![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nie zły, nie doskonały.
Ogólnie całkiem w porządku. Bryła średnia. W środku trochę lepiej. Tak modernistycznie. Ale czasem za pusto.... I za biało jak to już ktoś zauważył. Ale ogólnie nie jest źle. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ja tam nie lubię takich bryła jest taka se.... i nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy jedno pomieszczenie wisi nad stawem bez żadnej podpory(zdjęcie 2)..albo mi sie rzeczywsice wydaje
![]() ![]() w środku jest bardzo stylowo...piękny kącik ze sztalugą i wieżą....przyjazna łazienka, kuchnia i jadalnia...no ja bym chciala tam mieszkac 8/10 pozdrawiam |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ładny domcek nie miala bym zastrzezen ale te dodatki z neta, nie powiem ja tez ich uzywam ale bez przesadymieszam rozne i nie robie np. kuchni z jedneo zestawu bo nie sztuka jest zrobic np. kuchnie z gotowca
ale jak juz to 8/10 ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bryła nieciekawa. Na zewnątrz trochę za biało i za łyso.. za to w środku poupychałeś/aś po prostu dodatki z sieci, i nie wygląda to za korzystnie. W sypialni te róże do narzuty na łóżku kompletnie nie pasują.
Powinieneś/aś trochę jeszcze popracować xd |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .
Skąd masz te fajniusie róże ?! ![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Taki sobie. Bryła zwykła, wygląda jak karton. W środku może być, nie jest co prawda w moim stylu i niezbyt mnie urzekł, ale nie będe zrzędzic. Powiem tylko, że jest zbyt pusty. Moja ocena to 5,5/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nie zabardzo mi się podoba
![]() Ostatnio edytowane przez Fraise : 09.04.2006 - 16:22 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Śliczny ten domek!!! Fajne dodatki!!! no właśnie... ja nie moge znaleść stron z fajnymi dodatkami!!! ;( znasz jakieś adresy stron? Z jakiej stronki masz te meble do kuchni? ocenka za domek 9,9/10 :clap2:
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|