Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2006, 17:25   #11
koslawy
Guest

Domyślnie

Kishkę to say wymyśliła chyba <lol>

A dom fajnyyyy :>
Podoba mi się kolorystyka, dodatki... I to jak skomponowałeś tą małą fontannę w ogródku *-*
Zmieniłbym okna na jakieś brązowe i te kolumny przy drzwiach wymieniłbym na jakieś grubsze i brązowe ;>

8/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.03.2006, 17:39   #12
Calintz
Guest

Domyślnie

Faktycznie, Saya to wymysliła chyba dzieki za ocenke, dałem wląśnie te okna bo tak jakos mi pasowały, ale faktycznie może z brązowymi wyglądałoby lepiej..sam nie wiem, mi się tak podoba A co do fontanny to wsadziłęm zwykłą kodem Move_objects on i przykryłem roślinami i kamieniami tak że tylko czubek wystaje

Ostatnio edytowane przez Calintz : 14.03.2006 - 18:35

stare 14.03.2006, 17:54   #13
Kry$ka
Guest

Domyślnie

Szczerze to bryła podoba mi się tak średnio, ale przyznam, że wnętrze jest świetne. Fajnie dobrane meble i ogólnie przypadło mi do gustu. Jeszcze jeden plus za ogródek.
Razem:
9/10

stare 14.03.2006, 18:02   #14
Vanillienné
Guest

Domyślnie

*orgazm*
Eee... podoba mi się ten dom :> Taki przytulny, może za beżowy z zewnątrz, ale poza tym ok.
8/10.

stare 14.03.2006, 18:35   #15
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Taki zwyczajny ;]
Z zewnątrz nie podoba mi się rozmieszczenie okien i w ogóle okna... ogródek spoko, może być.
Nadrabiasz wnętrzem; ładnie dobrane dodatki, stylowe wnętrza :] Całkiem, całkiem ;] Szkoda, że bryła nieco... hm... rozjechana i jakaś dziwna
ale ogólenie ok ;]
stare 14.03.2006, 18:37   #16
saya
Guest

Domyślnie

*,* KiShqA *,*
Śliczny wyszedł Ci ten domeczek. Taki ciepły i nowoczesny, przytulny i... KiShqoWaTy *____* Po prostu KiShqA, jakby nie patrzeć *,*
1o/1o

stare 14.03.2006, 19:11   #17
Gwladys
Guest

Domyślnie

Superśliczny dom! Chciałabym , żeby moja Simka tam zamieszkała! Dasz do ściągnięcia? Moja ocena 10!/10

Aha, mam pytanie; czy jak dasz do ściągnięcia, to będzie on z tymi dodatkami od razu?

stare 14.03.2006, 19:53   #18
Calintz
Guest

Domyślnie

Noo saya to sie ciesze że ci sie podoba Gwladys Oczywiście że będzie od razu z dodatkami

stare 14.03.2006, 20:07   #19
Pawlq
Guest

Domyślnie

Wiesz co ci powiem? Te simy symbolizują że ten dom zrobiłeś do grania a nie na pokaz. Nie będę się rozpisywał tak jak Alia (alio nie obraź się), a jak zależy ci na punktach to daje 9/10. Tak jak asia (isi).

stare 16.03.2006, 12:54   #20
Calintz
Guest

Domyślnie

Tak Pawlo, ja praktycznie nigdy nie robie domków na pokaz. Dzięki wszystkim za ocenki

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania