Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.04.2006, 16:51   #11
Pawlq
Guest

Domyślnie

Justa, Ładne!
Daj linka!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.04.2006, 10:48   #12
DoRX =P
Guest

Smile

Bryła dość ciekawa ... ale czemu tam tak pusto?! Może by jakieś kwiatkie obrazki czy coś tam walnąć, odrazu by się przytulniaściej zrobiło ^^ daję 8/10

stare 04.04.2006, 11:52   #13
Margierytka
Guest

Domyślnie

Fajne. Ale moim zdaniem brakuje trochę duperszwancy dekoracyjnych. Ściany masz lekko pustawe. Brak jakiś tam reklam i kwiatków. Ostatnio to modne w centrach handlowych.

stare 04.04.2006, 13:44   #14
kira1992
Guest

Domyślnie

To "Mini centrum handlowe" bardziej mi sie podoba z zewnątrz niż w wewnątrz. Ale w sumie to fajnie zbudowałaś. Jedyne co mi sie nie podoba to krzesła w restauracji. To na tyle. Papapa

stare 04.04.2006, 17:18   #15
airam
Guest

Domyślnie

Jenen zarzut - troche ostry kolorek, razi w oczka i troszeczkę pusto na ścianach.

Za to daję Ci :
9/10
Świetnie!

PS: Mogłabys go udostępnić?

stare 05.04.2006, 12:21   #16
Heavenly
Guest

Domyślnie

Bardzo fajny - nieżle Ci to wyszło

stare 05.04.2006, 16:18   #17
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Wow! Nie spodziewałam się tak pozytywnych komentarzy, naprawdę tym bardziej, że jest to moje pierwsze centrum. Nie mam żadnych reklam i tego typu dekoracji bo nie ściągałam nic takiego z Internetu (jak by ktoś znał jakieś linki do dekoracji na centrum niech piszcie do mnie) bo nie miałam zamiaru nic takiego robić wiem, że tak pustawo na ścianach ale następnym razem tak nie będzie . Ktoś prosił o link, którego na pewno dam jak tylko będę miała chwilę wolną A i co do tej skośnej ściany robi się ją normalnie, znajduje się tam gdzie są płotki i stawiamy ją tak jak płotek nie rozumiem problemu . Wszystkie Wasze uwagi wezmę pod uwagę gdy będę robiła następne centrum. Mam nadziej, że będziecie komentować dalej^^

stare 07.04.2006, 21:17   #18
Nirrti
Guest

Domyślnie

ładniutka parcela...moze nie cud budownictwa ale jesli chodzi o centra handlowe to nie lubie molochów które wczytują sie pol godziny, tylko mniejsze, urocze sklepiki...chociaz czasem jest u ciebie troche pustawo i restauracyjke bys mogla ładnijesza zrobic ale ogólnie to mi się podoba
8/10

stare 08.04.2006, 10:04   #19
Qaffiq
Guest

Domyślnie

dosyć ciekawe centrum Mi troszke nie paszą kolorki i jak wyżej, nie ma obrazów ^^ Bryła dziwna jak na minicentrum handlowe ale ładna
7,5/10 :*

stare 10.04.2006, 19:18   #20
Fraise
Guest

ThumbsUp 10/10

Bardzo fajne. Kurcze strasznie mi sią podoba
DAJ DO ŚCIĄGNIĘCIA

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania