| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |      | 37 | 61.67% | 
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |      | 13 | 21.67% | 
| 3 gwiazdki - Przeciętne |      | 7 | 11.67% | 
| 2 gwiazdki - Zgroza |      | 0 | 0% | 
| 1 gwiazdka - Strach się bać |      | 3 | 5.00% | 
| Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  01.05.2006, 00:24 | #1 | 
| Guest 

|   

W 1 odcinku zdjęcia były odpychające, na szczęście w 2 są o niebo lepsze. Co sprawia że nawet czyta się przyjemniej   Fs nie jest złe, jednak na razie bardzo mnie nie zaciekawiło, co nie oznacza, że mi sie nie podoba.   Z chęcią przeczytam dalsze losy bohaterki, czekam więc na kolejny odcinek Pozdrawiam | 
|   | 
|  | 
|  01.05.2006, 11:14 | #2 | 
| Guest 

|  :) 

Twoje FS jest jak na razie ciekawe, sama już nie mogę się doczekać następnego odcinka. Mam nadzieję, że każdy kolejny odcinek będzie lepszy i bardziej interesujący, bo jak na razie jeszcze taki ,,bardzo ciekawy'' nie jest.  W sondzie zagłosuję dopiero po 5 odcinku, ponieważ nie chcę dawać oceny pod wpływem chwili i pierwszego wrażenia. Gdybym miała oceniać w skali od 1 do 10 --> dałabym 6.                Zawsze uzasadniam ocenę, więc: 2 pkt odjęłam za treść (np. proste wypowiedzi bohaterów, po prostu można się wielu rzeczy domyślić [nie wiem, może to cały urok  ]) 1 pkt odjęłam za słabą jakość dwóch pierwszych zdjęć, wiem, że o tym wspomniałaś przed odcinkiem, ale mimo to lepsze zdjęcia zaczynają się od nr. 3 (nie wspominając o plakacie, bo nie jest zły) 1 pkt odjęłam za styl pisowni <-- uprzedam, że nie chodzi mi o to, za co odjęłam 2 pkt, po prostu niektóre zdania są źle złożone, ale na szczęście nie wypatrzyłam żadnej literówki, może ktoś inny znajdzie  No to czekam na kolejny odcinek, papa. | 
|   | 
|  01.05.2006, 11:32 | #3 | 
| Guest 

|   

Nawet ciekawe  Zdjęcia są wporzątku. Ciekawe to pewnie ta Sonia pomyliła ciała? Może specjalnie podmieniła? W każdym razie zaciekawiła mnie ta końcówka  Czekam na następne odcinki. | 
|   | 
|  01.05.2006, 13:56 | #4 | 
| Guest 

|   

Fajne. Na początku myślałam, że będzie to kolejne typowe Fs o nastolatkach, ale nagle znika ciało ojca  I sprawa sie komplikuje. Zdjęcia sa lepsze niż w pierwszym odcinku i dzięki temu lepiej sie czyta. Na razie nie będę glosować w ankiecie, gdyż nie wiem jak miałabym ocenić twoje Fs. Jedyny błąd, który wyjątkowo rzucił mi sie oczy to: ,,Idę zagrać w Simsa". To brzmi idiotycznie, lepiej by było: ,,Idę zagrać w Simy". | 
|   | 
|  01.05.2006, 19:37 | #5 | 
| Guest 

|   

Na prawde świetne FS ;-) Bardzo mnie wciągnęło! Już ci za chwilę wystawiam najwyższą ocenkę! ;-D Zdjęcia są lepsze niż w pierwszym odcinku... Błędów nie ma, choć znalazłam dwa nielogiczne zdania: 1. "Nie mam mówić Rysiek?". A może lepiej: "Mam nie mówić Rysiek?". To pierwsze tak głupio brzmi ;-p 2. "Idę zagrać w Simsa". To też bez sensu ;-p Tak jak już mówiła Perełka-13 powinno być "Idę zagrać w Simsy". Z niecierpliwością czekam na 3 odcinek ;-) Daj go szybko! Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. | 
|   | 
|  01.05.2006, 20:13 | #6 | 
| Zarejestrowany: 03.10.2004 Wiek: 39 Płeć: KobietaPostów: 1,636 Reputacja: 10 |   

Fajne, ciekawie to rozwinęłaś.   Naprawdę mi się podoba. Robisz ładne ujęcia, postacie maja fajne teksty (najbardziej spodobalo mi się "Jutro odbedzie się pogrzeb Rysia i wyprawinmy stypę. Będzie fajnie, nie?"  ). Tylko niektóre zdania wydają się źle złożone, choćby to z graniem Simy, o którym wspomniała Perełka-13, albo na rysunku 1. pasuje raczej "drogami oddechowymi", a nie "drigą oddechowa". A na obrazku nr 35 mogłaś napisać, że to nowy dzień.  Poza tym wszystko w porządku, literówek nie ma i jestem ciekawa, jak historia dalej się potoczy. Pozdrawiam   
				__________________ | 
|   |   | 
|  19.05.2006, 20:01 | #7 | 
| Guest 

|  Odc. 3 

Witam    Szkoda gadać, daję trzeci odcinek. I tak się spóźniłam... Odcinek 3.                                        CDN I jak się podoba? Wątek szpitala się powtarza i przepraszam za to :1smutny: Ale w końcu wystawiłam ten odcinek   .SiMCiA. Ostatnio edytowane przez .SiMCiA. : 19.05.2006 - 21:10 | 
|   | 
|  19.05.2006, 20:39 | #8 | 
| Guest 

|   

bardzo mnie ten odcinek zaciekawil i czekam na kolejny.
		 | 
|   | 
|  19.05.2006, 20:56 | #9 | 
| Zarejestrowany: 03.10.2004 Wiek: 39 Płeć: KobietaPostów: 1,636 Reputacja: 10 |   

Gratuluję Ci świetnych zdjęć- jakość jest bardzo dobra, ciekawe ujęcia i pozy, kule wyglądają jak u człowieka. Lekarz na ostatnim zdjęciu wygląda jak prawdziwy psychol albo zboczeniec.   Świetną minę uchwyciłaś. Tylko na samym początku leżąca Rita nie kojarzy mi się z Simką, która upadła, ale to szczegół. Treść również interesująca, powtarzający się motyw szpitala ani trochę mi nie przeszkadza. Hmm... na zdjeciu nr 29 doktor miał chyba powiedzieć, że Rita NIE może spacerować? Tak w ogóle to jego ubranie nie kojarzy mi się "doktorsko", tzn. na początku nie skojarzyło, ale potem o tym zapomniałam.  Na plakacie jest jakaś biała otoczka wokół Simki, i to są wszystkie minusy. Całość podoba mi się i ocenię po 4. odcinku.  Ten naprawdę szybko mi się czytało.  Pozdrawiam 
				__________________ | 
|   |   | 
|  19.05.2006, 21:33 | #10 | 
| Guest 

|   

Odcinek bardzo mnie zaciekawiło. Czekam z niecierliwią na nastepny odcinek.      Super odcinek. Kiedy bedzie nastepny odcinek?? | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| 
 | 
 |