaś??
Nie mogę się do niczego przyczepić, zrobiłaś na mnie takie wrażenie, że teraz już wszystko uważam za bajeczne ![]() Dom - marzenie. Jak wygram w totka, zbuduję sobie taki sam ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dwa Słowa ... DZIEŁO SZTUKI ! Domek jest naprawde fajny
![]() Wnętrze : 10/10 - masz gust Pomysł : 10/10 - fajny wjazd dla samochodu itp. Domek : 10/10 - jak zwykle No to wręcz po niemieck 1+ po polsku- 6 + po Anglelsu A+ ![]() COOL DOMECZEk |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|