![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przekombinowane.....
Pierwszych zdjęć wogóle nie widać... Przedpokój nie wygląda jak przedpokój o_O...bezsens.. Łazienka ma okropne kolory...prysznic paskudny... Z pokoju rodziców nic nie widać... oprócz łóżka... o_O Jadalnie wygląda jak bar...yyy Kuchnia...wygląda jak nie używana ze sklepu wogóle nie zagodospodarowana... Spiżarnia nudna...pusta i zimna... Salon jako taki....chociaż za dużo białego... A co do reszty.... Nic nadzwyczajnego... Ogólna ocena 2/10 Może i pomysł był na ten dom ale z całą pewnością się nie udał... |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
domek jest ładny, czysty, taki w sam raz, ale nic mnie w nim szczególnie nie zaskoczyło, nie wybija się niczym
:kissing: Martencja |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dom jest w porządku - estetyczny, funkcjonalny i nowoczesny. Ale niestety wciąż widzę te same zestawy meblowe więc niczym nie zaskakuje.
Ogród w zasadzie okey z tym, że jakoś się tam pogubiłam ![]() Dom: 4/10 Ogród: 5/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi sie zbytnio.... kolorystyka ogolnie jest do siebie bardzo podobna, dominuje szarosc, troche kolorow w dziwacznej (?!) lazience......
5-/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ok, rozumiem cię. Każdy ma swoje słowo na temat, i każdy ma inny gust. Paru osobom się podoba, a paru nie. Ty wolisz pewie cieplejsze kolory.
Ja gustuję w czerni i bieli połączonej w nowoczesność. Każdy ma swoje zdanie xD |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
ciesze sie ze to spokojnie przyjales
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Każdy by tak powiedział, i nie ma powodu do złości. A poza, to mój 1 domek, jest dużo dobrych opiń o nim i myślę że jest ok.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
jak na pierwszy domek jest naprawde w porzadku....
![]() w koncu cwiczenie czyni mistrza.... z czasem przyjdzie ci budowac tak extra domy ze hey ;p pozdrawiam |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]()
Domek dosyć ładny, podoba mi się pokój rodziców, jacuzzi, salon i kuchnia...tylko do bajorka mam zastrzeżenia...oszukane, prawda?
![]() Czekam na następne domki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Coś brakuje temu domowi, mam doczucie ze jest on lekko zagracony! Jedynie co przypadło mi do gustu to salo bardzo ładnie dobrane meble i kolory bieli
![]() 5/10 bo pierwszy twoj dom ;D |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|