![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Zrobiłwm 2 nowe simki tym razem w BodyShopie i chyba trochę lepsza grafika
![]() ![]() ![]() ![]() 1 SiMkA ![]() ![]() 2 SiMkA ![]() ![]() 3 SiMkA ![]() ![]() Czekam na ocenki:*:* I mówcie co źle robie to spróbuje to poprawić ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 13
|
![]()
Szczerze? Zadna mi sie nie podoba... Maja twarze jakby je cos skrzywdzilo... Co tu duzo mowic... Ale moze nastepne spodobaja mi sie bardziej
![]() ![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Te co były na początku mogą być. Tylko ta jedna w drugim zestawie(ta pierwsza) ma za grube policzki. A z tych ostatnich to wszystkie są ładne(grafika dużo daje
![]() ![]() EDIT: Dzięki za odpowiedzi. Zaraz poszukam tych fryzurek ![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 13.03.2006 - 21:52 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Przykro mi ale nie pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Z tych 'nowych' simek, to żadna mi szczególnie nie przypadła do gustu. Hmmm...pierwsza ma fajną fryzurę, druga taka sobie, a trzecia...no wybacz ale to totalna porazka, a szczegolnie jej nos.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
2jest ładna ale ma okropną fryzurę, strasznie wydłuża jej to twarz i psuje optycznie.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
pierwsz i trzecia mi się wogóle ni podoba
Ta pierwsza ma za wysoko nos, brzydka fryzura, trzecia wydaje się jakaś taka .... nie miała? Trzecia przypadła mi do gustu pozdrowinia |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
katherina- ta fryzurka jest gdzies na http://www.modthesims2.com/
Co do simek, to są poprostu straszne. Pierwsza ma za wielkie oczy i usta. Druga też ma brzydkie oczy, a trzecia ma całą twarz zdeformowaną. Poprzednie byly lepsze. Duzo lepsze. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
No musisz jeszcze troche popracowac. Ale jest coraz lepiej.
W grze poszperwj w opcjach zwieksz ilosc detali bo to koszmar grac z taka grafiką. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|