Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2006, 13:28   #11
misiek:)
Guest

Domyślnie

A więc... Na zewnątrz podoba mi się jedynie wodospad z fontanną. Ale za to w środku... Podoba mi się WSZYSTKO!!! Po prostu CUDO Moja ocena: 9,999/10 (za ogród).

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.04.2006, 17:15   #12
linkinhay
Guest

Domyślnie

No to ocenka Za bardzo się nie rozpiszę
Bryła : prosta, nowoczesna. W moim guście... Fajnie wyszedł ci ogród, a zwłaszcza wodospad. W środku wszystko elegancko, tak jak być powinno ( )
Za tą "tandetę" dostajesz 10/10 xP

stare 07.04.2006, 17:40   #13
Twain
Guest

Grin

Mi sie podoba tylko to dojscie do domu za dlugie bylo by ciekawsze gdyby zamist alejki byl zwirek i jakies ciekawsze rosliny i moze ozdoby ogrodowe ?
Wcale nie tandeta sam bym tam zamieszkala tylko juz mowilam ci mi sie nie podoba daje 8/ 10

stare 08.04.2006, 10:32   #14
riannon
Guest

Domyślnie

Z zewnatrz bryła jest za prosta a ogród zbyt pusty. W środku natomiast jest bardzo ładnie. Wnetrza przestronne, nowoczesne i mam nadzieję, że funkcjonalne (tak przynajmniej wyglądają). Ogólnie jest fajnie, ale takich bardzo nowoczesnych domków, dokładnie z tymi samymi dodatkami z najbardziej popularnych stron jest już bardzo dużo, więc nie powiem, aby dom był orginalny. Daję 8/10.

stare 08.04.2006, 11:57   #15
Margierytka
Guest

Domyślnie

Ładna i elegancka lecz prosta i funkcjonalna zabudowa. Miejscami lekko monotonna. Uroczy zakątek wodny. Wnętrza lekkie i nowoczesne, bardzo dobrze dobrane lecz równiez miejscemi monotonne - choćby korytarze - a wystarczyłyby kwiaty czy obrazy. Najgorszy jest podjazd i "podwórzec" nieproporcjonalny w stosunku do zabudowy. A wystarczyło zrobić basen czy centrum fittnes lub "domowy bizness na części działki.

stare 09.04.2006, 16:12   #16
Fraise
Guest

Grin

Nie wiem,czemu nazwałeś/aś ten dom "tandetą" On jest świetny! Moja ocenka 8/10 Czy możesz dać link do ściągnięcia bez umeblowania? Pliss

stare 14.04.2006, 10:02   #17
AniA
Guest

Domyślnie

Śliczny domek !!! Skąd masz tą wanienke???
Ładny ogród!!! Moje ocenka 10/10
i jeszcze masz ode mnie kolejny plus za to,
że też grasz na skrzypcach!!! pozdrawiam

stare 18.04.2006, 11:29   #18
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Bryła mi się nie podoba, bo jest taka zwykła jak na dom modelki...heh. W środku bardzo ładnie, fajnie urządzone. Moja ocena to: 9/10

stare 21.04.2006, 13:59   #19
Maga
Guest

Domyślnie

Tak więc:
Zewnatrz: Bryła jest całkiem niezła tylko ja lubię jak coś jest w ogrodzie przed domem a u ciebie, oprócz kilku drzew, nie moge się doszukać zadnych innych roślin. Z boku juz lepiej (tam koło garażu) bo przynajmniej nie jest tak pusto, a wodospad wygląda całkiem fajnie. Tylko wydaje mi ise że mogłeś wziąść mniejszą działkę.
Wewnątrz: W środku domek jest całkiem fajnie urządzony, nie mam mu prawie nic do zarzucienia oprócz tego że na dole jest 'lekko' pusto.(Tam przy wejściu) mogłes tam postawić jakiś fotel albo stoliczek z kwiatami. 8/10

stare 21.04.2006, 14:30   #20
x_tina
Guest

Domyślnie

Dla mnie cudeńko serdeńko Wiem, wiem, to takie nie męskie określenie ;]
Przydałbym się do pracy nad moim.. tfu! Jakby ktos pytal to nic nie wiecie ;>
9,5/10 bo brakuje tu magicznego linka ;]

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania