![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła dość ciekawa ... ale czemu tam tak pusto?! Może by jakieś kwiatkie obrazki czy coś tam walnąć, odrazu by się przytulniaściej zrobiło ^^ daję 8/10
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Fajne. Ale moim zdaniem brakuje trochę duperszwancy dekoracyjnych. Ściany masz lekko pustawe. Brak jakiś tam reklam i kwiatków. Ostatnio to modne w centrach handlowych.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
To "Mini centrum handlowe" bardziej mi sie podoba z zewnątrz niż w wewnątrz. Ale w sumie to fajnie zbudowałaś. Jedyne co mi sie nie podoba to krzesła w restauracji. To na tyle. Papapa
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Jenen zarzut - troche ostry kolorek, razi w oczka i troszeczkę pusto na ścianach.
Za to daję Ci : 9/10 Świetnie! PS: Mogłabys go udostępnić? |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny - nieżle Ci to wyszło
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wow! Nie spodziewałam się tak pozytywnych komentarzy, naprawdę tym bardziej, że jest to moje pierwsze centrum. Nie mam żadnych reklam i tego typu dekoracji bo nie ściągałam nic takiego z Internetu (jak by ktoś znał jakieś linki do dekoracji na centrum niech piszcie do mnie) bo nie miałam zamiaru nic takiego robić wiem, że tak pustawo na ścianach ale następnym razem tak nie będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ładniutka parcela...moze nie cud budownictwa ale jesli chodzi o centra handlowe to nie lubie molochów które wczytują sie pol godziny, tylko mniejsze, urocze sklepiki...chociaz czasem jest u ciebie troche pustawo i restauracyjke bys mogla ładnijesza zrobic
![]() 8/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
dosyć ciekawe centrum
![]() ![]() 7,5/10 :* |
![]() |
#20 |
Guest
|