![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Kishkę to say wymyśliła chyba <lol>
A dom fajnyyyy :> Podoba mi się kolorystyka, dodatki... I to jak skomponowałeś tą małą fontannę w ogródku *-* Zmieniłbym okna na jakieś brązowe i te kolumny przy drzwiach wymieniłbym na jakieś grubsze i brązowe ;> 8/10 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Faktycznie, Saya to wymysliła chyba
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Calintz : 14.03.2006 - 18:35 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Szczerze to bryła podoba mi się tak średnio, ale przyznam, że wnętrze jest świetne. Fajnie dobrane meble i ogólnie przypadło mi do gustu. Jeszcze jeden plus za ogródek.
Razem: 9/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
*orgazm*
Eee... podoba mi się ten dom :> Taki przytulny, może za beżowy z zewnątrz, ale poza tym ok. 8/10. |
![]() |
#15 |
Reputacja: 13
|
![]()
Taki zwyczajny ;]
Z zewnątrz nie podoba mi się rozmieszczenie okien i w ogóle okna... ogródek spoko, może być. Nadrabiasz wnętrzem; ładnie dobrane dodatki, stylowe wnętrza :] Całkiem, całkiem ;] Szkoda, że bryła nieco... hm... rozjechana i jakaś dziwna ![]() ale ogólenie ok ;] |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() *,* KiShqA *,* Śliczny wyszedł Ci ten domeczek. Taki ciepły i nowoczesny, przytulny i... KiShqoWaTy *____* Po prostu KiShqA, jakby nie patrzeć *,* 1o/1o
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Superśliczny dom! Chciałabym , żeby moja Simka tam zamieszkała! Dasz do ściągnięcia? Moja ocena 10!/10
Aha, mam pytanie; czy jak dasz do ściągnięcia, to będzie on z tymi dodatkami od razu? |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Noo saya to sie ciesze że ci sie podoba
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Wiesz co ci powiem? Te simy symbolizują że ten dom zrobiłeś do grania a nie na pokaz. Nie będę się rozpisywał tak jak Alia (alio nie obraź się), a jak zależy ci na punktach to daje 9/10. Tak jak asia (isi).
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Tak Pawlo, ja praktycznie nigdy nie robie domków na pokaz
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|