|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ja tam nie lubię takich bryła jest taka se.... i nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy jedno pomieszczenie wisi nad stawem bez żadnej podpory(zdjęcie 2)..albo mi sie rzeczywsice wydaje
za biało, w ogrodzie brakuje mi jeszcze wiecej kwiatków i ławeczek, sypialnia mi się nie podoba..no dobra, koncze wybrzydzac i biore sie za zalety![]() w środku jest bardzo stylowo...piękny kącik ze sztalugą i wieżą....przyjazna łazienka, kuchnia i jadalnia...no ja bym chciala tam mieszkac 8/10 pozdrawiam |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ktoś się w temacie zaczepił o temat drukarki. Jeśli chcesz znajduje się ona na
http://www.4eversimfantasy.net/ |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ładny domcek nie miala bym zastrzezen ale te dodatki z neta, nie powiem ja tez ich uzywam ale bez przesadymieszam rozne i nie robie np. kuchni z jedneo zestawu bo nie sztuka jest zrobic np. kuchnie z gotowca
ale jak juz to 8/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bryła nieciekawa. Na zewnątrz trochę za biało i za łyso.. za to w środku poupychałeś/aś po prostu dodatki z sieci, i nie wygląda to za korzystnie. W sypialni te róże do narzuty na łóżku kompletnie nie pasują.
Powinieneś/aś trochę jeszcze popracować xd |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .
Skąd masz te fajniusie róże ?!
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Oczywiście !! [email protected] dziękuje !
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie zabardzo mi się podoba
Dom (jak dla mnie) wydaje się taki pusty. Brzydkie jest umeblowanie. Strasznie,w niektórych pomieszczeniach jest ciemno ;( Ocena: 2/10
Ostatnio edytowane przez Fraise : 09.04.2006 - 17:22 |
|
|
#10 |
|
Guest
|
bardzo ladna lazienka.
ladna tapeta w sypialni. dosc ladne meble w sypialni. ogolem: jest ok ![]() powiedzmy 7/10 za checi ;] skad masz rzeczy, ktore wymienilem w ladnych? ![]() Ale mnie zastanawia dlatego tak wiele osób dąży do używania angielskich słów, a tym bardziej dotyczy się to osób, które nei potrafią posługiwać się tym językiem ![]() Safe Building's? Co to jest? "Bezpieczne budowanie jest" ;o Ostatnio edytowane przez Wickoo : 29.04.2006 - 09:22 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|