![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba tylko 2 inne są takie... yyy nie zbyt ładne... masz dość słabą grafike i do tego mało różniącą się twarz od tych Maxisowych...
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ech, szkoda że masz słabą grafikę :con: Lepiej by to wyglądąło jakbyś ustawiła detale w opcjach
![]() Co do simek : 1. Jest nawet ładna, lecz nie wiem co to jest koło oczu, takie czarne rozmazane :con: Chyba rzęsy. Lepiej byłoby je widac po ustawieniu detali. Ale w sumie simka udana, tak sweet sie uśmiecha ![]() 2. Fajna, podoba mi się szminka, ale nie lubię za bardzo tej fryzury, lecz tej simce ona pasuje ![]() ![]() 3. Ta już podoba mi się mniej, tzn. nie lubie tej twarzy, nie pasuje mi nos, taki... kwadratowy. I szminka za jasna... Za to fajne kolczyki i fryz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojej, słaba grafika... Wiem, nie Twoja wina, ale nie widzę szczegółowo Simów.
![]() 1. Chyba najładniejsza. Ładna twarz, fajna fryzurka, podoba mi się. 2. Wszystko w porządku, jednak jak dla mnie jest zwyczajna, tzn. niezła, ale nic szczególnego. 3. A ta mi się nie podoba. Ma taki nos "rozklapnięty" i nie lubię takich krótkich fryzur u Simek. ![]() Szkoda, że grafika taka słaba (można zrobić zdjecia w grze zamiast w Trybie Tworzenia Rodziny, ustawić na czas robienia zdjęć najwyższe detale, o ile to nie obciąży zbytnio Twojego komputera) i że wszystkie oczy są maxisowe... To sprawia, że Twoje Simki wydają się takie "zwyczajne". Ale czekam na następne, może lepiej je ocenię. ![]() Pozdrawiam
#5 |
Guest
|
![]()
No i na mnie przyszła kolej
![]() 1 simka-Słodka ... ;-).7,9/10 A reszta to tak ... 6/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Coż widze tylko pierwszą i jest delikatnie mówiąc niezbyt piękna, ale rób dalej moze będą lepsze.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za takie dobre komentarze
![]() ![]() ![]() 1 Simka ![]() ![]() 2 Simka ![]() ![]() No to czekam na komentarze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wiesz co...moze lepiej rób zrzuty w BodyShopie, bo jakość grafiki w grze psuje urodę simek : P
1 simka jest troszke dziwna...ale fajna, nie powiem xd 2 simka jest zdecydowanie za sztuczna. te wlosy, sukienka...i jakas taka pomaranczowa cera. nie podoba mi sie xd co do popzrednich simek, są bardzo ladne i nie mam nic do zarzucenia, moze oprócz tej ostatniej, bo nie ejst zbyt urodziwa. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No łądne to one są. Szczególnie druga. Ale takiego szczególnego w nich nie ma... Ech, ja się czepiam do oryginalności, a moje simki wyglądają jak mutanty...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dosyć zwyczajne są... Druga o wiele ładniejsza od pierwszej.
![]() ![]() Pozdrawiam
|
|