Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2006, 15:10   #11
Nox
Guest

Domyślnie

Lodzio-miodzio <Madagaskar> , zdjecia poprostu cudne!dom generalnie w jasnych barwach, i jak dla mnie za puste ściany, pozatym nie sie do czego doczepić,daje 9/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2006, 17:46   #12
vampire rose
Guest

Domyślnie

nie zły, nie doskonały.
Ogólnie całkiem w porządku.
Bryła średnia.
W środku trochę lepiej. Tak modernistycznie.
Ale czasem za pusto.... I za biało jak to już ktoś zauważył.
Ale ogólnie nie jest źle.

stare 06.04.2006, 18:40   #13
Nirrti
Guest

Domyślnie

ja tam nie lubię takich bryła jest taka se.... i nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy jedno pomieszczenie wisi nad stawem bez żadnej podpory(zdjęcie 2)..albo mi sie rzeczywsice wydaje za biało, w ogrodzie brakuje mi jeszcze wiecej kwiatków i ławeczek, sypialnia mi się nie podoba..no dobra, koncze wybrzydzac i biore sie za zalety
w środku jest bardzo stylowo...piękny kącik ze sztalugą i wieżą....przyjazna łazienka, kuchnia i jadalnia...no ja bym chciala tam mieszkac
8/10
pozdrawiam

stare 07.04.2006, 11:38   #14
Carlitos
Guest

Grin Domek spoxiarski

Ładny domcek nie miala bym zastrzezen ale te dodatki z neta, nie powiem ja tez ich uzywam ale bez przesadymieszam rozne i nie robie np. kuchni z jedneo zestawu bo nie sztuka jest zrobic np. kuchnie z gotowca
ale jak juz to 8/10

stare 07.04.2006, 14:58   #15
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Bryła nieciekawa. Na zewnątrz trochę za biało i za łyso.. za to w środku poupychałeś/aś po prostu dodatki z sieci, i nie wygląda to za korzystnie. W sypialni te róże do narzuty na łóżku kompletnie nie pasują.
Powinieneś/aś trochę jeszcze popracować xd

stare 07.04.2006, 16:55   #16
Atomic Sheep
Guest

Domyślnie

Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .

Skąd masz te fajniusie róże ?!

stare 07.04.2006, 17:11   #17
ARLID
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Atomic Sheep
Ładny ! Daję 9,5/10 bo nie pasuje w sypialni łóżko(chodzi o pościel) do tych róz na podłodze .

Skąd masz te fajniusie róże ?!
z MTS2 chcesz moge Ci wysłac daj tylko meila

stare 08.04.2006, 10:39   #18
riannon
Guest

Domyślnie

Taki sobie. Bryła zwykła, wygląda jak karton. W środku może być, nie jest co prawda w moim stylu i niezbyt mnie urzekł, ale nie będe zrzędzic. Powiem tylko, że jest zbyt pusty. Moja ocena to 5,5/10

stare 09.04.2006, 16:15   #19
Fraise
Guest

Blush

Nie zabardzo mi się podoba Dom (jak dla mnie) wydaje się taki pusty. Brzydkie jest umeblowanie. Strasznie,w niektórych pomieszczeniach jest ciemno ;( Ocena: 2/10

Ostatnio edytowane przez Fraise : 09.04.2006 - 16:22

stare 10.04.2006, 16:59   #20
AniA
Guest

Domyślnie

Śliczny ten domek!!! Fajne dodatki!!! no właśnie... ja nie moge znaleść stron z fajnymi dodatkami!!! ;( znasz jakieś adresy stron? Z jakiej stronki masz te meble do kuchni? ocenka za domek 9,9/10 :clap2:

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania