![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem ten dom jes bardzoooooooo mooooooocnooooooo przekombinowany.... :con:
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mozesz rozwinąć swoja idee? Warmacie
|
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Rozumiem rozumiem
![]() Komentujcie ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz bardzo mi się podoba, a wewnatrz troszkę mniej. Mam pytanie. Jakich dodatków wymaga ten domek(chodzi tu o to jakie dodatki masz np. nocne życie). I jak możesz dać do daj do ściągnięcia, bo bardzobym chciała. :*
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie dodatki. NS, NŻ, ZŚ, WB
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ogółem nie najgorszy.Tylko dziwię się jak można do pokoju dziecka wstawić szro-bure ściany i podłogi?
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
daje 9,5/10 -0,5 punkta za pokuj synka dlatego 9,5 a nie 10 daje wszystkim dziś 9/10 9,5/10 i 10/10 bo to muj 1 dzień he
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dom .... z zewnatrz nawet (nie podoba mi sie ta nadbudowka na pietrze, psuje efekt), wewnątrz troche przekombinowany, chociażby nie pasujące sciany do podług ( no może i podłogi pasują ale te ściany za dużo drewna i brązu), kuchnia jest nie ustawna (za szafką przy lodówce jest pustka która szpeci), do tego ten salon (stolik za bardzo przysuniety do kanapy i fotela), łazienka jest nieustawna ( trochę pusta i niedobrana kolorystycznie), pokój dizecka zagracony i za ciemny (dziecko musi mieć miejsce do zabawy), garaż jest napstrokacony( te paskudne tapety psują efekt), do tego jeszcze ten ogród niby wszystko w porządku , ale wydaje mi się że nie mialaś na niego pomysłu ( jedno drzewo nie załatwia sprawy), ogólnie nie jest źle, ale z maxisowskich clean'ów można wybudować coś o wiele lepszego.... powodzenia następnym razem... pozdrowienia... :wacko: :con:
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|